Print This Page 
FATIMA (SALIH) ARAPOVIĆ, rođ. BAŠČELIJA
Sa bolom i tugom u srcu obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga i plemenita FATIMA (SALIH) ARAPOVIĆ, rođ. BAŠČELIJA preselila na Ahiret u nedjelju, 24. maja 2015. godine, u 88. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 26. maja 2015. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Sabina, unuka Elma i unuk Ermin sa porodicama, zet Miralem, prija Sara, te porodice Baščelija, Sijerčić, Brković, Mešić, Crnovršanin i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI FERHADIJA. RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

ZUBČEVIĆ (SALKO) RAMIZ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ZUBČEVIĆ (SALKO) RAMIZ preselio na Ahiret u subotu, 23. maja 2015. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 26. maja 2015. godine u 15 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Šefika- Fehma, sin Sead, kćerka Devla, brat Miralem- Cele, unučad Džan, Dalal i Tajra, zet Ismail, snaha Arnela, amidža Asim, amidžinca Munira, sestrići Adnan i Amina sa porodicama, bratići Erol, Emina i Rabija sa porodicama, šure, svastike, amidžići, amidžične, dajdžići, tetići, te porodice Zubčević, Ćerimagić, Terzić, Karamehmedović, Mavrić, Kunalić, Cernica, Sućeska, Grbo, Talović, Karić, Begić, Alibegović, Osmanagić, Kapo, Pašić, Arslanagić i ostala rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MAČKAREVA br. 27.

BELKIĆ (HUSO) ZEJNA
Sa tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BELKIĆ (HUSO) ZEJNA preselila na Ahiret u nedjelju, 24. maja 2015. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 26. maja 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju OBAD. O Ž A L O Š Ć E N I : sestrične Aida Dževlan, Amra Hodo i Amela Velić, zetovi Salko, Sulejman, Izet i Fahrudin, djeca od sestrični Sanela, Kerim, Selma, Elma, Ismir i njegova Nejla, snaha Ramajana, te porodice Belkić, Dževlan, Hodo, Velić, Šabanija, Hodžić, Šljivo, Hadžiavdić, Pohara, Robović, Moco, Korjenić, Omerhodžić, kao i ostala rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI HRASNO.

SENIJA KOVAČEVIĆ, rođ. KAPETANOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga SENIJA KOVAČEVIĆ, rođ. KAPETANOVIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 24. maja 2015. godine, u 90. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 26. maja 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Nadir, kćerka Nadija, sestra Nasiha, unuci Adnan i Džan, unuka Lejla, snahe Mirsada i Nina, bratići Gordin i Edin, bratične Seida i Edina, sestrić Enes, sestrična Nadža, te porodice Kovačević, Kapetanović, Bojadžić, Dizdarević, Lagumdžija, Šesto, Smiljanić, Halepović, Mulalić, Džonlagić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI PAROMLINSKA br. 32 / XIV

MUJANOVIĆ (HASAN) NUSRET
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUJANOVIĆ (HASAN) NUSRET preselio na Ahiret u subotu, 23. maja 2015. godine, u 56. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 25. maja 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM 12 30 ISPRED KUĆE ŽALOSTI IZ ULICE KANARA br. 11. SA ZAUSTAVLJANJEM NA ANEKSU. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Sedija, kćerka Edina, sin Ervad, otac Hasan, brat Miralem sa porodicom, sestra Zumra sa porodicom, svastike Senija i Hedija sa porodicama, šure Aljo i Bajro sa porodicama, punica Fatima, amidža Halim, tetke Ajkuna i Ševala, te porodice Mujanović, Mehmedspahić, Delić, Hodžić, Muhović, Vejo, Babić, Trako, Haskić, Kolenda, Bekan, Kopriva, Nukica, Sejdin, Ahmić, Dedović, Matuh, Šehović, Mujezinović, Gerzić, Kurtović, Ćebo, Čutuna, Malić, Hasurdžić, Čankušić, Džaka, Klapuh, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KANARA br. 11.

NUSRET (HASIB) ČAUŠEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi NUSRET (HASIB) ČAUŠEVIĆ preselio na Ahiret u 59. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 25. maja 2015. godine u 17 30 sati na Gradskom groblju BARE. KOMEMORACIJA ĆE SE OBAVITI U 15 00 SATI U BOSANSKOM KULTURNOM CENTRU. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Šaćira, supruga Almedina, sinovi Damir i Haris, sestra Envera- Beba, punica Latifa Esko, šura Faruk sa porodicom, svastika Selma sa porodicom, sestrična Sanja sa porodicom, snaha Mina, bratići Tarik i Fatih, tetke Habiba i Sejda, amidžići, dajdžići, tetići, te porodice Čaušević, Esko, Prohić, Džano, Kalkan, Ćemo, Filipović, Zukić, Saračević, Karić, Ramović, Ćurovac, Hubijar, Kruščica, Mujezin, Demir, Deljo i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 30 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ULICI MERHEMIĆA TRG br. 1.

FIZA DURAKOVIĆ, rođ. ŠEREMET
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FIZA DURAKOVIĆ, rođ. ŠEREMET preselila na Ahiret u subotu, 23. maja 2015. godine, u 72. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 25. maja 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Amel, snaha Fatima, unuk Haris, brat Jusuf, sestre Paša i Rabija, zet Šemso, snaha Berka, bratić Tarik, Duraković, Šeremet, Begović, Hamzić, Žiga, Hodžić, Nednolučanin, Lilić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI JOSIPA SLAVINSKOG br. 14./ II – ILIDŽA.

DŽEMILA (MEHMED) VELIĆ, rođ. BEGANOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DŽEMILA (MEHMED) VELIĆ, rođ. BEGANOVIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 24. maja 2015. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 25. maja 2015. godine u 14 30 sati na mezarju JARČEDOOLI. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM 13 30 SATI SA AUTOBUSKE OKRETALJKE GORNJI VELEŠIĆI SA ZAUSTAVLJANJEM KOD TAXI ŠTANDA VELEŠIĆI I BISTRIKU. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Osman, sin Smajo, kćerke Fatima i Bahra, unuci Armen i Amar, praunuka Ajna, brat Uzeir, zetovi Džemo i Fikret, djever Ahmet, snaha Esma, jetrva Ismeta, te porodice Velić, Beganović, Smajkan, Rušiti, Mekić, Hodžić, Čengić, Čavčić, Bajrić, Karajbić, Bičo, Dervišević, Čusto, Alić, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GORNJI VELEŠIĆI br. 225.

DŽAFEROVIĆ (MEHMED) DŽAFER
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DŽAFEROVIĆ (MEHMED) DŽAFER preselio na Ahiret u subotu, 23. maja 2015. godine, u 61. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 26. maja 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 12 30 SATI ISPRED PORIČNE KUĆE IZ ULICE ADEMA I MURADIFA OMERSPAHIĆA br. 47. SA ZAUSTAVLJANJEM NA AUTOBUSKIM STANICAMA OTOKA, STUP I TERMINAL ILIDŽA. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Vezira, sinovi Almir i Alem, snahe Samra i Aida, unuci Danin i Kerim, sestra Mevla, badženozi, svastike i šurak, te porodice Džaferović, Svraka, Lendo, Kustura, Korjenić, Šutrović, Omeragić i ostala rodbina, komšije i prijatelji TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U PORODIČNOJ KUĆI U ULICI ADEMA I MURADIFA OMERSPAHIĆA br. 47.

KULO (ALIJA) MEHMEDALIJA
...za ovaj trenutak- pripremajte se...(hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi KULO (ALIJA) MEHMEDALIJA preselio na Ahiret u petak, 22. maja 2015. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 25. maja 2015. godine u 15 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Azra, sinovi Mirsad i Senad, snahe Nirvana i Lejla, unuci Emrah, Imran i Azur, sestra Fatima, braća Sifet i Muhamed, šure Suad sa suprugom Enverom i Salko sa suprugom Hajrijom, te porodice Kulo, Durak, Čolaković, Meco, Kulić, Bjelić, Zupčević, Mehmedagić, Jeleć, Trbić, Tinjak, Muhović, Smriko, Bajrić, Kazaz, Ablaković, Mrša, Paravlić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KRIVA br. 4. RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page