Print This Page 
HANIFA DEDOVIĆ, rođ. FATIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HANIFA DEDOVIĆ, rođ. FATIĆ preselila na Ahiret u utorak, 18. septembra 2018. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 19. septembra 2018. godine u 15 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred Marketa M (početak ulice Humačka Ploča) u 14 00 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Hamdo, sin Hajrudin, kćerka Mevzeta, brat Adil, sestre Samija i Šaćira, zetovi Ševkija i Davud, unuci Izmir, Omer, Adnin, Amela, Emina i Aldijana, snahe Razija, Imra i Mirnesa, praunučad, te porodice Dedović, Fatić, Bećirbašić, Lojić, Beganović, Bićo, Suljević, Numić, Begović, Fisović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ROGATIČKA br. 28.

ZAJIM (HAJRO) BIHORAC
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ZAJIM (HAJRO) BIHORAC preselio na Ahiret u ponedjeljak, 17. septembra 2018. godine, u 75. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 19. septembra 2018. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Hajruša, sin Elvir, snahe Mirha i Aida, unuci Hamza i Isah, unuke Melisa, Medina i Merjem, brat Hamdija, sestra Fatima, bratići i sestrići, te porodice Bihorac, Redžović, Turković, Hadžismajlović, Softić, Mulić, Tahirović, Gicić, Kamberović, Šabanović, Selmanović, Zornić, Gilić, Fako, Velić, Ibreljić, Cama, Ibrović, Prašević, Sejfović, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI BUĆA POTOK, ul. Trebinjska. KUĆA ŽALOSTI: ul. TREBINJSKA br. 29.

MUHAREM (IBRAHIM) BITIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUHAREM (IBRAHIM) BITIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 16. septembra 2018. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 19. septembra 2018. godine u 15 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred džamije Hrasno sa polaskom u 14 15 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Suad, kćerka Sabina, snaha Dijana, unučad Melisa, Sana i Erol, brat Hamdija, sestra Fida, bratići i sestrići sa porodicama, šura Muharem, te porodice Bitić, Delić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALOJZA BENCA br. 1/IV

Zulejha Riđanović r. Šahinagić
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Zulejha (Mehmed) Riđanović, rođ. Šahinagić preselila na Ahiret u ponedjeljak, 17. septembra 2018. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 20. septembra 2018. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Aida, Selma i Lejla, brat Avdo, sestra Fevzija, unučad Osman, Muhamed, Ennes i Lamia, zetovi Ali, Edin i Jasin, prijatelji Dina, Nedžad, Selima, Sadeta, Vasvija, Emira, Ajla i Dunja sa porodicama, porodice Riđanović, Šahinagić, Fadilpašić, Radman, Aganagić, Mehmedbašić, Tuzović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U ALIPAŠINOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. JEZERO br. 3/IV

Prof. hadži SAFET ef. (Husein) TOKIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi Prof. hadži SAFET ef. (Husein) TOKIĆ preselio na Ahiret u petak, 14. septembra 2018. godine, u 94. godini života. Dženaza će se klanjati u utorak, 18. septembra 2018. godine poslije podne namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 1. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 13 45 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Zekija, kćerke Habiba i Hatidža, unuk Faris, porodice Tokić, Kabadaja, Spahić, Delalić, Haramandić, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI POTOK, ul. Prijepoljčeva 7.

AMIR (RAŠID) ZELJKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi AMIR (RAŠID) ZELJKOVIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 16. septembra 2018. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 18. septembra 2018. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sestre Bisera i Šaćira, sestrići Jasmin, Midhat i Hakija, sestrične Hajra, Fahra, Alma, Vildana, Jasna i Ilhana, te porodice Zeljković, Džanković, Kazić, Palavra, Kurbegović, Đozo, Omerbašić, Husić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.

NUSRET (SALKO) DŽUVO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi NUSRET (SALKO) DŽUVO preselio na Ahiret u nedjelju, 16. septembra 2018. godine, u 88. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 19. septembra 2018. godine u 16 30 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Mirsad, kćerka Mirsada, snaha Nermina, unučad Belma, Nedim, Nerma i Aida, praunučad, brat Ahmed sa porodicom, te porodice Džuvo, Škaljo, Mulabdić, Zimić, Džiho, Nišić, Varatan, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 30 SATI U DŽAMIJI ČOBANIJA. KUĆA ŽALOSTI: ul. HAMDIJE KREŠEVLJAKOVIĆA br. 26/IV

AVDO (MUJO) PITA
... za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi AVDO (MUJO) PITA preselio na Ahiret u nedjelju, 16. septembra 2018. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 18. septembra 2018. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Vahida, kćerka Nafa, sin Samir, unučad Amer, Amela, Indira i Omar, praunuk Leon-Dževad, zetovi Enver, Dževad i Florian, snahe Sandra i Minela, sestrične Amra i Almira sa porodicama, šure Šukrija, Ibrahim, Sakib i Ramiz sa porodicama, svastika Rabija sa porodicom, badženog Nedžib sa porodicom, tetići i tetične, daidžići i daidžične, familije Pita, Musabašić, Popović, Agović, Leichsenring, Probstmeir, Tahirović, Osmanspahić, Lagumdžija, Kušumović, Biser, Mujković, Kreho, Medošević, Čeljo, Šivšić, Čengić, Nišić, Imamović, Borovac, Tirak, Čardaklija, Hasović, Abaspahić, Softić, Jašarević, Juniki, Oruč, Gadžo, Husković, Hadžić, Šabanović, Šošević, Kulelija i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI HRASNO.

hadži ISMET (ALIJA) SUBAŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži ISMET (ALIJA) SUBAŠIĆ preselio na Ahiret u petak, 14. septembra 2018. godine, u 87 godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 18. septembra 2018. godine u 17 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN U 16 00 SATI ISPRED PEKARE „AS“ SA STAJANJEM ISPRED DŽAMIJE HRASNO. O Ž A L O Š Ć E N I : djeca Suada i Sead, brat Edhem, unuke Elma i Belma, snaha Divna, zetovi Ferid i Jasenko, praunuke Sara i Uma, te porodice Subašić, Buljubašić, Zorabdić, Jakić, Džanko, Mujezin, Mujakić, Bašić, Džafić, Bavčić, Čimpo, Imamović, Katica, Čaušević, Helač, Hodžić, Kasapović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI OLOVSKA br. 92.

ŠEMSA OMERBEGOVIĆ, rođ. DIZDAR
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ŠEMSA OMERBEGOVIĆ, rođ. DIZDAR preselila na Ahiret u subotu, 15. septembra 2018. godine, u 75. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 17. septembra 2018. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Fehim, sinovi Haris i Muris, snahe Elvedina i Faketa, unučad Kerim, Benjamin, Selma i Merima, brat Osman, sestra Ševka, te porodice Omerbegović, Dizdar, Petinac, Vidimlić, Selimbegović, Čengić, Gagula, Karačić, Milić i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BLAŽUJ br. 93.- MOSTARSKO RASKRŠČE.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page