Print This Page 
HAMDIJA-Hamo (MUJO) SLADIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAMDIJA-Hamo (MUJO) SLADIĆ preselio na Ahiret u utorak, 21. oktobra 2014. godine, u 66. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 22. oktobra 2014. godine u 16 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Nermina, sinovi Nedim i Haris, snahe Amira i Sabina, unučad Džana, Nadža, Anesa i Amar, sestre Suada i Fikreta, zet Mujo, tetka Rabija, tetka Safa, tetić Fiko i tetična Fata, te porodice Sladić, Pljevljak, Durajlić, Alihodžić, Ćehić, Lojo, Džinalić, Elezović, Smajić, Kondo, Džonko, Hubijer, Muminović, Hodžić, Pilav, Vrana, Selimović, Ferušić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 30 SATI U NAKŠIBENDIJSKOJ TEKIJI (ul. Potok br. 10.)

MEDO (SULEJMAN) MENZILOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MEDO (SULEJMAN) MENZILOVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 21. oktobra 2014. godine, u 71. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 22. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred AMBULANTE u Gornjim Velešićima sa polaskom u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Hadžira, sinovi Jasmin i Alen, snaha Fazila, unuke Amna i Edna, brat Mehmed sa porodicom, sestre Tima, Muša i Safija sa porodicama, svastika Sajma, badžo Omer, te porodice Menzilović, Jelić, Aljić, Cocalić, Hafizović, Smajić, Kovač, Kurtalić, Bosno, Dervišević, Kahriman, Omeragić, Pirić, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GORNJI VELEŠIĆI br. 47.

hadži ZIZA (Ejub) MUSIĆ, rođ. ŠAHBAZ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži ZIZA (Ejub) MUSIĆ, rođ. ŠAHBAZ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 20. oktobra 2014. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. oktobra 2014. godine u 16 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Šemsudin, kćeri Jasmina i Lejmana, braća Ahmo i Džemal, sestre Fatima, Halima i Hatidža, zetovi Fejsal i Damir, snaha Mediha, unučad Kenan, Amer, Vedad, Benjamin i Lejla, porodice Musić, Šahbaz, Kirlić, Mahmić, Jelačić, Zametica, te ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 30 SATI U KUĆI MERHUME U ULICI LOGAVINA br. 45.

DEVLA TUZLAK, rođ. AJANOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DEVLA TUZLAK, rođ. AJANOVIĆ preselila na Ahiret u utorak, 21. oktobra 2014. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine u 15 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Amra, Alma, Aida i njen Etko Edib Ajanović, zetovi Tahir Tulić, Amir Isaković i Faruk Bota, unučad Vildana, Nejra, Melisa, Berina i Edin, praunučad Irman, Nejla i Harun, snaha Delva Ajanović, jetrva Šaha Tuzlak, bratići i bratične sa porodicama, sestrići i sestrične sa porodicama, djeverići i djeverične, zaovići i zaovične, porodice Ajanović, Tuzlak, Tulić, Isaković, Bota, Selimbegović, Ramiz, Kadić, Begović, Imamović, Lakača, Lehpaner, Hošo, Hodo, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI POŽEGINA br. 9.

VEZIRA (SELIM) HAJRIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga VEZIRA (SELIM) HAJRIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 19. oktobra 2014. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : bratići Mensur i Nedžad sa porodicama, tetići Davud i Ibrahim Avdagić sa porodicama, Nudžejm Bačvić sa porodicom, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

HASNIJA BERBIĆ, rođ. MUJČINOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HASNIJA BERBIĆ, rođ. MUJČINOVIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 19. oktobra 2014. godine, u 69. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Hidajet, kćerka Hatidža, snaha Anida, zet Emir, unučad Dalila, Anur, Lamija i Džan, djeverovi Fadil, Akif, Alija, Jakub i Mujo sa porodicama, zaova Fadila sa porodicom, Izet Muratović, te porodice Berbić, Mujčinović, Bulbul, Bukvić, Kadrić, Zulić, Karamustafić, Valjevac, Kulić, Alendar, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MEDRESE br. 36.

ENESA SKEJEVIĆ, rođ. PINJO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ENESA SKEJEVIĆ, rođ. PINJO preselila na Ahiret u nedjelju, 19. oktobra 2014. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. oktobra 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Nijaz i Sead, brat Enes, snahe Emina, Razija i Lejla, unuk Halid, unuke Edina, Alma i Amina, praunuci Eman i Vedad, praunuke Sarah, Nejla i Amila, sestrične Aida i Nasiha sa porodicama, bratić Amar i bratična Mirsada sa porodicama, zet Emir, zaova Hamida sa porodicom, te porodice Skejević, Skejović, Pinjo, Ahmetagić, Ali, Hafizović, Kobiljak, Gojak, Ušanović, Smajović, Pjanić, Hadžić, Kešmer, Zejnilović, Kargić, Herceglija, Memišević, Gaco, Raščić, Kurtalić, Dragolovčanin, Tucaković, Mešić, Hasanković, Salković, Jusić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI HAMDIJE ČEMERLIĆA br. 6/II-Grbavica 2.

DŽEVAD (ASIM) RAŠČIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DŽEVAD (ASIM) RAŠČIĆ preselio na Ahiret u subotu, 18. oktobra 2014. godine, u 58. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana i ratnih vojnih invalida. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Esma, sinovi Asim i Emin, kćerke Asima, Amila i Lejla, sestra Dževada-Džana, sestrić Vedo, sestrična Aida, zet Ramiz, porodice Raščić, Škaljić, Alajbegović, Golubić, Tanović, Čustović, Vukotić, Hidović, Tabaković, Kreho, Bektić, Arapović, Gačić, Žilić, Jusupović, Sabljica, Hatibović, te mnogobrojni prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U ALIPAŠINOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. OSJEČKI PUT br. 24.

MUHAREM-Hare (SAFET) SADIKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUHAREM-Hare (SAFET) SADIKOVIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 19. oktobra 2014. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: rodbina, prijatelji i komšije.

HEDIJA (IBRO) MUHOVIĆ, rođ. SALKANOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HEDIJA (IBRO) MUHOVIĆ, rođ. SALKANOVIĆ preselila na Ahiret u petak, 17. oktobra 2014. godine, u 66. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 22. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Rasim, kćerka Elza, sin Ernes, zet Sead, snaha Lejla, unuci Armin, Admir i Adi, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page