Print This Page 
KIMETA OKANOVIĆ, rođ. KUJOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga KIMETA OKANOVIĆ, rođ. KUJOVIĆ preselila na Ahiret u utorak, 16. jula 2019. godine, u 80.godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. jula 2019. godine u 18 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Jasim, kćerka Azra, sin Adi, zet Ismet, snaha Aida, unučad: Hidajeta, Abdullah, Amina, Faiza i Mahir, sestra Zineta i zet Ibrahim, djever Hajro, snahe Hajrija, Leni i Besaleta, jetrva Selima sa porodicama, bratići i bratične, sestrići i sestrične te porodice: Okanović, Kujović, Bošković, Ovčina, Rahić, Hrapović, Bambur, Hrenovica, Iković, Mušović, Muslić, Brković, Burnazović, Alimanović, Vejzagić kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 18 00 SATI U DŽAMIJI ISTIKLAL- OTOKA. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI DŽEMALA BIJEDIĆA br. 129 / VIII – NOVA OTOKA.

MASA (Fehim-beg) AGANOVIĆ, rođ. SIJERČIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MASA (Fehim-beg) AGANOVIĆ, rođ. SIJERČIĆ preselila na Ahiret u subotu, 20. jula 2019. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 23. jula 2019. godine u 11 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. PRIJEVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 10 00 SATI ISPRED KUĆE ŽALOSTI IZ ULICE BOSANSKIH GAZIJA. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Sead i Adnan, brat Omer, snahe Edina, Elzana, Safija i Minka, unučad Ema- Emira, Alen i Amin, bratične Mira, Sena, Amela, Aida i Vanesa, bratići Elvedin, Dino i Almir, zet Hanefija, amidžići Smajo, Ibro, Salkadin i Hamdo, amidžične Fatima i Kimeta, prijatelji Avdo, Rifa i Hazbija, te porodice Aganović, Sijerčić, Obarčanin, Gušić, Sijarić, Katica, Ljuca, Hasanbegović, Bavčić, Ferhatbegović, Tanković, Balić, Muftić, Ivanišević, Kulenović, Kazagić, Bašić i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 11 00 SATI U DŽAMIJI PEJTON- ILIDŽA. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI BOSANSKIH GAZIJA br. 44.- ILIDŽA.

FIKRETA FOČO, rođ. SOFTIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FIKRETA FOČO, rođ. SOFTIĆ preselila na Ahiret u subotu, 20. jula 2019. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. jula 2019. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Evelina, sin Edis, unuk Tarik, te porodice Fočo, Širbegović, Softić i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI MAHALA- NEDŽARIĆI. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI ANDRIJE ANDREJEVIĆA br. 27.

DŽEVAD (MURAT) SARADŽIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DŽEVAD (MURAT) SARADŽIĆ preselio na Ahiret u subotu, 20. jula 2019. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. jula 2019. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Jasna, sin Goran, kćerka Ada, snaha Kulli, unuka Zanna, braća Džihad i Salih sa suprugama i djecom, snaha Behidža sa djecom Jasnom i Senadom, rođak Sead Saradžić, Mira Dizdar sa porodicom, Zlatko Robović sa porodicom, Mirjana Babić sa porodicom, rodica Sabina, Asaf Arslanagić sa porodicom, te porodice Saradžić, Dizdar, Šeremet, Mehmedbašić, Alagić, Ćemalović, Ćustović, Arslanagić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI HRASNO. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI AZIZE ŠAĆIRBEGOVIĆ br. 20 / I

VAHIDA (SULJO) HAMZIĆ, rođ. MUHOVIĆ
...Za ovaj trenutak- pripremajte se...(hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga VAHIDA (SULJO) HAMZIĆ, rođ. MUHOVIĆ preselila na Ahiret u petak, 19. jula 2019. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. jula 2019. godine u 18 00 sati na mezarju JARČEDOLI. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Redžep, kćerke Esma i Mujesira, unuci Mirza i Adi, zet Salih, te porodice Hamzić, Muhović, Kubat, Pešto, Kadić, Arnaut, Mujezinović, Rondić, te ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 18 00 SATI U DŽAMIJI PAJE.

DŽABIJA (VEHID) HUSEIN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DŽABIJA (VEHID) HUSEIN preselio na Ahiret u petak, 19. jula 2019. godine, u 63. godini života. Dženaza će se obaviti u nedjelju, 21. jula 2019. godine u 17 30 sati na mezarju OMAČINA- RUDO. PRIJEVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 12 30 SATI ISPRERD ISTIKLAL DŽAMIJE NA OTOCI, SA ZAUSTAVLJANJEM NA VJEČNICI. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Naza, kćerke Amina, Sabina i Indira, sestre Šefija i Medina sa porodicama, unučad Keira, Emina i Emma, zetovi Roberto, Admin i Haris, bratične sa porodicama, zetovi te porodice Džabija, Džaferović, Annucci, Smajić, Čakalović, Kulašević, Velić, Klačar, Alagić, Aganović, Biber, Hota, Valjevčić, i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji

MUHAMED (MEHO) UŠČUPLIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUHAMED (MEHO) UŠČUPLIĆ preselio na Ahiret u petak, 19. jula 2019. godine, u 66. godini života. Dženaza će se klanjati u subotu, 20. jula 2019. godine poslije ikindije namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 18 00 sati na mezarju NIŠAN-JARČEDOLI. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 17 40 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Dženan i Ervin, kćerka Lejla, snaha Lejla, unučad Kemal i Adna, brat Hamdo, sestre Dženana i Esveda sa porodicama, zet Jusuf Neziri, šura Alija Bakalović, snaha Hajra, svastike Hika i Nira sa porodicama, sestrići i sestrične, prija Munira Hrapović, te porodice Uščuplić, Bakalović, Hrapović, Neziri, Malagić, Džido, Jambrašić, Jahić, Nukica, Kadić, Smječanin, Šabanović, Jangić, Ohranović, Osmanović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 30 SATI U BAKAREVIĆA DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. BISTRIK DONJA ČIKMA br. 7.

nema slike
SAMIR (NEDŽAD) RIZVANOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SAMIR (NEDŽAD) RIZVANOVIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 17. jula 2019. godine. Dženaza će se obaviti u subotu, 20. jula 2019. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : otac Nedžad, majka Ismira, dede Ahmet i Meho, daidža Ismir sa porodicom, te porodice Rizvanović, Hurem, Mandžo, Pecikoza i ostale brojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. SAFETA ZAJKE br. 168.

AHMED-Hamo (SALIH) BUNAR
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi AHMED-Hamo (SALIH) BUNAR preselio na Ahiret u petak, 19. jula 2019. godine, u 91. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 20. jula 2019. godine u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Emina, kćerka Elma, zet Miro, braća Hamid i Safet sa porodicama, šure Sead i Tahir Kapetanović, Mira i Alija Murtić, Amila Omersoftić i drugi prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

NERMIN (RIZAH) GRADAŠČEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo prijatelje i komšije da je naš dragi NERMIN (RIZAH) GRADAŠČEVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 16. jula 2019. godine, u 52. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 19. jula 2019. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N E P O R O D I C E : Berberović, Višić, Avdagić, Sović, Kadić, prijatelji i komšije.

  strana 1 od 10  [slijedeca]
 Print This Page