Print This Page 
FADILA PIPLAŠ, rođ. MEZBUR
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FADILA PIPLAŠ, rođ. MEZBUR preselila na Ahiret u petak, 27. maja 2016. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 30. maja 2016. godine u 14 00 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Ćamil, sin Nedžad, unučad Haris, Alma i Denis, praunuka Zara, snahe Jasmina i Suada, sestre Fatima i Atifa, djeverovi Adem i Kemal sa porodicama, zaove Nura, Mina i Fatima sa porodicama, te porodice Piplaš, Mezbur, Kaukčija, Selimović, Haseta, Kazazić, Fazlić, Suljić, Brkan, Ligata, Dragolj, Šeremet, Bajraktarević, Merzić, Aličehajić, Hiroš, Hodžić, Barimac, Pandžo, Hajro, Rešidović, Birdžo, Mirvić, Arnautović, Hadžović, Hasanbegović, te ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ŽRTAVA FAŠIZMA br. 2./ VII

nema slike
ALAJBEGOVIĆ (SALIH) RABIJA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ALAJBEGOVIĆ (SALIH) RABIJA preselila na Ahiret u četvrtak, 26. maja 2016. godine, u 92. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 28. maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO.

ISMET (JAKUB) DELIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi suprug i otac ISMET (JAKUB) DELIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 26. maja 2016. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 28. maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Zlata, djeca Adnan, Vedad i Lejla, sestra Munira, braća Adem i Fahrudin, te porodice Delić, Olević, Poturović, Duna, Šamlija, Kadić, Krka, Karahalilović, Lučkin, Kovač, Hatibović, Ligata, Gardel, Horvat, Mrkva, Hodžić, Sakić, Pozder, Pertef, Glavinka, Ramović, Jamak, i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ULICI ADIJA MULABEGOVIĆA br. 19./ pr.- stan br. 2.

ALJUKIĆ (ABID) ASIM
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ALJUKIĆ (ABID) ASIM preselio na Ahiret u utorak, 24. maja 2016. godine, u 54. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 26. maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO- ALEJA VETERANA. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 13 00 SATI ISPRED ŠKOLE U BULJAKOVOM POTOKU. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Merima, sin Enis, kćerka Enisa, braća Hamdo, Avdo, Nazif i Kasim, sestre Rabija, Tifa i Ramiza, amidža Zajko i tetka Zada, te porodice Aljukić, Kundo, Smječanin, Čaušević, Jež, Mršo, Klino, Šehović, Drinčić, Spahić, Pamuk i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI VITKOVAC.

RABIJA (PAŠO) HASANAGIĆ, rođ. NUHBEGOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RABIJA (PAŠO) HASANAGIĆ, rođ. NUHBEGOVIĆ preselila na Ahiret u utorak, 24. maja 2016. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 27. maja 2016. godine u 14 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Nermana, Mihreta i Meliha, sestra Saliha, brat Amir, unuke Amra i Aida, unuk Damir, praunuka Mona Darman, zetovi Hamid i Zoran, snaha Mensura, bratične, sestrične, dajdžične sa porodicama, te porodice Hasanagić, Nuhbegović, Pizović, Šalipur, Ajanović, Jusufbegović, Šećibović, Hodžić, Idrizović, Mandžuka, Kulina, Fejzić, Suljević, Borić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI FERHADIJA.

MUJO (TAHIR) HAJDAREVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUJO (TAHIR) HAJDAREVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 24. maja 2016. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 26. maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: kćerka Emina, unuke Ajla i Adna, zet Izidin, te porodice Hajdarević, Čolić, Omerhodžić, Muhić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI PROVARE. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI PROVARE br. 27.

hadži EMINA (RASIM) OSMANAGIĆ, rođ. SUBAŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži EMINA (RASIM) OSMANAGIĆ, rođ. SUBAŠIĆ preselila na Ahiret u utorak, 24. maja 2016. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 26. maja 2016. godine u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Irfan i Nedžad, snaha Amela, unuka Dženana, praunučad Amra, Amina i Benjamin, braća Džemal, Mušan i Husein, te porodice, Osmanagić, Subašić, Hasanović, Jukić, Kavazović, Hajdarević, Arapović, Jašarević, Kekić, Hadžiomerović, Hasanagić, Hasanbegović, Hrgić, Alomerović, njene Vahida, Umihana, Aida, Behka, Hida, Mina, Hajra i Paša, kao i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI FIRDUZ- BEGOVA br.1.

Senija (Mehmeda) Terzimehić
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Senija (Mehmeda) Terzimehić preselila na Ahiret u nedjelju, 22. maja 2016. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 25.maja 2016. godine u 17 00 sati na mezarju NIŠAN- JARČEDOLI. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Vahida, unuke Yasmin i Lola, sestre Behija i Emina, tetićne Hajra i Munira, tetić Seid i porodice Hidić, Osmanlić, Terzimehić, Dautović, Sulejmanović i prijateljice Smilja, Jelena, Šaha i Gordana.

KOVAČ (IBRO) KERIM
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi KOVAČ (IBRO) KERIM nakon kratke i teške bolesti preselio na Ahiret u ponedjeljak, 23. maja 2016. godine, u 66. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 25. maja 2016. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 13 00 SATI ISPRED CAREVE DŽAMIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Amerlina, sin Edin, kćerka Dalila, brat Hasan, sestra Lejla, zet Mirsad, snaha Azra, bratići Emin i Faruk, sestrić Sead, punica Zubejda, svastike Almira i Selma, Armin i Sabahudin, badžo Ante, te porodice Kovač, Hajrić, Suljagić, Ajdinović, Omerčaušević, Prolić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUVAJTSKOJ DŽAMIJI- ČENGIĆ VILA. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI DŽEMALA BIJEDIĆA br. 105./ IV RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

DAVUD (ŠERIF) JAKUBOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DAVUD (ŠERIF) JAKUBOVIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 23. maja 2016. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 25.maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO- ALEJA VETERANA. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Mirsada, kćerke Emina i Merima, unuci Kenan i Armin, unuka Adna, brat Jakub sa porodicom, sestra Advija sa porodicom, zetovi Admir i Ermin, rodica Hija sa porodicom, te porodice Jakubović, Zrno, Bačvić, Kustura, Grobović, Hanjalić, Mujić, Zahiragić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI HRASNO.

  strana 1 od 2  [slijedeca]
 Print This Page