Print This Page 
FUAD (ENES) ŽOLJIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš veliki dost, suprug, brat, otac i dedo FUAD (ENES) ŽOLJIĆ preselio na Ahiret u petak, 01. jula 2016. godine, u 87. godini života. Dženaza će se klanjati u subotu, 02. jula 2016. godine poslije ikindije namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 18 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Mubera, kćerke Memnuna i Sanida, unučad Senad, Nizama, Faris i Naida, zetovi Sulejman i Hasan, sestra hadži Mubera, polubrat Malik, te porodice Žoljić, Sakota, Nalo, Kalajdžisalihović, Skaka, Telalagić, Ramović, Slinić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA POSLIJE IKINDIJE NAMAZA U LUBINOJ DŽAMIJI.

AFAN (MUHAMED) KALABIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi AFAN (MUHAMED) KALABIĆ preselio na Ahiret u petak, 01. jula 2016. godine, u 67. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu,02. jula 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Azra, kćerke Lejla i Aida, unučad Emina, Muhamed, Ajša i Hamza, zetovi Mevludin i Fuad, brat Irfan, sestra Alma, snaha Mejrema, bratić Faris, bratična Amela, sestrične Selma i Alica, te porodice Kalabić, Sulejmanpašić, Zajko, Mahmutagić, Zahirović, Mujagić, Hasanefendić, Krilić, Aščerić, Pašić, Karamehmedović, Nikšić, Hadžiosmanović, Kronja, Pilav, Tutnjević, Filipović, Salihspahić, Fazlibegović, kumovi i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MUSTAFE KAMERIĆA br. 12/V

KEMAL (MUHAREM) DIZDAREVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi KEMAL (MUHAREM) DIZDAREVIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 30. juna 2016. godine, u 71. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 02. jula 2016. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Hiba, braća Ekrem i Osman sa porodicama, te ostala rodbina, poštovani prijatelji i komšije.

FATIMA ŽERIĆ, rođ. POLJO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATIMA ŽERIĆ, rođ. POLJO preselila na Ahiret u petak, 01. jula 2016. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 02. jula 2016. godine u 15 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Amir, kćerke Jasmina i Azra, braća Rasim i Avdo, unučad Semra, Berina i Berin, praunučad Haris i Duna, zet Nedim, snahe Fatima i Fatima sa porodicama, sestrične Adila i Adisa sa porodicama, prija Rahima, porodice Žerić, Poljo, Jajetović, Kovačević, Jusufović, Omerčević, Omeragić, Ćorović, Begić, Hodžić, Karić, Busnov te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KEMALA KAPETANOVIĆA br. 3/prizemlje, kod Šopinga.

RABIJA BEGIĆ, rođ. HALILOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RABIJA BEGIĆ, rođ. HALILOVIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 30. juna 2016. godine, u 75. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 02. jula 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Rešad, kćerka Adisa, sin Adnan, unuci Ajdin i Edin, zet Fehim, braća Teufik i Muhidin, sestra Zulkida, zaova Fikreta, porodice Begić, Halilović, Salihović, Junuzović, Baltić, Sinanović, Terzić i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI HRASNO. KUĆA ŽALOSTI: ul. AZIZE ŠAĆIRBEGOVIĆ br. 12/VII

EDHEM (AVDO) ŠURKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi EDHEM (AVDO) ŠURKOVIĆ preselio na Ahiret u petak, 01. jula 2016. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 02. jula 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti sa polaskom u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Galiba, sinovi Enver i Emir, snaha Munta sa porodicom, šure Taib i Hasan sa porodicama, te porodice Šurković, Pašić, Pehilj, Šendro, Halvadžija, Abaza, Đipa, Šačić, Šarančić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALEJA BOSNE SREBRENE br. 10

FAKETA MILIĆ, rođ. HODŽIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FAKETA MILIĆ, rođ. HODŽIĆ preselila na Ahiret u četvtak, 30. juna 2016. godine, u 62. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 02. jula 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Midhat-Bajke, kćerke Amela i Selma, zetovi Amar i Tarik, unučad Nađa i Bakir, sestre Fajka i Selija, zetovi Midhat i Milan, sestrične Alma, Amra i Sanja, djever Mirsad, jetrva Zekija sa djecom, zaova Nihada i zet Šefket sa djecom, te porodice Milić, Vladović, Gobeljić, Kamenica, Mihajlović, Mahmutagić, Hodžić, Tirić, Šehović, Čaušević, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U JORDANSKOJ DŽAMIJI NA GRBAVICI I KUĆA ŽALOSTI: ul. BORAK br. 57.

DERVIŠ (MUSTAFA) DŽEMIDŽIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DERVIŠ (MUSTAFA) DŽEMIDŽIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 30. juna 2016. godine, u 72. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 01. jula 2016. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Sedika, sin Nedim i snaha Alma, sin Elvir i snaha Alma, unučad Mahir, Hana i Kerim, bratići Samir, Sanjin, Jasmin i Aida, sestre Fatima i Sabaheta, te porodice Džemidžić, Mujkić, Pezo, Šehić, Hafizović, Hreljić, Kurdija, Čedić, Bešić, Beba, Mehić, Čurulija, Uzunović, Kovačević, Ferhatović, Šarenkapa, Čolić, Hamzić, Ibrahimović, Devedžija, Čelik, Bejdić, Kaliman, Slinić, Karačić, Suljić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BREKA br. 36.

MIRSAD (KASIM) SILAJDŽIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MIRSAD (KASIM) SILAJDŽIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 29. juna 2016. godine, u 59. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 01. jula 2016. godine u 17 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Nejra, kćerke Elma i Nerma, brat Sead, sestra Mirsada, bratić Adnan sa suprugom Amrom, sestrić Dino, sestrična Edina, zet Senad, snaha Ermina, punica Behija, svastika Lejla sa suprugom Enesom, sinom Nedimom, snahom Misretom, kćerkom Minelom i zetom Arminom, te porodice Silajdžić, Bilanović, Bašaj, Krilić, Dautbegović, Čelik, Bektaš, Smajlagić, Zulčić, Lukać, Orman, Rešidović, Piljević, Pešto, Pintol, Šabić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI VAHIDE MAGLAJLIĆ br. 20/prizemlje (Dobrinja).

ČAMILA PETKOVIĆ, rođ. JAŠAREVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ČAMILA PETKOVIĆ, rođ. JAŠAREVIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 29. juna 2016. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 01. jula 2016. godine u 17 30 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : Kćerka Snježana, porodice Jašarević, Pinjo, Memić, Brulić i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ŽRTAVA FAŠIZMA br. 6/V

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page