Print This Page 
KANA MEKIĆ, rođ. ZUKO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga KANA MEKIĆ, rođ. ZUKO preselila na Ahiret u utorak, 18. decembra 2018. godine, u 95. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 20. decembra 2018. godine u 14 30 sati na mezarju ŠEHITLUCI-Obhodža. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Rifet, kćerka Rasema, zet hadži Mehmed, snahe Šerifa i Ismeta, unučad i praunučad, bratići i bratične, te porodice Mekić, Zuko, Kruščica, Husić, Aščić, Hodžić, Feriz, Pašić, Sarajkić, Demir, Alić, Hatić, Zuković, Guta, Imamović, Kljuno, Gagula, Rikalo, Biber i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA POSLIJE IKINDIJE NAMAZA U DŽAMIJI NA OBHODŽI.

HALIMA HAJDAREVIĆ, rođ. BARLOV
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HALIMA HAJDAREVIĆ, rođ. BARLOV preselila na Ahiret u utorak, 18. decembra 2018. godine, u 90. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 20. decembra 2018. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Salko, kćerka Sadika, snaha Fikreta, zet Šaban, unuka Lejla, unuci Semir, Bakir i Tarik, praunuk Hamza, te porodice Hajdarević, Barlov, Batalović, Tuzlak, Ćedić, Glibo, Kovačević, Alković, Tiro, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI HADŽIJAMAKOVA br.51.

HAJRUDIN (SALKO) KARIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAJRUDIN (SALKO) KARIĆ preselio na Ahiret u petak, 14. decembra 2018. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 19. decembra 2018. godine u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Salko sa porodicom, kćerka Aida sa porodicom, sestre Sadeta Hajdarević i Hidajeta Hotić sa porodicama, daidžići Mirza i Adnan Talić sa porodicama, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI HENDEK, Vratnik.

SKENDER (IMER) ZADRIMJA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SKENDER (IMER) ZADRIMJA preselio na Ahiret u nedjelju, 16. decembra 2018. godine, u 63. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 20. decembra 2018. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH O Ž A L O Š Ć E N I : sestra Sadija, brat Bedžet, sinovi Imer i Amer sa majkom Fatimom, unuke Šejla i Arijana, snaha Julia, bratić Esad, sestrične, te porodice Zadrimja, Gaši, Zećo, Hurem, Milić, Odžaklija, Šemović, Memišević, Pandža, Čutura i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

MUNIB (ŠERIF) HAMZIĆ
Sa žalošću javljamo rodbini, prijateljima i poznanicima da je naš dragi MUNIB (ŠERIF) HAMZIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 16. decembra 2018. godine, u 55. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 18. decembra 2018. godine u 14 30 sati na mezarju NIŠAN-Jarčedoli. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Vahida, sinovi Mirza i Adi, supruga Hasija, brat Redžep, sestre Esma i Mujesira, zet Salih, strina Hasiba, amidžične Mirzeta i Ramiza, porodice Hamzić, Muhović, Sejdić, Arnaut, Kubat, Pešto, Kadić, Mujezinović, Suljević te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI PAJE. KUĆA ŽALOSTI: ul. KAMENICA POTOK br. 16.

EMINA (SEID) ČELJO, rođ. OVČINA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga EMINA (SEID) ČELJO, rođ. OVČINA preselila na Ahiret u nedjelju, 16. decembra 2018. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 19. decembra 2018. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Besim, kćerka Amila, unučad Lamija i Amir, sestre Mubina Fetahović i Edina Laečević, sestrići Senad Peco, Edin Fetahović i Nedim Lačević, sestrične Amela Vučenović, Belma Peco i Alemka Lačević, te porodice Čeljo, Šehić, Hanić, te komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U CAREVOJ DŽAMIJI.

HAMŠA (Suljo) PITA, rođ. RAMOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HAMŠA (Suljo) PITA, rođ. RAMOVIĆ preselila na Ahiret u subotu, 15. decembra 2018. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 18. decembra 2018. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Elida, Mevlida i Belma, zetovi Ejub i Senad, unučad Sead, Azra, Rijad, Dženan, Adna i Amina, porodice Pita, Ramović, Lukovac, Pljevljak, Fazlagić, Karamustafić, Selimović, Borišić, Ćatović, Muharemović, Hodžić, Šatara, Kosovac, Ćosović, Sadiković, Godinjak, Šemić, Peljto, Hasović, Svraka, Velić, Ablaković, Jakubović, Musić, Geljić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI CICIN HAN br. 36.

HAJRIJA (Murat) PALAVRA, rođ. ŠEHO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HAJRIJA (Murat) PALAVRA, rođ. ŠEHO preselila na Ahiret u ponedjeljak, 17. decembra 2018. godine, u 69. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 18. decembra 2018. godine u 13 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Kemal i Enes, brat Mehmed, sestre Tidža, Paša i Tifa, zetovi Orhan i Salih, snaha Mevla, djever Munib, zaove Šuhra, Fahira i Rabija, jetrve Behka i Raza, daidža Ramiz Taić, porodice Palavra, Šeho, Taić, Hasković, Merdan, Subašić, Ibrahimi, Nezirević, Huseinbašić, Fuško, Ikonić, Osmanković, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

FATIMA (DERVIŠ) SMAJIĆ, rođ. BEGLUK
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša najdraža Majčica FATIMA (DERVIŠ) SMAJIĆ, rođ. BEGLUK preselila na Ahiret u ponedjeljak, 17. decembra 2018. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 19. decembra 2018. godine u 13 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 1. O Ž A L O Š Ć E N I : njeni najmiliji Nesib, Senada, Suada, Murad, Aida, Sead, Dijana, Selma, Leo, Said, Sevda, Muhamed, Redžbija, Sabaheta, Alija, Emira te porodice Smajić, Begluk, Galijašević, Šeta, Pilav, Lepara, Tulić, Hrnjica kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

SADETA (Husein) MERZIĆ, rođ. MULABDIC
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga SADETA (Husein) MERZIĆ, rođ. MULABDIĆ preselila na Ahiret u petak, 14. decembra 2018. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 17. decembra 2018. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Nedim, brat Asim, unučad Adnan, Edin, Nermina i Emina, snaha Nevzeta, zaove Nazifa i Rašida sa porodicama, jetrve Zulejha, Fatima, Šerifa i Fata sa porodicama, rodica Mersa sa porodicom, prija Šemsa Suljaković, prijateljice Ifeta i Munevera, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI, ul. JAHIJELA FINCIJA br. 32/I

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page