Print This Page 
FAJIK (MUSTAFA) MEŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi FAJIK (MUSTAFA) MEŠIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 01. decembra 2016. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 03. decembra 2016. godine u 14 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Fuad sa porodicom, pastorci Snežana i Dean, sestra Zejneba sa porodicom, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI ČEKALUŠA.

MEHO (IBRO) DURAKOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi suprug, otac, dedo i svekar MEHO (IBRO) DURAKOVIĆ preselio na Ahiret u petak, 02. decembra 2016. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 03. decembra 2016. godine u 13 00 sati na mezarju ORLIĆ-KOBILJA GLAVA. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Naza, djeca Kemo, Ramiz i Senija, brat Ramo, snahe Bejhana, Muamera i Hilda, bratić Leon, zet Bojan, unučad Damir, Beno, Dženana i Azra, tetići i tetične, sestrići i sestrične, svastika Šeća, te porodice Duraković, Šabović, Mujanović, Bekrija, Dugalija, Haskić, Tahto, Hodžić, Mehmedspahić, Glušac, Zunđa, Hrastovina, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI EJUBA DELALIĆA br. 59, Kobilja Glava.

ANIS (MUSTAFA) BIČAKČIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ANIS (MUSTAFA) BIČAKČIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 28. novembra 2016. godine, u 59. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 03. decembra 2016. godine u 13 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Jasna, sin Kerim, kćerka Kanita, brat Enver, snaha Raza, bratić Omar, bratična Melisa, kum Ibro, punica Vahida, svastike Edina, Nina i Sanela, badže Omer, Salih i Almir, tetke Šida i Samija, daidže Senad i Dževad, te porodice Bičakčić, Kazazić, Hodžić, Avdibegović, Fetahagić, Selimović, Topuzović, Bećirbašić, Abaspahić, Mustafović i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 12 30 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. MUHAMEDA KANTARDŽIĆA br. 1/I

DŽEHVA ARSLANAGIĆ, rođ. HODŽIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DŽEHVA ARSLANAGIĆ, rođ. HODŽIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 30. novembra 2016. godine, u 72. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 02. decembra 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Izet Arslanagić Coco i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI MAHALA, Dobrinja.

RABIJA (Ahmed) SADŽAK, rođ. REŠIDOVIĆ
... za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Obavještavamo rodbinu, prijatelje, komšije i poznanike da je naša majka, nana, svekrva i sestra RABIJA (Ahmed) SADŽAK, rođ. REŠIDOVIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 01. decembra 2016. godine, u 76. godini života. Dženaza će se klanjati u petak, 02. decembra 2016. godine poslije ikindije namaza (14 00 sati) u haremu džamije Butmir, a ukop će se obaviti na mjesnom mezarju SUHODOL. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Belmana, sin Ahmed, unuk Haris, snaha Larisa, sestra Ata, sestrične Nermana, Fata i Dženana sa porodicama, zaova Ilduza, djeverovi hadži Avdo i Vahid, jetrve hadži Hatidža i hadži Fatima, djeverići i djeverične, zaovići, te porodice Sadžak, Fulin, Merzić, Salman, Alispahić, Dedić, Devedžija, Zorlak, njena hadži Nefisa, Suljić, Dupovac, Elezović-Mirvić, Selimović, Pervan, Periz, Čurčić, Vukićević, Tufo, Sarajkić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA POSLIJE IKINDIJE NAMAZA U DŽAMIJI BUTMIR.

ISMETA SERHATLIĆ, rođ. SARVAN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ISMETA SERHATLIĆ, rođ. SARVAN preselila na Ahiret u srijedu, 30. novembra 2016. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 02. decembra 2016. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju OBAD. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Suvad i Mirsad, snahe Behka i Enisa, unučad Sanel, Belmin, Rijalda, Nela i Brinela, snaha Igbala, praunuci Danel i Sanin, brat Bajro sa porodicom, jetrva Havka sa porodicom, zaove Haska i Hanka sa porodicama, svak Murat sa porodicom, te porodice Sarvan, Serhatlić, Džihanić, Kuluglija, Peljto, Sejfović, Kosovac, Klačar, Puran, Ražanica, Kustura, Bašić, Karišik i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ENESA HERIĆA br. 105 (Vitkovac).

FATA POLIMAC, rođ. PLEH
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATA POLIMAC, rođ. PLEH preselila na Ahiret u srijedu, 30. novembra 2016. godine, u 91. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 02. decembra 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Jusuf, kćerke Ziza, Aiša i Sadika, brat Huso, sestra Mina, zetovi Ferid, Hamid i Husein, snahe Tahvila i Behija, unučad Enida, Eldin, Mirnes, Melisa, Haris, Nežla i Elma, praunučad Edna, Adna, Vanja, Harun, Mona, Ema, Amal i Uma, bratići i bratične, sestrići i sestrične, komšije Ajša i Arif, Abaz sa porodicom, te porodice Polimac, Pleh, Šovšić, Hrlović, Krajina, Herenda, Hamzić, Haljković, Šiljak, Hadžić, Avdić, Kadrić, Lišić, Lemez, Vreto, Uglješa, Bošković, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI TOKA. KUĆA ŽALOSTI: ul. TOKA br. 8.

ENISA (Omer) DŽEMIDŽIĆ, rođ. ZUHRIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ENISA (Omer) DŽEMIDŽIĆ, rođ. ZUHRIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 30. novembra 2016. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 02. decembra 2016. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Hikmet, djever Hidajet sa porodicom, snaha Milka sa porodicom, sestrići i sestrične, bratići i bratične, tetići i tetične te porodice Džemidžić, Zuhrić, Hrnjičević, Halilović, Karahodžić, Kahvedžić i ostala mnogobrojna rodbina, prijateljii i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. HULUSINA br. 1 A.

SALEM (hadži Mustafa) MUSIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SALEM (hadži Mustafa) MUSIĆ dipl. ing. građ. preselio na Ahiret u srijedu, 30. novembra 2016. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 01. decembra 2016. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju STADION. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Velida, kćerke Amra i Samra, zet Namik Kamenica, unučad Anes, Ilma, Nejra i Velid, brat Rešad sa porodicom, sestra Rabija sa porodicom, šure Bajro-Mirso sa suprugom i Fahrudin sa suprugom, svastika Mirsada sa porodicom, snaha Emina sa porodicom te porodice Musić, Grozdanić, Ćehić, Kamenica, Redžepović, Podgora, Logo, Mahmutović, Kosović te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ULICI POTOKLINICA br. 24/III

FATIMA (Halil) PIPLAŠ, rođ. ŠAČIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga majka i nana FATIMA (Halil) PIPLAŠ, rođ. ŠAČIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 30. novembra 2016. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 01. decembra 2016. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Reisa Fehima Spahe 101 sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Esad, Husnija i Mirsad, kćerka Sadeta, zet Asim, snahe Sanela, Seviba, Mirsada i Remzija, unuci Kenan, Kerim, Samir, Armin, Dženan, Edin i Nermin, unuke Indira, Belma, Mirela, Irma, Dženana, Lejla i Nejra, zetovi Mirza, Amer i Adnan, snahe Sanida, Hava i Elma, praunučad Benjamin, Timur, Denis, Ajlan, Dino, Lea, Merjem i Asja, sestre Hata i Melća, zetovi Adem i Asim, sestrići i sestrične, te porodice Piplaš, Šačić, Hošo, Šatara, Cernica, Gadžo, Đipa, Spahić, Kečo, Mahović, Šabanović, Vegara, Brkan, Kazazić, Bajrović, Hodžić, Krnojelac, Lončarić, Balbozan, Bešić, Vilogorac, Ćatić, Haseta, Mandić, Sofić, Jažić, Pirgić, Škrijelj, Stevanović, Šećibović, Avdić, Ibrahimović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI REISA FEHIMA SPAHE br. 101.

  strana 1 od 2  [slijedeca]
 Print This Page