Print This Page 
ŠEFIKA (HAMDIJA) PORČA
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ŠEFIKA (HAMDIJA) PORČA preselila na Ahiret u nedjelju, 31. augusta 2014. godine, u 71. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 2. septembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Enisa, unučad Nedim i Nejra, sestre Hasija i Hajra, brat Ahmed, porodice Porča, Kudra, Karačić, Avdić i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

FATIMA- DADA DRLJEVIĆ, rođ. ZUKANOVIĆ
Tužnim srcem obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATIMA- DADA DRLJEVIĆ, rođ. ZUKANOVIĆ preselila na Ahiret u subotu, 30. augusta 2014. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. septembra 2014. godine u 17 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Vedad, snaha Edina, unuk Džemil, te porodice Drljević, Zukanović, Lihić, Berberović, Jugo, Memić, Krasnić, Mezbur, Zeljković, Vučijak, Olovčić, Kadrić, Kurtović, Harba, Džemić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI OMERA STUPCA br. 17./ I.

hadži- hanuma RAZIJA (AHMED) HODŽIĆ, rođ. ŠUVALIJA
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži- hanuma RAZIJA (AHMED) HODŽIĆ, rođ. ŠUVALIJA preselila na Ahiret u subotu, 30. augusta 2014. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. septembra 2014. godine u 17 00 sati na mezarju ŠIĆI- SREDNJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Izet i Nedžad, snahe Ismira i Enisa, unučad Šejla, Amina, Adna i Eman, zet Omer, praunuke Hana i Ema, brat Mustafa sa porodicom, sestra Hasnija sa porodicom, sestrična Hasija sa porodicom, bratići i bratične, sestrići, te porodice Šuvalija, Hodžić, Mališević, Džaferagić, Radača, Omerspahić, Alispahić, Zukić, Hamza, Hasanović, Klico, Dervišević, Majčić, Hajdarević, Keketović, Sarić, Džedović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI HENDEK br. 12.- VRATNIK.

RABIJA (HAKIJA) SULJAGIĆ, rođ. KARAHMET
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RABIJA (HAKIJA) SULJAGIĆ, rođ. KARAHMET preselila na Ahiret u nedjelju, 31. augusta 2014. godine, u 88. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 02. septembra 2014. godine u 15 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Durmo i Mujo, kćerka Munevera, snahe Niza, Sabaheta, Elma i Hajra, unučadi Sanela, Jasna, Nedim i Mirza, zetovi Muhamed i Enes, praunučad Amela, Amna, Amina, Anes i Ajdin, bratići i bratične, sestrić i sestrična, djeverići i djeverične, te porodice Suljagić, Karahmet, Pinjo, Ajnadžić, Kadrić, Šeta, Bahtanović, Džebo, Bučan, Karić, Tanković, Zukić, Sarajlić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI SAFET BEGA BAŠAGIĆA br. 126.

FAHRA (DŽAFER) ČENGIĆ, rođ. KURSPAHIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga mama, nana i sestra FAHRA (DŽAFER) ČENGIĆ, rođ. KURSPAHIĆ preselila na Ahiret u petak, 29. augusta 2014. godine. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. septembra 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Vesna, sin Nihad, unuka Aja, sestra Nađa, snahe Lela i Ranka, sestrične Aida i Dalila i bratićna Selma sa porodicama, te porodice Čengić, Kurspahić, Galešić, Mulić, Hanjalić, Muftić, Sušić, Džuvić, Šišić, Prohić, Hukić, Alečković, Rizamulić, Zulfikarpašić, Bešlagić, Blagojević, Kravljača, Ćorović i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI MAGRIBIJA. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI KRALJA TVRTKA br. 1.

SEHIJA (NUSRET) SARAČ, rođ. GERINA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga SEHIJA (NUSRET) SARAČ, rođ. GERINA preselila na Ahiret u petak, 29. augusta 2014. godine, u 59. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. septembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 13 15 SATI (IZA PODNE NAMAZA) SA OKRETALJKE BOLJAKOV POTOK, SA ZAUSTAVLJANJEM KOD DŽAMIJE, DO MEZARJA I NAZAD. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Nedžad, Kenan i Sejo, brat Ibrahim, sestre Sabina, Ermina i Emina, zetovi Šemso, Mirsad i Azur, unuke Alma i Ajla, sestrići Izet i Adnan, bratić Armin, sestrične Lejla, Dženana, Šejla, Amila i Nejira, snahe Jasmina, Behija i Alisa, tetke, tetići i tetične, djeverovi, zaova i jetrve sa porodicama, te porodice Sarač, Gerina, Čengić, Deljanin, Prcić, Zvizdić, Biberović, Kantardžić, Bučo, Imamović, Hadžibajrić, Mahmutović, Hukara, Trnka, Melez, Subašić, Šakić, Ohranović, Gagula i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOGA DANA U 14 00 SATI U KUĆI MERTHUME U ULICI MUSTAFE MUJE PAŠIĆA br. 35.

ZINETA (MEHO) ĆUBARA, rođ. SINANOVIĆ
Tužnim srcem obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ZINETA (MEHO) ĆUBARA, rođ. SINANOVIĆ preselila na Ahiret u petak, 29. augusta 2014. godine, u 65. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. septembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Zijad i Izedin, unučadi, snahe Sadina i Sanela, braća Ibro i Medo, sestra Izeta, snaha Pemba, te porodice Ćubara, Sinanović, Jusufović, Hadžić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOGA DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI VRELO BOSNE. RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

HUSO (DŽELE) BAJGORIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HUSO (DŽELE) BAJGORIĆ preselio na Ahiret u subotu, 30. augusta 2014. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. septembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: sin Fahrudin, unuk Hari, unuke Aida i Enida, te porodice Bajgorić, Rondić, Porović, Bešlić, Kajević, Hasanagić, Džinović, Agić i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI MEKOTE do br. 1.

TALIĆ (HAMDIJA) VEDAD
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi TALIĆ (HAMDIJA) VEDAD preselio na Ahiret u petak, 29. augusta 2014. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. septembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: brat Fahrudin, bratić Fuad, bratična Ajla, sestrići Amir, Haris, Muamer i Omer, zet Sabit, amidžići Mirza, Adnan, Džemo i Šerkan, Amidžinca Ferida, tetične Hidajeta i Sadeta i njihova djeca, te porodice Talić, Kurbegović, Buturović, Karić, Hajdarević, Burek, Suljović, Delić, Medić i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI SARAČ ISMAILOVA.- MEJTAŠ.

IBRAHIM (HAŠIM) ZULIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi IBRAHIM (HAŠIM) ZULIĆ preselio na Ahiret u petak, 29. augusta 2014. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. augusta 2014. godine u 17 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Hedija, sin Nihad, kćerke Hikmeta, Ismeta i Šefika-Nina, sestra Sedika, unučad Alisa, Adis, Ines, Armin, Melisa, Adi, Belma, Berina, Muhamed-Ali i Mak, snahe i zetovi, sestrići i sestrične sa porodicama, te porodice Zulić, Karić, Kapetanović, Puškar, Pilavdžija, Berberović, Stojanović, Gegić, Isović, Hodžić, Čolpa, Jejna, Cury, Rogić, Čengić, Ćosović, Kozić, Hukara, Olovčić, Abdičević i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. PROTE BAKOVIĆA br. 2/I

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page