Print This Page 
Safeta Huseinbegović, rođ. Mujkanović
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Safeta Huseinbegović, rođ. Mujkanović preselila na Ahiret u subotu, 24. januara 2015. godine, u 79. godini života. Dženaza će se klanjati u utorak, 27. januara 2015. godine poslije podne namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 13 15 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 12 45 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Edin, kćerka Lejla, zet Sead, snaha Amra, unuk Sanjin, sestre Zibija, Fikreta i Abzija, djeverovi Fahrudin i Meho, jetrve Hata i Sulejma, snahe Nura i Safeta sa djecom, te porodice Huseinbegović, Mujkanović, Maslo, Saltagić, Hadžić, Sarač, Džombić, Ribić, Omerspahić, Pašalić, Lazarevski, Rajić, Osmanagić, Mujkić, Hadžimulić, Herdić, Fetahović, Sejdić, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

HAMDIJA (HUSO) OSMANKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAMDIJA (HUSO) OSMANKOVIĆ preselio na Ahiret u subotu, 24. januara 2015. godine, u 57. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 27. januara 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. Prijevoz obezbijeđen sa okretaljke u Boljakovom potoku u 12 15 sati sa zaustavljanjima na autobuskim stajalištima Otoka, Nedžarići i Stup (Energoinvest), do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Dudija, sin Almir, kćerka Amela, zet Salim, unučad Amar, Ajdin, Faris, Amna i Arijana, brat Ramiz, sestre Bjelka i Derviša, bratić Huso, bratične Hasena i Suvada, sestrići Rifet, Muhamed, Hamdija , Kasim i Nihad, sestrične Zlatka, Ramiza, Đula, Vezira, Fatima i Saima, zetovi Saudin i Selvedin, snahe Mejra, Minela i Minka, svastika Tima, šura Murat, amidžići Mustafa, Zahid i Avdo, amidžične Fata, Pemba i Hava, tetići i tetične, te porodice Osmanković, Kljuno, Klino, Salkić, Tabak, Aganović, Kolar, Mekić, Arnaut, Zec, Kuko, Kruščica, Sultanović, Alić, Tatlić, Bajramović, Čavrk, Katana, Leventa, Đozo, Šahović, Guta, Pljevljak, Junuzović, Begić, Ferhatović, Gušter, Hodžić, Kalaba, Čoko, Krilo, Šemić, Šehović, Pekmez, Duran, Đuderija, Šljivo, Mizdrak, Gagula, Bijelonja, Koso, Kalabić, Kukan, Hatić, Hubijar, Potura, Ramović, Hasanović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI RAGIBA DŽINDE br. 168.

RAMIZA KOVAČ, rođ. GATAČKIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RAMIZA KOVAČ, rođ. GATAČKIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 25. januara 2015. godine, u 69. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 27. januara 2015. godine u 15 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Enes, kćerka Aida, snaha Azra, braća Ramadan i Mehmed te sestra Nefiza sa porodicama, jetrva Emira sa porodicom, djever Ismet sa porodicom, kao i porodice Kovač, Gatačkić, Jogunčić, Morić, Selmanović, Tičić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. VRATNIK MEJDAN br. 1 a.

ADILA (AGO) SMAJIĆ, rođ. VILIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ADILA (AGO) SMAJIĆ, rođ. VILIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 25. januara 2015. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 27. januara 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Hajrudin-Hajran, snahe Mirsada i Razija, unuk Almir, praunuk Edis, sestra Fatima, djever Ibro, jetrva Ramiza, te porodice Smajić, Vilić, Cocalić, Ramić, Salić, Omerović, Tabaković, Memić, Hasanović, Otajagić, Čavčić, Šehić, Šabanović, Cero, Torlak, Sejfić, Bajić, Beširević, Ćosić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U PORODIČNOJ KUĆI U ULICI ALIJE IMAMOVIĆA br. 48-Zabrđe.

ŠEFKA (Fajko) SMAJLOVIĆ, rođ. SEJFIĆ iz Srebrenice
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ŠEFKA (Fajko) SMAJLOVIĆ, rođ. SEJFIĆ iz Srebrenice preselila na Ahiret u nedjelju, 25. januara 2015. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 27. januara 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Ahmo i Bahrudin, skćerka Fatima, snaha Ismeta, unučad, sestre Fadila i Nura, zet Avdo, sestrići, sestrične, porodice Smajlović, Hadžibulić, Sejfić, Salihović, Efendić, Pirgić, Hasanović, Bakalović, Šehomerović, Jusić, Ramić, Garaljević, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U PLAVOJ DŽAMIJI U VOGOŠĆI.

MUNIBA HADŽIALAGIĆ, rođ. GORO
Tužnim srcem obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MUNIBA HADŽIALAGIĆ, rođ. GORO preselila na Ahiret u subotu, 24. januara 2015. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 26. januara 2015. godine u 14 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Emir i Edim, snaha Suzana, unuke Samra, Amila, Nejla i Ajla, praunučad Kan i Leis, zet Edin, te porodice Hadžialagić, Merzić, Goro, Vreto, Avdagić, Jelkić, Bureković, Hodžić, Mahmutagić, Harba, Željo, Šerbo, Pločo, Ogrešević, Kukanja, Mirković, te ostala rodbina, dragi prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KARIĆ MIDHATA MITKE br. 6./ I.- VRTOVI SUNCA.

REFIK (HASAN) BUTUROVIĆ
Tužnog srca obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi REFIK (HASAN) BUTUROVIĆ preselio na Ahiret u petak, 23. januara 2015. godine, u 88. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 26. januara 2015. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Sadeta, sin Ermin, kćerka Lejla, zet Nedim Šahović, snaha Belma Aščić- Buturović, unuke Nadina i Selda, bratične Amira, Đana, Vildana, Natka i Dina, bratići Denial i Denis, svastike Rukija i Zilha, šura Salih, kum Savo Radović sa porodicom, te porodice Buturović, Šahović, Aščić, Hadžiabdić, Rosić, Polić, Kablar, Hajrović, Baraković, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI KOLODVORSKA br. 7./ III

DŽEMILA BAJRAMOVIĆ, TRAKO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DŽEMILA BAJRAMOVIĆ, TRAKO preselila na Ahiret u petak, 23. januara 2015. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 26. januara 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Lejla, zet Elvir, unučad Džejna i Tarik, te porodice Bajramović, Trako, Deljković, Džomba, Klepo, Ahmić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI AVDE HODŽIĆA br. 42.

ALMA (EDHEM) MUJEZINOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ALMA (EDHEM) MUJEZINOVIĆ preselila na Ahiret u subotu, 24. januara 2015. godine, u 50. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 26. januara 2015. godine u 13 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sestre Saliha, Selveta i Sabina, snaha Remza, zetovi Murat i Salih, sestrići, sestrične, bratići, te porodice Mujezinović, Hadžić, Huseinbegović, Babović, Kovačević, Tabučić, Hotić, Džonlagić, Hrnjić, te ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI MERHUME U ULICI BEGOVAC br.92.

RADONJA (SEJDO) SALKO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi RADONJA (SEJDO) SALKO preselio na Ahiret u subotu, 24. januara 2015. godine, u 61. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 26. januara 2015. godine u 13 00 sati na mezarju NIŠAN- JARČEDOLI. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Hamdo, kćerka Aida, snaha Emira, zet Anel, unučad Tarik i Lamija, brat Himzo, sestre Ramiza i Mirsada, snaha Fata, bratić Aldin, sestrić Enes, sestrične Elma, Senida i Elvida, šura Fahro sa porodicom, šura Huso sa porodicom, te porodice Radonja, Ramić, Kupusović, Tanović, Granulo, Cernica, Brutus, Ibrahimović, Bašalija, Subašić, Bećiri, Kolja, Tabak, Hodžić, Karačić, Ahmethodžić, Arapović, Kreho, Šljivo, Voloder, Tatlić, Bostandžija, Ahatović, Kurtović, Vuk, Delalić, Pehilj, Vilogorac, Ćemo i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI REISA FEHIMA SPAHE br. 61.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page