Print This Page 
VAHIDA (Salko) RIKALO, rođ. DŽANO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga VAHIDA (Salko) RIKALO, rođ. DŽANO preselila na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 24. oktobra 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Elvira, sestra Zahida, braća Džemo i Munib, zet Jasmin, unučad Alma, Almir, Azra, Samra, Benjamin, Adela i Edmin, praunučad Emina, Hamza, Selma, Elmin i Elmedina, sestrići i sestrične, bratići i bratične, dajdžići i dajdžične, amidžići i amidžične, porodice Džano, Rikalo, Sofradžija, Šljivar, Alihodžić, Rahman, Vejo, Fejzić, Bajraktarević, Džemidžić, Kovač, Muhić, Turulja, Delić, Konjo, Smajlović, Gurda, Voljevica, Bičo, Sobo te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI NOVOPAZARSKA br. 74.

SULEJMAN (SALKO) DEUMIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SULEJMAN (SALKO) DEUMIĆ preselio na Ahiret u utorak, 21. oktobra 2014. godine, u 72. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Skenderija 64 sa polaskom u 13 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Samira, Edina, Amela i Sabina, zet Dženan, unuci Haris, Aldin, Almin, Darmin, Anes i Emrah, braća i sestre sa porodicama, te porodice Deumić, Zukanović, Ismailović, Hadžić, Husić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI FALETIĆI. KUĆA ŽALOSTI: ul. SKENDERIJA br. 64.

RASIM (RAGIB) NUMANOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi RASIM (RAGIB) NUMANOVIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 22. oktobra 2014. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 24. oktobra 2014. godine u 14 30 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : sestra hadži Senija, braća Mustafa i Asim, snahe Marija i Emina, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Numanović, Lukovac, Lulo, Omeragić, Kalajdžić, Skaka, Gačo, Poturović, Isanović, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U BAKISJKOJ DŽAMIJI.

ZIJAD (SABAHUDIN) MEHIČEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ZIJAD (SABAHUDIN) MEHIČEVIĆ preselilo na Ahiret u srijedu, 22. oktobra 2014. godine, u 63. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 24. oktobra 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Subhija-Buba, sin Adnan, majka Sehija, sestre Azijada i Senada sa djecom, zet Goran Duvnjak, šure Kemal i Rešad Opanković sa porodicama, svastika Suada Hadrović sa kćerkom Azrom te porodice Mehičević, Opanković, Hadžihasanović, Duvnjak, Hadrović, Tanović, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI NA CIGLANAMA (ul. Merhemića Trg). KUĆA ŽALOSTI: ul. KOŠEVO br. 36/IV

NEZIR (HALIL) KURSPAHIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi NEZIR (HALIL) KURSPAHIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 24. oktobra 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred džamije Bakarevac u Pofalićima sa polaskom u 13 45 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Vasvija, sin Midhat-Miki, kćerka Midheta, snaha Selma, unuke Alisa, Arijana i Adna, zet Armin, brat Eniz, sestre Iza i Ramiza, zet Aljo, bratići i bratične, sestrići i sestrične, šura Uzeir, svastike Hasnija i Nurija sa porodicama, porodice Kurspahić, Ćatić, Hurem, Oprašić, Imamović, Alijagić, Karić, Murtić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ULICI REISA FEHIMA SPAHE ČIKMA br. 138.

hadži Hata-hanuma (Ahmed) Demirović, rođ. Karavdić
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži Hata-hanuma (Ahmed) Demirović, rođ. Karavdić preselila na Ahiret u utorak, 21. oktobra 2014. godine, u 90. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine u 16 00 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Dževad-Demir, kćerka Sadžida, sestra Hasnija, unučad Amina, Adnan, Maida, Vedad i Mersad, praunučad Verda, Nadir, Mensur, Nedžma i Rejhan, zetovi Nihad Ćatović, Almir Zametica i Edis Bašić, snahe Mubera, Đulsuma i Dina, jetrva Ismeta, njena Adisa, te porodice Demirović, Karavdić, Šabanović, Šehić, Šiljak, Dreca, Martinović, Jamaković, Šetić, Kljajić, Vehabović, Mališević, Memić, Dautović, Grabovica, Selimović, Fazlić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ŠEKEROVA br. 25.

SULJO (IBRO) IBRIČIĆ
...za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SULJO (IBRO) IBRIČIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 20. oktobra 2014. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Adil-begove džamije na Kobiljoj Glavi sa polaskom u 12 45 sati sa usputnim zaustavljanjima na autobuskim stajalištima Marindvor, Pofalići, Otoka, Nedžarići i Ilidža. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Zina, sin Almir, kćerke Indira i Almira, unuk Mišel, brat Mujo, snaha Hasiba, svastika Ifeta, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te familije Ibričić, Ćorović, Kusturica, Bundo, Fazlić, Ajkunić, Rogo, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ULICI STARA CESTA I br. 35-Kobilja Glava.

ASMIR (ILJAZ) HADŽIAHMETOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ASMIR (ILJAZ) HADŽIAHMETOVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 21. oktobra 2014. godine, u 44. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju ROŽAJE (Republika Crna Gora). O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Fetnan, kćeri Ajša i Esra, sestre Nusreta, Hatidža i Resmija, zetovi Rešad i Munir, sestrići Rifat i Armin, sestrične Azra, Fikreta, Alma, Ernesa, Armina i Zerina, amidžići Esad, Faruk i Samir sa porodicama, te porodice Hadžiahmetović, Derviš, Imamović, Fetahović, Kardović, Husić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije, TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ROŽAJU.

HAMDIJA-Hamo (MUJO) SLADIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAMDIJA-Hamo (MUJO) SLADIĆ preselio na Ahiret u utorak, 21. oktobra 2014. godine, u 66. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 22. oktobra 2014. godine u 16 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Nermina, sinovi Nedim i Haris, snahe Amira i Sabina, unučad Džana, Nadža, Anesa i Amar, sestre Suada i Fikreta, zet Mujo, tetka Rabija, tetka Safa, tetić Fiko i tetična Fata, te porodice Sladić, Pljevljak, Durajlić, Alihodžić, Ćehić, Lojo, Džinalić, Elezović, Smajić, Kondo, Džonko, Hubijer, Muminović, Hodžić, Pilav, Vrana, Selimović, Ferušić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 30 SATI U NAKŠIBENDIJSKOJ TEKIJI (ul. Potok br. 10.)

MEDO (SULEJMAN) MENZILOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MEDO (SULEJMAN) MENZILOVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 21. oktobra 2014. godine, u 71. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 22. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred AMBULANTE u Gornjim Velešićima sa polaskom u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Hadžira, sinovi Jasmin i Alen, snaha Fazila, unuke Amna i Edna, brat Mehmed sa porodicom, sestre Tima, Muša i Safija sa porodicama, svastika Sajma, badžo Omer, te porodice Menzilović, Jelić, Aljić, Cocalić, Hafizović, Smajić, Kovač, Kurtalić, Bosno, Dervišević, Kahriman, Omeragić, Pirić, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GORNJI VELEŠIĆI br. 47.

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page