Print This Page 
JASMINA DELIĆ, rođ. PRELJEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga JASMINA DELIĆ, rođ. PRELJEVIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 24. jula 2014. godine, u 62. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 26. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Edis i Elmir, snaha Emira, brat Fikret, sestre Ševala i Mirsada, snahe i zet, bratići i bratične, sestrići i sestrične, zaova Mubera sa suprugom Mirsadom, te porodice Delić, Preljević, Kujundžić, Salihagić, Gabela, Jamaković, Huković, Nuhefendić i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U STANU MERHUME U ULICI RAMIZA JAŠARA br. 2/III-Lužani, Ilidža.

hadži ABDULAH (OSMAN) SMAJIĆ
...za ovaj trenutak- pripemajte se...(hadis) Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži ABDULAH (OSMAN) SMAJIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 24. jula 2014. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 26. jula 2014. godine u 15 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. PREVOZ DO RAVNIH BAKIJA I NAZAD BIĆE OBEZBJEĐEN ISPRED DŽAMIJE HRASNO SA POLASKOM U 14 00 SATI. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Emina i zet Medžid, unuci Enis i Damir sa bakom Nadom, unuka Melisa, sestra Behija sa porodicom, snaha Fata sa porodicom, zet Nazif sa porodicom, Jasminka Borić sa porodicom, šura Meho sa porodicom, svastika Azra sa porodicom, te porodice Smajić, Lipjankić, Selmanović, Pepa, Borić, Karadža, Hadrović, Šabanić, Sakoč, Hodžamujić, Dugalić, Kapo, Brajlović, Hajrović, Kasumačić, Džulepa i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOGA DANA U 15 00 SATI U DŽAMIJI HRASNO. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI AZIZE ŠAĆIRBEGOVIĆ br. 12./ 18. RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

HAŠIM (ATIF) DELIMUSTAFIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAŠIM (ATIF) DELIMUSTAFIĆ preselio na Ahiret u utorak, 22. jula 2014. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 25. jula 2014. godine u 15 00 sati na Starom mezarju FALETIĆI. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti, ul. Trg Solidanosti 31 sa polaskom u 14 15 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Selveta, kćerke Aida, Ferida i Melisa, zet Amir, svastika Nevzeta, šura Šefik sa porodicom, bratići i bratične, te porodice Delimustafić, Kadić, Dževlan, Bećirović, Hasanović, Hećo, Dedić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI TRG SOLIDARNOSTI br. 31/VIII

AVDO (HANEFIJA) PIRIĆ
...Svi smo mi Allahovi i Njemu se vračamo...(Kur'an) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi i nikad prežaljeni suprug, babo, svekar i dedo AVDO (HANEFIJA) PIRIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 23. jula 2014. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 25. jula 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 13 45 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Rabija, kćerka Amina, sinovi Anvar i Admir, snahe Jasmina i Mersida, unučad Sarah, Din, Omar i Sanjin, tetke Sadika i Zuhra, rođak Murat, šura h. Nasir, svastika Hatidža, prijatelj Hazbija, prije Saliha i Hava, te porodice Pirić, Jabučar, Šahbaz, Avdić, Olovčić, Čengić, Tole, Kadić, Zečirević, Kačapor, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MUSTAFE LATIFIĆA br. 2.

RAMO (HAMDIJA) BIHORAC
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi RAMO (HAMDIJA) BIHORAC preselio na Ahiret u srijedu, 23. jula 2014. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 26. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Munira, kćerka Fatima, sin Fahrudin, brat Kemal, unučad Amela, Almir, Nadir, Alma i Azra, praunuci Edin, Ermin i Haris, snahe Zvjezdana, Meliha i Kimeta, zet Engin, bratići Ismet i Edin, sestrična Indira, porodice Bihorac, Martinović, Mekić, Jašarević, Valjevčić, Smajić, Jalčin, Šišić, Gluščić, Beha, Arnautović, Selimović, Kapur, Mrdić, Omerović, Trnka, Agić, Hadžiahmetović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI NA DOBRINJI 3. KUĆA ŽALOSTI: ul. EMILA ZOLE br. 1/II

ĐULA JAHIĆ, rođ. PEHLA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ĐULA JAHIĆ, rođ. PEHLA preselila na Ahiret u utorak, 22. jula 2014. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 24. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Husnija, sinovi Fahrudin, Husein i Nedžad, zet Fadil, snahe Nadžmija, Nermina i Emina, unuci Mirza, Muamer, Samir i Asmir, unuka Amela, snahe Elma, Belma, Manela i Safira, praunučad, sestrić Asim, sestrična Alamasa, zaova Hajrija, te porodice Jahić, Pehla, Salihagić. Mulaimović, Cerić, Muhić, Fazlić, Sporišević, Provalić, Trljak, Šaćirević, Hodo, Kečo, Sivro, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ADEMA BUČE br. 185.

EMINA HRASNICA-RAMIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga EMINA HRASNICA-RAMIĆ preselila na Ahiret u utorak, 22. jula 2014. godine, u 93. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 24. jula 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : rodica Meliha Resulbegović, sestrić Halid Fadilpašić, bratične Nazifa Hrasnica i Minka Kapetanović, te porodice Hrasnica, Fadilpašić, Ridžanović, Mutevelić, Šahinagić, Osmanagić, Hasandedić, Kadić, Dizdarević, Kapetanović, Fočo, Halimić, Sikirić, te prijateljice dr Vesna Rezaković i Azra Kurtović, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI ČOBANIJA.

EHLIMANA ISLAMOVIĆ, rođ. MUMINOVIĆ
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima, komšijama i poznanicima da je naša draga EHLIMANA ISLAMOVIĆ, rođ. MUMINOVIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 23. jula 2014. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 25. jula 2014. godine u 15 30 sati na mezarju BUDAKOVIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Zinaida i Jasmina, unučad Mak, Aida, Arman, Maša, Asja i Matin, zetovi Šefkija i Amil, sestra Džulzara, te porodice Islamović, Muminović, Kamenica, Derviškadić, Radenica, Omerović, Čajlaković, Korajkić, Karasuljić, Ahmetović, Hajdarbegović, Dizdarević, Duraković, Turkušić, Strik, Šupić, Alajbegović, Varan i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji, komšije i poznanici. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALEJA LIPA br. 31/II

DŽEHVA ROBOVIĆ, rođ. GRČO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DŽEHVA ROBOVIĆ, rođ. GRČO preselila na Ahiret u ponedjeljak, 21. jula 2014. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 23. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Halil, kćerke Senija, Zarfa, Zehra, Devlisa i Šemsa, snaha Kata, zetovi Mihret, Šemso, Sulejman i Juso, unučad Kenan, Šaban, Arijana, Elvisa, Alen, Lejla, Radmila, Arnel, Amel, Halid, Halil i Armin, praunuk Tarik, bratići, sestrići i sestrične, djever Adem, zaova Hanija, zaovići i zaovične, te porodice Robović, Grčo, Osmanbegović, Kolenda, Tahto, Skrobo, Odobašić, Matić, Čičak, Mustajbašić, Halilović, Glušac, Dervišić, Ždralović, Karadža, Alić, Šubo, Kiselica, Borčak, Fazlić, Delić, Veiz, Čolaković, Hodžić, Musić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALEKSANDRA PUŠKINA do br. 37.

ALMEDIN (FERID) PORČA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ALMEDIN (FERID) PORČA preselio na Ahiret u nedjelju, 20. jula 2014. godine, u 52. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 23. jula 2014. godine u 16 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : amidža Faik, dajdže Rasim i Hamo, tetke Zinka, Muba i Dika, amidžinca Zulejha, dajdžinica Vernesa, tetak Ibrahim, amidžići i amidžične, dajdžići i dajdžične, tetići i tetične, te porodice Porča, Dedović, Bureković, Bičo, Aganović, Denišlić, Torlak, Japalak, Bektić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI U ULICI SUMBUL ČESMA br. 38.

  strana 1 od 2  [slijedeca]
 Print This Page