Print This Page 
MIRSADA FOČO, rođ. ČAKAL
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MIRSADA FOČO, rođ. ČAKAL preselila na Ahiret u subotu, 18. novembra 2017. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. novembra 2017. godine u 13 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Kadira, kćerka Enida, brat Rasim, zet Kenan, unučad Kan i Sara, tetka Dila, snaha Alma, djverovi Nedim i Namik sa porodicama, bratična i bratići, prijateljica Džemila Ridžešić, te porodice Fočo, Čakal, Vehabović, Lojo, Mešanović, Bilalović, Šehović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U CAREVOJ DŽAMIJI.

ASIMA UŠANOVIĆ, rođ. DELIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ASIMA UŠANOVIĆ, rođ. DELIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 20. novembra 2017. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. novembra 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Mehmed, kćerke Fazila, Dževada i Fikreta-Aida, snaha Raza, zetovi Zijad, Suad i Kasim, unučad Bensad, Irma, Muamer, Damir, Samir, Dženana, Aida, Amarela, Amar, Hasija, Eni i Benjamin, praunučad Mina, Ena-Mia, Kurt, Mak, Sara, Naida, Rean, Neal, Emran, Uma, Enri, Elia i Iman, sestre Mina i Fatima, snaha Refija, sestrići i sestrične, bratići i bratične, djever Vahid sa porodicom, jetrve Zltaka, Ševala i Šefika sa porodicama, te porodice Ušanović, Delić, Sijamić, Gušić, Klačar, Krečo, Sidran, Baković, Omerhodžić, Čeliković, Kudunović, Kalkan, Jaha, Brzač, Avdić, Fukelj, Magazinović, Saltaga, Smailbegović, Bešlija, Kamarašević, Haskić, Oputar, Imamović, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI SUTJESKA br. 12.

MUNEVERA (ŠAĆIR) ZUKO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MUNEVERA (ŠAĆIR) ZUKO preselila na Ahiret u nedjelju, 12. novembra 2017. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. novembra 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO.

ASIM (DŽAFER) KADIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ASIM (DŽAFER) KADIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 19. novembra 2017. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. novembra 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred MZ Pofalići u 12 00 sati sa zaustavljanjima ispred Plavog granapa i Fabrike duhana, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Jasmina, zet Fahrudin, unuke Dženana, Dženeta i zet Ahmed, sestra Kasema, sestrić Samir i Sanela, sestrična Samira sa porodicom, svastika Hadžira sa porodicom, šura Began sa porodicom, te porodice Kadić, Vladavić, Panjeta, Bašović, Rizvanović, Osmanović, Imamović, Kajmović, Jažić, Dedović, Karačić, Đipa, Bibić, Dajdžić, Bublin, Gerin, Poljak, Kunić, Daut, Vilić, Hadžić, Trnka, Sabljica, Bajramović, Šerak, komšija Vasilj, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U CENTRALNOJ DŽAMIJI U POFALIĆIMA. RAHMETULLLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

HAJRIJA (Vejsil) MIDŽIĆ, rođ. GACKIĆ
Tužnim srcem obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HAJRIJA (Vejsil) MIDŽIĆ, rođ. GACKIĆ preselila na Ahiret u subotu, 18. novembra 2017. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 20. novembra 2017. godine u 13 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Muhamed, sin Senad, braća Sead-Sejo i Ismail-Smajo, sestre Sajma, Safija, Paša i Alma, zaove Advija i Hasna, zet Kemal sa porodicom, porodice Midžić, Gackić, Berberović, Mušović, Izetbegović, Hujić, Hadžibegić, Djuk, Aščić, Olovčić, Pecar, Ljuti, Selman, Butmir, Kandžijaš, Zubčević, Hadžiavdagić, prijateljice Dubravka i Mira, prijatelj Mladen, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. PROVARE br. 25, Bjelave.

ZEHRA (Firdus) SERDAREVIĆ-IMAMOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ZEHRA (Firdus) SERDAREVIĆ-IMAMOVIĆ supruga rahmetli Behdžeta preselila na Ahiret u subotu, 18. novembra 2017. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 20. novembra 2017. godine u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : sestre Šemsa, Almasa i Nafija, snaha Fatima, sa porodicama, te porodica Serdarević. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI NA GRBAVICI U STANU KOBIĆ U ULICI ZAGREBAČKA br. 31/I

FATIMA HUSEJNOVIĆ, rođ. KAROVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga supruga, majka i nana FATIMA HUSEJNOVIĆ, rođ. KAROVIĆ preselila na Ahiret u petak, 17. novembra 2017. godine, u 67. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 22. novembra 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred tvornice ''ZRAK'' sa polaskom u 12 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Hamed, sin Hamdija, kćerke Hedina, Mediha i Mersiha, unuci Sedad i Eldar, unuka Sunita, zetovi Miralem i Fikret, braća Hamid i Muharem sa porodicama, sestra Hadžira sa porodicom, djeverovi Redžo, Senad i Memso sa porodicama, zaova Senada sa porodicom, bratići, bratične, sestrići, sestrične, tetići, tetične, daidžići, daidžične, porodice Husejnović, Karović, Tucak, Kljuno, Hodžić, Adilović, Drakovac, Omerović, Bećirević, Prljača, Topuz, Milavica, Peštek, Horo, Imširević, Tulović, Begović, Čalija, Škamo, Tatlić, Bašić, Mršo, Ovčina, Ramović, Ćurevac, Drugovac, Brdarić, Preljević i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI HAMEDA HODOVIĆA br. 4

OMER (SALKO) ČAUŠEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi OMER (SALKO) ČAUŠEVIĆ preselio na Ahiret u petak, 17. novembra 2017. godine, u 71. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 20. novembra 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. Prijevoz obezbijeđen ispred MZ Gornji Pofalići u 12 00 sati sa zaustavljanjima Plavi Granap, Fabrika Duhana, preko puta Ekonomske škole, Otoka i Nedžarići, do gorblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Masija, kćeri Mirsada, Habiba i Sanela, sin Mirsad, unuke Enida i Berina, unuci Admir, Armin, Arman, Amsal, Benjamin i Faris, snaha Hidajeta, zetovi Midhat, Muris i Nedžad, tetka Džemila, braća Hajro, Selim, Ramiz i Fadil sa porodicama, sestre Ramiza i Fadila sa porodicama, zetovi Ćamil i Adnan, snahe Fatima, Masija i Kadira sa porodicama, šura Arif sa porodicom, svastika Advija, badže Fadil i Taib sa porodicama, te porodice Čaušević, Džaferagić, Bećirović, Dučić, Džonko, Džono, Hajvaz, Šito, Maluhić, Turković, Džananović, Komarica, Karić, Kapo, Spahić, Kadrić, Borovac, Parić, Bajrović, Arapović, Hodžić, Ramović, Redžić, Oćuz, Dedić, Salispahić, Bajraktarević, Aruković, Milić, Ćutuk, Mulahasanović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U CENTRALNOJ DŽAMIJI U POFALIĆIMA. KUĆA ŽALOSTI: ul. HUMSKA br. 389.

FEHMA (Osman) PODGORICA, rođ. MIZDRAK
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FEHMA (Osman) PODGORICA, rođ. MIZDRAK preselila na Ahiret u subotu, 18. novembra 2017. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u nedjelju, 19. novembra 2017. godine u 13 00 sati na mezarju BRUTUSI-Trnovo. Prijevoz obezbijeđen ispred Zelenog mosta iz ulice Safeta Zajke u 11 30 sati sa zaustavljanjima na terminalu Ilidži i ispred Doma kutrure u Hrasnici, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Jasmina i Emina, zetovi Mustafa i Zahid, unučad Nedžad, Haris, Lejla i Merima, zetovi Mirza i Benjamin, praunučad Nejra i Denijal, sestra Almasa, sestrići i sestrične, bratići i bratične, djeverići i djeverične te porodice Podgorica, Mizdrak, Ajkunić, Godinjak, Lindov, Mulaomanović, Mulaomerović, Belko, Ramić, Kršo, Kubur, Šćeta, Čengić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI NIKOLE KOLUMBIĆA ŠAKE br. 132, Ilidža.

HAJRUDIN (ISMET) LULIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAJRUDIN (ISMET) LULIĆ preselio na Ahiret u subotu, 18. novembra 2017. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 20. novembra 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Nuna.

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page