Print This Page 
ABID (IBRO) VELIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ABID (IBRO) VELIĆ preselio na Ahiret u subotu, 27. septembra 2014. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 01. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Ferida, sinNihad, snahe Zlata i Adisa, unuke Indira, Nina i Zana, braća Ragib, Avdo i Muharem, sestre Hajra i Rabija, porodice Velić, Letić, Bošnjak, Agić, Aganović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije.

NURA (Ćamil) DELIĆ, rođ. BIČIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NURA (Ćamil) DELIĆ, rođ. BIČIĆ preselila na Ahiret u utorak, 30. septembra 2014. godine, u 75. godini života. Dženaza će se klanjati u srijedu, 01. oktobra 2014. godine poslije podne namaza (13 30 sati) u haremu Adil-begove džamije na Kobiljoj Glavi, a ukop će se obaviti na mezarju ORLIĆ-KOBILJA GLAVA. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug hadži Galib, sinovi Hakija i Amel, snahe Suada i Adisa, unučad Nejira, Merima, Muhamed i Ehlimana, brat hadži Salih, snahe Mina i Rasema, bratići Ćamil i Nusmir, bratična Alamasa, djever hadži Husein, jetrva hadži Esma, zaove Kadira, Emina-Fazila, Muša, Almija i Fadila sa porodicama, hadži Adila Isanović, te porodice Delić, Bičić, Hodžić, Hrnjičić, Džaferović, Kurtić, Ćesko, Čavčić, Brgulja, Lilić, Curić, Sejfić, Durmišević, Gabela, Agić, Šošić, Grizić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI 31. JULA br. 6-KOBILJA GLAVA.

EDIN (IBRAHIM) ĆOSIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi EDIN (IBRAHIM) ĆOSIĆ preselio na Ahiret u subotu, 27. septembra 2014. godine, u 47. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 30. septembra 2014. godine u 17 00 sati na mezarju NIŠAN-JARČEDOLI. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Aleja Lipa br. 62 sa polaskom u 16 20 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Vesna, brat Emir, tetke Fata i Hata, tetak Nezir, strina Zejna, amidžić Sadik sa porodicom, amidžična Sabiha sa porodicom, tetići Alija, Hazim, Zijo, Nusret, Džemo, Emir, Amir, Mirsad i Almir sa porodicama, tetične Zijada, Azra, Kadira, Šefika i Fatima sa porodicama, te porodice Ćosić, Ivanović, Omerović, Hafizagić, Hadžimusić, Kukolj, Hatkić, Muratović, Selimović, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U DŽAMIJI HRASNO.

MUSTAFA (FADIL) GLOĐO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUSTAFA (FADIL) GLOĐO preselio na Ahiret u ponedjeljak, 29. septembra 2014. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 01. oktobra 2014. godine u 17 00 sati na mezarju HENDEK. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Emina, sinovi Muhamed i Muamer, snaha Amira, unučad Adnan, Anela i Tajra, sestra Zlata, sestrić Ismar, bratići Nedžad, Amar i Fahrudin, bratične Saliha, Sabira, Jasminka i Nedžmija, svastike Džemila i Sanija, šure Ibrahim i Jusuf, badžo Ismet, te porodice Glođo, Selimović, Topić, Žigić, Guberović, Nišić, Mešković, kazandžija Alić, Muhamed Puškić, Ivo Kubi, esnaf iz Čaršije, te brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BAKIJE SOKAK br. 51.

EMA PEZO, rođ. ZEC
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga EMA PEZO, rođ. ZEC preselila na Ahiret u nedjelju, 28. septembra 2014. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 30. septembra 2014. godine u 14 00 sati na mezarju OSJEČANI-GORAŽDE. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Midhat i Hidajet, kćeri Fazila i Maida, snahe Altijana i Suvada, unučad Meho, Denis, Amar, Irma, Merima, Anela i Arijana, snaha Adna, praunučad Danin i Đan, braća Muharem i Ramiz sa porodicama, sestre Ferida i Vehida sa porodicama, djeverovi Ibro i Alija sa porodicama, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U OSJEČANIMA.

IBRAHIM (AVDO) FEJZIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi IBRAHIM (AVDO) FEJZIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 28. septembra 2014. godine, u 92. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 30. septembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Brčanska br. 5 sa polaskom u 13 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: sin Milenko, unuka Danijela, unuci Danijel i Željko, praunuci Zara, Sandi, Emanuel, Filip i Milan, sestra Mina Hećimović sa porodicom, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Fejzić, Vegar, Hećimović, Mešić, Barišić, Kulugija, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

DŽEMILA PRUTINA, rođ. ČAUŠEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DŽEMILA PRUTINA, rođ. ČAUŠEVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 29. septembra 2014. godine, u 82. godini života. Dženaza će se klanjati u utorak, 30. septembra 2014. godine poslije podne namaza (u 13 00 sati) u haremu džamije u Ustiprači, a ukop će se obaviti na mezarju USTIPRAČA. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Zijad, kćerke Saida i Kadira, snaha Mirsada, zetovi Munir i Murat, unučad i praunučad, brat Alija, sestra Mevla, snahe Kadira i Munira, bratići i bratične, sestrić, te porodice Prutina, Čaušević, Zuberović, Šećeragić, Ušanović, Šišić, Krluč, Šender, Alić, Kupusović, Hodžić, Harbinja, Žuna, Durak, Sirbubalo, Kadrić, Avdić, Šeta, Zorlak, Ćatić, te prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI MERHUME U ULICI GRDONJ br. 83.

Remza (Muharem) Spahić, rođ. Mustajbegović
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Remza (Muharem) Spahić, rođ. Mustajbegović preselila na Ahiret u nedjelju, 28. septembra 2014. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 30. septembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Alija, sinovi Semir i Admir, kćerka Semira, zet Fahro Alić, snahe Seada i Elvedina, unučad Edo, Adna, Amir i Rijad, zet Mirza Ganić, snaha Emina Zvizdić, sestra Diba, zaova Fata, komšije Edin i Lila Zukić, porodice Spahić, Alić, Musić, Katica, Čaušević, Bućan, Kaludžerčić, Ganić, Puce, Šošić, Kuko, Merić, Zukić i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KOVAČEVAC br. 19. - MOSTARSKO RASKRŠĆE.

KADRIĆ (ŠUKRIJA) ISMET- ICO
... za ovaj trenutak- pripremajte se...(hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi KADRIĆ (ŠUKRIJA) ISMET- ICO preselio na Ahiret u subotu, 27. septembra 2014. godine, u 72. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 30. septembra 2014. godine u 14 00 sati na mezarju JARĆEDOLI. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Hasreta, kćerka Fahra, unuk Faris, zet Amir, tetka Majda, tetići Suada, Senada, Dževad i Dženana sa porodicama, dajdžić Sejo sa porodicom, svastike Amira i Šefika sa porodicama, njegova Banana, te porodice Kadrić, Šehović, Šadić, Divoš, Fazlinović, Ferhatbegović, Oručević, Sulejmanagić, Piljević, Zubčević, Đugumović, Serdarević, Čizmić, Osmić, Hodžić, Gakić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U BOSANSKOJ DŽAMIJI- „C“- FAZA ALIPAŠINO POLJE.

NOVALIJA (MEHMED) BEHDŽET
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi NOVALIJA (MEHMED) BEHDŽET preselio na Ahiret u subotu, 27 septembra 2014. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 29. septembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: Džemaludin Harba, Zlata Praskać sa kćerkom Irenom, Bahra Salihagić sa sinom Vedadom i ostala rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI HADŽI IDRIZOVA br. 1./ I.

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page