Print This Page 
BISERA (HALID) STANKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BISERA (HALID) STANKOVIĆ preselila na Ahiret u utorak, 19. februara 2019. godine, u 71. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 22. februara 2019. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sestra Suada i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U ALIPAŠINOJ DŽAMIJI.

MUHAMED (ISMET) PISKIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUHAMED (ISMET) PISKIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 20. februara 2019. godine, u 66. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 23. februara 2019. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Šerifa, sin Adnan, kćerka Azra, snaha Aida, zet Nermin, unučad Naida, Enis, Dalija i Reyan, bratične Edna i Zerina, daidžinica Fatima, šure Nuraga, Ismet, Šefik, Refik i Nihad sa porodicama, svastike Ajša i Šefika sa porodicama, te porodice Piskić, Glibanović, Lipovac, Šepić, Glasić, Terzić, Porobić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ABDURAHMANA MUHAREMIJE br. 77.

ŠEMSA (Salih) IMAMOVIĆ,rođ. KOZIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ŠEMSA (Salih) IMAMOVIĆ,rođ. KOZIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 20. februara 2019. godine, u 66. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 22. februara 2019. godine u 14 30 sati na mezarju DELIJAŠ-Trnovo. Prijevoz obezbijeđen ispred Adil-begove džamije na Kobiljoj Glavi u 12 45 sati sa zaustavljanjima na autobuskim stajalištima Otoka i Nedžarići, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Huso, braća Bajro, Alija i Mustafa, sestre Esma, Rasema i Zibija, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Imamović, Kozić, Bijelonja, Katana, Husić, Mizdrak, Cibra, Koso, Hodžić, Hamzić, Šehović, Ibričić, Bjelica, Čerkez, Musić, Mešić, Pandžić, Krupalija, Đogić, Pašanović, Husomanović Vaha sa porodicom, Pločo Mirsad sa porodicom, Kolar, Delija, Zuko, Sarajkić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI U DELIJAŠU.

prof. DŽEVAD (RAŠID) FAZLIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi prof. DŽEVAD (RAŠID) FAZLIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 20. februara 2019. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 23. februara 2019. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I: Njegovi Abdul-Kerim i Emir Fazlić sa porodicama.

ARIFA (Šaćir) ĐOGO, rođ. SALIHOVI&#
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ARIFA (Šaćir) ĐOGO, rođ. SALIHOVIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 17. februara 2019. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 22. februara 2019. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Jusuf, sin Smajo, kćerka Nermina, brat Munib, zet Nizam, snahe Nasiha i Nura, unučad Emir, Haris, Enita, Enid i Selma, zaove Rasima i Velija, jetrva Vahida, bratići i bratične, sestrići i sestrične, porodice Đogo, Salihović, Muhić, Mehić, Mičivoda, Begić, Ekmeščić, Bošnjaković, Bečirović, Vejzović, Đezić, Šečić, Ganić, Elkasović, Redžepagić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI NERKEZA SMAILAGIĆA br. 16/II

ALIJA (HALIL) IBRICA
Tužnim srcem obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ALIJA (HALIL) IBRICA preselio na Ahiret u srijedu, 20. februara 2019. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 22. februara 2019. godine u 14 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Fatima, sin Almir, kćerke Elmedina i Sabina, braća Juso i Osman sa porodicama, te porodice Ibrica, Pilav, Zečić, Bristina, Pračić, Šestić, Fočo, Jahić, Baraković, Bašinac, Kanlić, Dedović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI SEDRENIK.

OMER (MUSTAFA) ZALIHIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi otac, brat, svekar, dedo i pradedo OMER (MUSTAFA) ZALIHIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 20. februara 2019. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 22. februara 2019. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Sadin-Dino, Emir-Mikan, snahe Murveta i Mediha, unučad Elma, Lamia, Amila i Riad, praunučad Adi i Amani, brat Midhat sa suprugom Mandom, sestere Fatima, Minka, Dika i Višnja, svastike Muniba i Hašmeta, te porodice Zalihić, Šurković, Jažić, Hubanić, Kohnić, Gačanin, Raše, Bakija, Hodžić, Babić, Šakić, Hadžagić, Bešlić, Ljumić, Poplata, Alić, Začiragić, Nikšić, Cilović, Gorčkić, Todosijević, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI KOŠEVSKO BRDO.

DUDKA (Ahmed) HRNJIČEVIĆ, rođ. NIKŠ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DUDKA (Ahmed) HRNJIČEVIĆ, rođ. NIKŠIĆ preselila na Ahiret u utorak, 19. februara 2019. godine, u 63. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 21. februara 2019. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Salih, kćerke Irma i Ines, majka Jovanka, brat Mustafa, sestre Minka i Jasminka, zet Kenan, unučad Arman i Esma, te porodice Hrnjičević, Kekić, Nikšić, Gačanović, Selimić, Božić, Milović, Raše, Taslidža, Šaranović, Berberović, Barbarez, Konjhodžić, Ljaljević i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U ALIPAŠINOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. JURAJA NAJTHARTA br. 11/III

DŽEHVA (Adem) POJATA, rođ. TIRO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DŽEHVA (Adem) POJATA, rođ. TIRO preselila na Ahiret u utorak, 19. februara 2019. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 21. februara 2019. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Adem i Mirsad, kćerka Fatima, snaha Nurija, zet Rašid, unučad Nasiha, Mersiha, Amina i Admir, praunučad, sestre Hasnija, Habiba i Adila, bratići i bratične, sestrići i sestrične, zaova Dika i jetrva Hasnija sa porodicama, te porodice Pojata, Tiro, Ražanica, Efendić, Salispahić, Medunjanin, Šalaka, Huseinović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI IVE ANDRIĆA br. 6/XI

hadži SEJDALIJA (AVDO) BEĆIROVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži SEJDALIJA (AVDO) BEĆIROVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 19. februara 2019. godine, u 93. godini života. Dženaza će se klanjati u četvrtak, 21. februara 2019. godine u 14 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO, a ukop će se obaviti u haremu ROGO-ZADE džamije, Vinograd. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Behija i Suada, zetovi Nusret, Adnan i Adnan, unučad Faruk, Edib, Namik, Lejla i Nejra, snahe Amina, Belma i Vernisa, zet Jasmin, praunučad Fatma, Emin, Safija, Đulija i Zejnil, braća Bećir i Edhem, bratići Efidin, Vadžid i Samir, bratična Efidina, sestrić Osman, sestrične Munira, Fikreta i Remza sa porodicama, te porodice Bećirović, Kadić, Ićindić, Spahić, Kapo, Hajdarević, Hrnjić, Čukojević, Vejsilović, Žigo, Omanović, Čaušević, Potogija, Dženetić, Mujanović, Ibišević, te ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI ROGO – ZADE, Vinograd.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page