Print This Page 
dipl. ing. arh. FUAD (ASIM) KAPIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi dipl. ing. arh. FUAD (ASIM) KAPIĆ preselio na Ahiret u petak, 29. aprila 2016. godine. Dženaza će se klanjati u subotu, 30. aprila 2016. godine poslije podne namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 13 45 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Almasa, sinovi Faris i Senad, sestra hadži Suada, brat Osman sa suprugom Hajrijom, unuci Nordin, Mak i Armin, snahe Alisa i Melisa, šura Alija sa suprugom Slavicom, tetkov Alen sa porodicom, sestrić hadži Semir sa porodicom, bratić Jasmin, porodice Kapić, Čengić, Kočo, Bešović, Tanković, Pašić, Hasanbegović, Daidžić, Bajraktarević, Omeragić, Žustra, Selesković, Nuhić, Stojičić, Ridžal, Stanišić, Kontić, Zulum, Japalak, Džananović i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U BAKARBABINOJ DŽAMIJI (Atmejdan). KUĆA ŽALOSTI: ul. FRANJEVAČKA br. 10/V

MESUDA BEGOVIĆ, rođ. IMAMOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MESUDA BEGOVIĆ, rođ. IMAMOVIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 28. aprila 2016. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. aprila 2016. godine u 14 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Adem, sin Admir, kćerka Arijana, snaha Nadina, zet Bajro, unučad Tajra, Arman i Ena, sestra Munevera, zet Abdulah, sestrična Majda, sestrić Mugdim, prijatelji Azra, Fahrudin i Ahmet, te porodice Begović, Imamović, Kulovac, Osmić, Brkan, Pašić, Oprašić, Hodžić, Devedžija, Vatreš, Torlak, Halilović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U ALIPAŠINOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. ADEMA BUČE br. 31/VI

NUSRET (AVDO) HAZIROVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi NUSRET (AVDO) HAZIROVIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 28. aprila 2016. godine, u 62. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. aprila 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Fatima, sin Sead, kćerke Suada i Sadžida, braća Urfet, Satko i Sajto, sestre Urfeta i Nura, snahe, zetovi, unučad, te porodice Hazirović, Nurović, Handalak, Ljuca, Uzunović, Eminagić, Andelija, Medunjanin, Tabaković, Koldžić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI OSIK br. 853, Ilidža.

ABDULAH-Aka (OSMAN) PUŠINA
''O, ti dušo smirena, vrati se svome Gospodaru zadovoljna, a i On zadovoljan s tobom, pa uđi međ' robove Moje, uđi u džennet Moj.'' (Kur'an). Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ABDULAH-Aka (OSMAN) PUŠINA preselio na Ahiret u četvrtak, 28. aprila 2016. godine, u 63. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. aprila 2016. godine u 14 00 sati na mezarju NIŠAN-JARČEDOLI. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Dženetlina, sin Menal, braća hadži Jusuf, Omer i Sead, snahe hadži Almedina i Zumreta-Sada, bratične hadži Adisa sa kćerkama Tesnim i Samah i hadži Neal, bratići Adis sa sinom Semirom i Senad, rodice Džemila, Nafija, Remza, Fatima, Jasmina, Mehdija, Indira, Vesna i Mersija, rođaci Izet, Ismet, dr Sadat, Dino, Muriz, Mersid i Mirsad, prijatelj Enes Kubat sa porodicom, te porodice Pušina, Šabić, Duran, Duranović, Kusturica, Hodžić, Čirjaković, Salihagić, Čagalj, Suljović, Hadžifejzović, Šaković, Jusufović, Golubović, Muftić, Begić, Poplata, Adilović, Peljto, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U BAKISJKOJ DŽAMIJI.

AIŠA MIRVIĆ, rođ. CERO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga AIŠA MIRVIĆ, rođ. CERO preselila na Ahiret u četvrtak, 28. aprila 2016. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. aprila 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Gazprom pumpe u Briješću sa polaskom u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Rasim, kćerke Bahra i Sabiha, zet Suljo, unuci Haris i Nehir, unuke Nejra i Lejla sa porodicama, brat Mehmed sa porodicom, sestre Izeta, Mera i Vasva sa porodicama, zaova Vasvija sa porodicom, bratići i bratična sa porodicama, sestrići i sestrične sa porodicama, zaovići i zaovične sa porodicama, djeverična Silvana, te porodice Mirvić, Cero, Ohranović, Bukva, Kurtović, Spahović, Ibrahimpašić, Raonić, Hadžić, Nišić, Begić, Karahmet, Šošo, Brko, Kustura, Zuko, Vražalica, Mrguda, Zulović, Muhić, Agić, Pita, Kasapović, Šabanović i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI PROFESORA DOKTORA RAMIZA VELIĆA br. 13. (bivša Viteška).

SADETA OSMANOVIĆ, rođ. DELJKIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga SADETA OSMANOVIĆ, rođ. DELJKIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 28. aprila 2016. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. aprila 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Adnan Mešić i Rijad Osmanović, kćerka Alma Mešić, snaha Mufida, zet Robert, unučad Armin, Albert, Michaela i Bernadette, brat Emir, sestra Suada, snaha Dida, zet Nusret, bratična Irma, sestrići Denis i Samir, te porodice Osmanović, Deljkić, Mešić, Ramirez, Jajetović, Alispahić, Karić, Džamdžić, Fukelj, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI FERHADIJA. KUĆA ŽALOSTI: ul. JOSIPA ŠTADLERA br. 16/prizemlje.

BEHIJA TORLAKOVIĆ, rođ. OMEROVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BEHIJA TORLAKOVIĆ, rođ. OMEROVIĆ preselila na Ahiret u petak, 29. aprila 2016. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. aprila 2016. godine u 15 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Alija, kćerka Mirsada, zet Srećko, unučad Denis i Maja, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Torlaković, Omerović, Čibukčić, Juruk, Hreljić, Prozorac, Ljubović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U DŽAMIJI ČEKALUŠA. KUĆA ŽALOSTI: ul. ARMAGANUŠA br. 31.

FAHRUDIN (AHMED) IMAMOVIĆ
INNA LILLAHI VE INNA ILEJHI RAŽI'UN – Svi smo Allahovi i Njemu se vraćamo Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi FAHRUDIN (AHMED) IMAMOVIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 28. aprila 2016. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 29. aprila 2016. godine u 14 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Suvada, sin Muhamed, kćerke Majda i Zejneba, brat Sead sa porodicom, unučad Emira, Kerima, Emir i Ahmed, zet Samir, snaha Irma, zet Abaz sa porodicom, daidžinica Štefica sa porodicom, sestrići i sestrične, bratići i bratične, tetići i tetične, prijatelji Ibrahim, Ismet, Hajrija i Aiša, šura Avdo sa porodicom, svastike Hedija i Sejda sa porodicama, te porodice Imamović, Efendić, Kaldžo, Mušmulja, Alić, Bojadži, Ibrović, Sefer, Hodžić, Kreho, Derman, Šakić, Dilberović, Hasanović, Kulin, Kalajlić, Divović, Džuho, Vilić, Eminić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI TICINA br. 14.

EJUB (BEĆIR) PELJTO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi EJUB (BEĆIR) PELJTO preselio na Ahiret u srijedu, 27. aprila 2016. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 29. aprila 2016. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen sa početka ulice Kenana Demirovića (iznad Suda BiH) u 13 40 sati sa zaustavljanjima na autobuskim stajalištma RTV Dom i Stup, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Zahida, sinovi Bajro i Hajro, kćerka Fahra, zet Mevludin, snahe Alma, Šaćira i Ramiza, unuci Senahid, Sevret, Ahmed, Almedin i Nedim, praunučad Aidin i Leila, svastike Vahida i Ćamila, amidžići Ramiz, Mensur, Rahmo, Ragib, Ahmet, Mujo, Nedžad i Haris, te porodice Peljto, Adžamija, Imamović, Valjevčić, Tuzlić, Rogo, Sejdić, Musić, Pazalja, Džihanić, Oglečevac, Omeragić, Tabaković, Alić, Šatrović, Redžović, Majstorić, Nogo, Velić, Džanko, Mehanović, Džuho, Zec i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. HATMA-DOVA ĆE SE PROUČITI NAKON 52 DANA U DŽAMIJI U ŠVRAKINOM SELU.

MIRZO (DERVO) VUKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MIRZO (DERVO) VUKOVIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 28. aprila 2016. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. aprila 2016. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Suvada, kćerke Vildana i Dženana, unuka Farah, zet Senad Memić, sestra Alma Zeljković sa djecom Kanitom i Kerimom, tetići Osman i Adil sa porodicama, prija Bedrija Memić, te porodice Vuković, Memić, Zeljković, Kadić, Šahinović, Sjenarević, Merdžanović, Diglisić, Mehanović, Muhić, Čaušević, Hodžić, Hadžić, Hiroš, Alikadić, Grcić, Baščaušević, Vefić, Berberkić, Hasanagić, Gackić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI PIRIN BRIJEG br. 37.

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page