Print This Page 
nema slike
RAZIJA (SULJO) ĆOSIĆ iz Vlasenice
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RAZIJA (SULJO) ĆOSIĆ iz Vlasenice Dženaza će se obaviti u srijedu, 26. novembra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO.

ĆAMIL (ORUČ) DELALIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ĆAMIL (ORUČ) DELALIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 27. novembra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Amila, sin Elvedin, kćerka Emila, snaha Emira, unuka Ena, sestra Vezirka, sestrići, sestrične, bratići, bratične, šura i svastike sa svojim porodicama, te porodice Delalić, Bašić, Kurtović, Škaljić, Srnja, Šljivo, Nikšić, Hadžić, Grebović, Talović, Imamović, Balović, Čengić, Kovač, Čagalj, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI FERHADIJA. KUĆA ŽALOSTI: ul. KAMENICA br. 10.

NURA OMERAGIĆ, rođ. SPORIŠEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NURA OMERAGIĆ, rođ. SPORIŠEVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 28. novembra 2014. godine u 14 00 sati na mezarju u selu DUB-ROGATICA. Prijevoz iz Sarajeva obezbijeđen ispred kuće žalosti Sokolovačkog bataljona br. 4 i ispred džamije Briješće sa polascima u 10 00 sati sa zaustavljanjima na autobuskim stajalištima, Stup, Buća Potok i Vijećnica, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Ragib, sinovi Fadil, Semir i Nihad, kćerke Rabija i Esma, snahe Zijada, Besima i Ferida, unučad, svak Mustafa, sestrične i sestrići, zaove Devla i Zehra, tetići Halil i Suljo, amidžična Hanka, te porodice Omeragić, Sporišević, Kadrić, Oglečevac, Greljo, Peljto, Ćatić, Spahić, Čehić, Zukić, Ćutahija, Čamdžić, Ćato, Mašić, Šabanović, Halilović, Džananović, Mušanović, Ovčina, Šahmanović, Mehić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

hadži Refija-hanuma Uštović, rođ. Vreto
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži Refija-hanuma Uštović, rođ. Vreto preselila na Ahiret u nedjelju, 23. novembra 2014. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 26. novembra 2014. godine u 13 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin hadži Omer, kćerke Amra i Amina, brat Sadik, sestre Hasena i Safija, zetovi Fikret i Tarik, snahe Nedžmija-Mija i Mensura-Lula, unučad Adnan, Sabina, Amir, Nihad i Esma, praunučad, bratići i bratična, sestrići i sestrične, zaova Hikmeta, njene Zahida Seferović, Hasna Adilović i Šefika Pirić, te porodice Uštović, Vreto, Gračić, Burdžović, Karić, Kurtović, Hadžiredžepović, Hubijer, Ahatović, Bradarić, Zildžo, Selesković, Hajrić, Hamzagić, Buturović, Kapeatnović, Šabić, Alibabić, Misimović i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI ČEKALUŠA. KUĆA ŽALOSTI: ul. PROVARE br. 24.

HAJRUDIN (SALKO) ČENGIĆ
Sa žalošću obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAJRUDIN (SALKO) ČENGIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 26. novembra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Hajrija, kćerke Meliha i Šejla, zetovi Senad i Ernin, unučad Anesa, Berina i Faris, brat Rešad, sestre Hajrija i Fatima, zetovi Davud, Bećir i Midhat, snaha Alma, sestrična Fifa, sestrići Kemal, Nedžad, Bakir i Emir sa porodicama, svastika Vahida, badžo Sead i snaha Nermana sa porodicama, te porodice Čengić, Palo, Poplata, Smajić, Ališić, Avdagić, Softić, Kurtović, Filipović, Demirović, Repovac, Jašarević, Kobiljak, Berisalić, Smaković, Sulejmanović, Kasumagić, Bisić, Merzić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U STANU RAHMETLIJE U ULICI GRADA KALGARIJA br. 6/III

FAKO-HARUN (Ćamil) HADŽIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi FAKO-HARUN (Ćamil) HADŽIĆ iznenada preselio na Ahiret u nedjelju, 23. novembra 2014. godine, u Čikagu-Amerika, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti ČIKAGU. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Zekija, sin Aldin-Dino, snaha Mirjana-Mira, unučad: Selma, Amar, Abdulah i Jasmina, sestre: Selveta-Seka, Edina-Nina, svastike: Bahrija, Nasiha i Vasvija, njegovi: Džemo, Muamer, Armin, Kerima, Emina, Urfi, Mušeref, Meliha, Mediha, Meral, Momo, Amela, Danijela, Azur, Saša, Samir, prijatelji Matija i Bojan Durić, te porodice: Hadžić, Filan, Imamović, Plosko, Zeković, Serdarecić, Hamzić, Letić, Bišćević, te ostala mnogobrijna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI 26.11.2014. god. U 13 00 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ULICI ZAIMA ŠARCA br. 104.

BEHIJA KREPONIĆ, rođ. MEHAKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BEHIJA KREPONIĆ, rođ. MEHAKOVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 26. novembra 2014. godine u 15 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Kenan, snaha Elvedina, unuk Ermin, sestra Šefika, te porodice Kreponić, Mehaković, Zlatinović, Biberović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U NOVOJ DŽAMIJI NA DOBRINJI 3. KUĆA ŽALOSTI: ul. GRADA BAKUA br. 1/IV

HANIFA VATREŠ, rođ. CRNAC
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HANIFA VATREŠ, rođ. CRNAC preselila na Ahiret u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine, u 65. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 26. novembra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Zijad, snaha Hidajeta, unuci Tarik i Bakir, braća Hamdo i Mujo, sestre Ferida, Raza, Mujesira i Razija, djever Osman, jetrve Safija i Muniba sa kćerkama, zaova Ramiza, bratične i bratići, sestrične i sestrići, prijatelji Šuhra i Nedžib te porodice Vatreš, Crnac, Torlak, Bajić, Mutapčić, Ramović, Karasalihović, Begić, Karaga, Hodžić, Otajagić, Memišević, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI TINOHOVSKA do br. 27.

nema slike
JUNUZ (MUJO) DŽANIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi JUNUZ (MUJO) DŽANIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 23. novembra 2014. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N A P O R O D I C A. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U SARAČ ISMAILOVOJ DŽAMIJI.

DŽEMILA (Hilmo) ALISPAHIĆ, rođ. DŽINDO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DŽEMILA (Hilmo) ALISPAHIĆ, rođ. DŽINDO preselila na Ahiret u nedjelju, 23. novembra 2014. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine u 14 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin hadži Taib, kćerka Suvada, snaha Amela, zet Senad, unuci Aldin, Džemo i Arman, unuka Minela, braća Omer, Hajrudin, Velid i Ramiz, sestre Rahima-Bahra, Behija, Ramiza i Raza, zaove Džemka i Emka, te porodice Alispahić, Džindo, Hadžihasanović, Kadić, Kurbagić, Hajdarević, Abaz, Vrabac i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GRLIČIĆA BRDO br. 22.

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page