Print This Page 
Emina-Mina (Selim) Hadžić, rođ. Selimovi
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Emina-Mina (Selim) Hadžić, rođ. Selimović PTT penzioner preselila na Ahiret u ponedjeljak, 22. oktobra 2018. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. oktobra 2018. godine u 14 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Hajrudin, sinovi Emir i Nihad, snaha Alma, unučad Muhamed, Lamija i Lejla, sestre Fatima Smajlović, Hajra Drnda i Tahira Kaukčija sa porodicama, jetrva Hajra, zaova Vezira Ribić sa porodicom, djeverići, sestrići i sestrična sa porodicama, prijateljica Jasmina Jazvin, te porodice Hadžić, Selimović, Smajlović, Drnda, Kaukčija, Ribić, Abazi, Kanlić, Forto, Bećirović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI NA PLOČI.

HAJRUDIN (DERVIŠ) KUDUZ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAJRUDIN (DERVIŠ) KUDUZ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 22. oktobra 2018. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. oktobra 2018. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Fatima, kćerke Jasminka, Sabina, Nermina i Azijada, zetovi Dragoslav i Semir, unuke Vanja, Ines, Jasmina, Berina i Sara, unuk Stefan, praunučad, brat Jusuf sa porodicom, te porodice Kuduz, Subašić, Lučić, Radović, Beširević, Džemailović, Mujić, Vatrić, Miheljić, Hota, Vera Dangubić, te prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI STARA BREKA. KUĆA ŽALOSTI: ul. HIMZE POLOVINE br. 14.

NEDIM (IBRICA) FAZLIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi NEDIM (IBRICA) FAZLIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 22. oktobra 2018. godine, u 52. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. oktobra 2018. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. O Ž A L O Š Ć E N I : tetke Mubera Subašić Murfeta Dautović sa porodicama, te porodice Fazlić, Subašić, Dautović, Pajić, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

AHMO (ADEM) AHMETOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi AHMO (ADEM) AHMETOVIĆ preselio na Ahiret u subotu, 20. oktobra 2018. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 23. oktobra 2018. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Asima, zet Sefer Vrabac, unuk Nermin, snaha Sanela, unuke Aida i Nejra, praunučad Amina i Benjamin, te porodice Ahmetović, Vrabac, Skenderagić, Bušatlić, Tukić, Hadžić, Kulović, Kosovac, Džafić, Lončar, Ahmetspahić, Leđen, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ASAFA SERDAREVIĆA br. 15.

SAKIB (SALKO) POLJO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SAKIB (SALKO) POLJO preselio na Ahiret u ponedjeljak, 22. oktobra 2018. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 23. oktobra 2018. godine u 14 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Enila, sin Damir, snaha Lejla, unuci Mirza i Amar, sin Alen sa porodicom, kćerke Aleksandra i Sanela sa porodicama, brat Dino sa porodicom, sestre Sabaheta, Ramiza, Munevera, Mubera i Amela sa porodicama, te porodice Poljo, Pinjić, Huremović, Perendija, Čojo, Zukanović, Mujezinović, Džigoli, Ferhatbegović, Blažević, Hodžić, Kravić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

SEAD (ADEM) HADŽAGIĆ
Inna lillahi we inna ilejhi radži un Sa dubokim bolom u srcu zbog rastanka sa našim velikim dostom, obavještavamo da je na ahiret preselio u 76. godini naš dragi SEAD (ADEM) HADŽAGIĆ Dženaza će se obaviti u utorak, 23. oktobra 2018. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Enisa, djeca Damir i Majda, unučad Nadja, Sarah, Noah i Dalia, sestre Suada, Jasmina i brat Dino sa porodicama, zet Darko, snaha Ana Marija, porodice Hadžagić, Akšamija, Šehić, Redžić, Bubica, Alagić, Muftić, Baščelija, Avdić, Paranos, Sablić, njegovi derviši iz tekije i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ENVERA ŠEHOVIĆA br. 19/V

REFIK (HILMIJA) HUSKIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi REFIK (HILMIJA) HUSKIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 22. oktobra 2018. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 23. oktobra 2018. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Sahdija, sinovi Armin i Asim, unučad Admir, Damir, Deni i Tina, te porodice Huskić, Alić, Pipić, Ferušić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. EMILA ZOLE br. 3/prizemlje, Dobrinja 2.

ADIL (MEHO) ŽIVOJEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ADIL (MEHO) ŽIVOJEVIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 21. oktobra 2018. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 23. oktobra 2018. godine u 14 00 sati na mezarju MAŠIĆI, u MAŠIĆIMA-Goražde. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Dika, sin Adnan, kćerka Alma, brat Alija, snaha Aida, zet Emir, unučad Armin i Berina, praunuk Dani, svastike Fika i Sadžida, badže Mehmed i Sarija, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Živojević, Cocalić, Jahić, Ruhotina, Čeljo, Ferhatović, Hodžić, Šundo, Kanlić, Balta, Pršeš, Šogolj, Valjevčić, Spahić, Musić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BRAĆE ESKENAZI br. 9/I

ZIBA GIGOVIĆ-KALAUZOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga majka, nana i pranana ZIBA GIGOVIĆ-KALAUZOVIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 21. oktobra 2018. godine, u 90. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. oktobra 2018. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Adem sa suprugom Aidom, unuci Adnan sa suprugom Almom i Emir, praunuci Tarik i Karim, sestrična Jasmina i sestrić Faruk sa porodicom, te porodice Kalauzović, Gigović, Mandić, Huseinčehajić, Demirdžić, Voljevica, Šišić, Korić, Letić, Zvirac, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U ALIPAŠINOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. HADŽI IDRIZOVA br. 20/I

HARIS (FAIK) HADŽIBEGOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HARIS (FAIK) HADŽIBEGOVIĆ preselio na Ahiret u petak, 19. oktobra 2018. godine, u 65. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. oktobra 2018. godine u 15 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije u 14 20 sati sa zaustvaljanjem na Vratniku, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Eldar, Elvin i Muhamed, braća Fikret, Husein, Hikmet i Muris, bratići Mirza i Edin, bratične Jasminka, Jadranka, Merima, Aida, Džana i Maja, te porodice Hadžibegović, Gurušanović, Klempić, Kasumović, Bašić, Avdagić, Grcić, Hofman, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJA CARINA, Vratnik.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page