Print This Page 
ALIJA (IBRAHIM) TOPALOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ALIJA (IBRAHIM) TOPALOVIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 22. marta 2018. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 24. marta 2018. godine u 13 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Jasminka i Alma, zetovi Jakub i Sulejman, unučad Muamer, Amela, Asim i Velid, snahe i zetovi, praunučad, te porodice Topalović, Kosovac, Hatić, Voljevica, Sudžuka, Bajraktarević, Begić, Memić, Rožman, Čolan, Imamagić, Čalija, Keškić, Hadžić, Riđišić, Karača, Alić, Veli, te drugovi Mirso, Midho i Mile, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ENVERA ŠEHOVIĆA br. 11/III

MUHAREM (SELIM) OMERSPAHIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUHAREM (SELIM) OMERSPAHIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 22. marta 2018. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 23. marta 2018. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Doma kulture u Švrakinom selu sa polaskom 13 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Dika, braća Tahir, Adem i Rasim, sestra Tidža, snahe Nura i Mulija, bratići i bratične sa porodicama, sestrići i sestrične sa porodicama, amidžići i amidžične sa porodicama, daidžići i daidžične sa porodicama, tetići i tetične sa porodicama, te porodice Omerspahić, Beganović, Karović, Đuderija, Škulj, Kušundžija, Skorupan, Beširević, Čerkez, Muslim, Dudo, Duraković, Muratović, Tahirović, Smječanin, Baručija, Borovina, Peljto, Lepir, Gluhačević, Dudaković, Kapetan, Đozo, Mutapčić, Čolić, Hubijar, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI ŠEHADET, Švrakino selo. KUĆA ŽALOSTI: ul. VEJSILA ĆURČIĆA br. 114.

MINADIR (MEHMED) AŠČERIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dobri i plemeniti MINADIR (MEHMED) AŠČERIĆ preselio na Ahiret u utorak, 20. marta 2018. godine, u 69. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 22. marta 2018. godine u 13 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Vesna, kćerka Ines, unuke Emina i Hana, zet Ričard, te ostala rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U JORDANSKOJ DŽAMIJI NA GRBAVICI I

MUBEDŽELA (SAFET) HASIBOVIĆ
Javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je naša draga MUBEDŽELA (SAFET) HASIBOVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 19. marta 2018. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 21. marta 2018. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Semra Ramić, te porodice Hasibović, Kučukalić, Hadžijahić, Madžarević, Sofradžija, Čeljo, Divanović, Gilić, Vatrenjak, Saračević, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. TINA UJEVIĆA br. 27/II

NIHADA (ZAIM) IMAMOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NIHADA (ZAIM) IMAMOVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 19. marta 2018. godine, u 64. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 21. marta 2018. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : brat Mehmedalija-Memo, sestra Meliha-Lila, sestrići Alen i Armin, bratići Elvin i Amer, bratične Elvira, Aldijana, Amra, Lejla, Ermina i Almedina, snahe Mirsada-Cica, Ljubica i Julija, zetovi Adnan i Mujo, rođaci Mirso sa porodicom, Dinče sa porodicom i Džemo sa porodicom, komšije Avdija i Mediha, te porodice Imamović, Nizić, Sejdić, Zećović, Kobasica i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KAMENOLOM br. 47, Blažuj.

BAHRIJA (Salem) MEMIĆ, rođ. PAZARAC
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BAHRIJA (Salem) MEMIĆ, rođ. PAZARAC preselila na Ahiret u utorak, 20. marta 2018. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 21. marta 2018. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Edin, kćerka Nermina, sestra Ramiza, unučad Dino, Medina, Edina i Eldina, praunučad Hana, Nasiha i Adna, snahe Samra i Murisa, zetovi Mustafa, Sanel i Adnan, djever Ejub, zaova Bedrija, jetrva Ramiza, te porodice Memić, Pazarac, Laletović, Hodžić, Hadžagić, Bevrnja, Karamešić, Pekmez, Koldžo, Aganović, Merzić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI ČOBANIJA. KUĆA ŽALOSTI: ul. HAMDIJE KREŠEVLJAKOVIĆA br. 21.

SULJO (JUSUF) FAZLIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SULJO (JUSUF) FAZLIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 19. marta 2018. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 21. marta 2018. godine u 15 30 sati na mezarju BRUTUSI-Trnovo. Prijevoz obezbijeđen sa autobuskog stajališta Zeleni most (ul. Safeta Zajke) u 14 00 sati sa zaustavljanjima na autobuskim stajalištima Ilidža i Hrasnica, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Sejda, sin Nusret, kćerka Nusreta, sestra Almasa, snaha Behka, zet Sead, unučad Aida, Senaida, Arnela i Amar, praunuke Nejla, Lejla i Merjem, zetovi Mirza A., Mirza M. i Musatafa, nevjeste Safija i Arnela, bratići i bratične sa porodicama, sestrići i sestrične sa porodicama, svastike sa porodicama, amidžići i amidžične sa porodicama, te porodice Fazlić, Podgorica, Dedić, Avdibegović, Mujanović, Hrnjić, Mulaosmanović, Marković, Omerbegović, Halilović, Mizdrak, Čaušević, Oručević, Malkić, Pozder, Demir, Bunar, Hrustan, Šabanović, Obhođaš, Ramić, Dokara, Brutus, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA POSLIJE IKINDIJE NAMAZA U MESDŽUDU BRUTUSI.

FATE SMAJIĆ, rođ. HABIBIJA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATE SMAJIĆ, rođ. HABIBIJA preselila na Ahiret u ponedjeljak, 19. marta 2018. godine, u 105. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 21. marta 2018. godine u 15 30 sati na mezarju GORANI-Buturović Polje. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Suada, Alija i Hajrija, zetovi Mehmed i Adil, unučad Aida, Malik, Amira, Sanela, Osman, Nedžad, Nermin, Samira, Haris, Aldin i Minela, zetovi Avdo, Zijo, Fadil i Ado, snahe Fata, Amra, Sanela, Maja i Selma, praunučad, te porodice Smajić, Habibija, Lepara, Hrnjica, Cokoja, Handžo, Sarajlić, Kohnić, Muzaferija, Sahačić, Kljakić, Jelešković, Efendić, Beganović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

hadži Sabrudina-hanuma (Edhem) Suljagić
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži Sabrudina-hanuma (Edhem) Suljagić, rođ. Hadžimuratović preselila na Ahiret u nedjelju, 18. marta 2018. godine, u 75. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 20. marta 2018. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE.5 O Ž A L O Š Ć E N I : sin Adis, kćerka Selma, unučad Emina, Lamija, Adna Saida, Imran i Lejla, zet Amir, snaha Sanita, brat Šemso, bratići Adnan i Admir, bratične Dženana, Alma, Aida i Naida, sestrić Senad, sestrična Belma, zaove Hajrija i Fatima-Kika, snaha Lejla, zet Ekrem, te porodice Suljagić, Hadžimuratović, Zukić, Karamehmedović, Kamberović, Kukan, Milić, Aganović, Tabaković, Hadžiomerović, Delalić, Zejnilagić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ISMETA MUJEZINOVIĆA br. 5.

NAZIJA (HUSEIN) BEGIĆ, rođ. SOČVICA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NAZIJA (HUSEIN) BEGIĆ, rođ. SOČVICA preselila na Ahiret u ponedjeljak, 19. marta 2018. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 20. marta 2018. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Lejla i Aida, sestrične Emina i Mirsada s porodicama, sestrić Braco, bratić Senad, bratične Behireta, Selma i Lamija, porodice Begić, Sočvica, Nezirović, Luinović, Mehičević i ostali prijatelji i rodbina. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI NURIJE POZDERCA br. 3/VII

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page