Print This Page 
ENES (FERID) OSMANAGIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ENES (FERID) OSMANAGIĆ preselio na Ahiret u petak, 19. aprila 2019. godine, u 65. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. aprila 2019. godine u 17 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Zibija, kćerke Džanela, Lejla i Anela, sestra Rusmira sa porodicom, zetovi Jasmin, Faruk i Abdulah, unučad Hamza, Aiša, Lamija, Kerim, Ismihan i Asja, te porodice Osmanagić, Hadžimulić, Mujkanović, Trebo, Šopović, Kljajić, Velagić, Čelbovski, Bračković, Lekić, Šenturk, Gunduz, Bajić, Herdić, Huseinbegović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI PRIJEKA ČESMA br. 18.

hadži ESAD (MEHMED) SABLJICA
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži ESAD (MEHMED) SABLJICA preselio na Ahiret u četvrtak, 18. aprila 2019. godine, u 92. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 20. aprila 2019. godine u 17 00 sati na mezarju NIŠAN-Jarčedoli. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Mirza, snaha Emina, zet Senad, unuci Aida, Bakir i Adi, sestra Hatidža, njegova Biba sa Lejlom, Šejlom, Elmom, Azrom i Malikom, sestrične, bratići, šura Miralem sa Damirom, Suzanom, Dželalom i Ninom, te porodice Sabljica, Kurtović, Arifović, Karamehmedović, Karić, Abaza, Krilašević, Halać, Ajdinović, Rizai, Ihtijarević, Alajbegović, Kozarić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. BOLNIČKA br. 14/IV

JUSUF-Cufo (TEUFIK) ĐURĐEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš voljeni JUSUF-Cufo (TEUFIK) ĐURĐEVIĆ preselio na Ahiret u subotu, 13. aprila 2019. godine u Njemačkoj, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 20. aprila 2019. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije u 13 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Vesna, sin Edin i snaha Amra sa djecom Denijal-Din i Benjamin, kćerka Lejla sa zetom Dejanom i djecom Evanom i Ianom, brat Sado, sestra Edina sa zetom Nerminom i djecom Ajlom, Aidom i Mirzom, bratić Amer sa porodicom, snaha Mevlida, te porodice Đurđević, Kreso, Bojičić, Krstić, Ćeman, Hodžić, Haverić, Efović, Lukačević, Kovačević, Popić, Palata kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI KOŠEVSKO BRDO. KUĆA ŽALOSTI: ul. MUHAMEDA HADŽIJAHIĆA br. 60, Koševsko brdo.

hadži SAFET (SEJDO) ČUSTO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži SAFET (SEJDO) ČUSTO preselio na Ahiret u srijedu, 17. aprila 2019. godine, u 90. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 19. aprila 2019. godine u 17 00 sati na mezarju u BLAGAJU, kod Mostara O Ž A L O Š Ć E N I : sin Amel, kćerka Enida, snaha Amra, unučad Emina, Tarik, Nadir i Faruk, brat Omer, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Čusto, Dizdarević, Džubur, Orman, Leho, Grcić, Berhamović, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ABDIĆA br. 8, Sarajevo.

ABIDA DŽANO, rođ. HANJALIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ABIDA DŽANO, rođ. HANJALIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 18. aprila 2019. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 20. aprila 2019. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Miranda, unučad Edo, Marizela i Ado, praunuka Asja, zetovi Mehmed i Harun, porodice Latić, Hanjalić, Darman, Sporišević, Salkić, Skopljak, Pašić, Vučković, Jusufović i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

IBRAHIM (JAKUB) AVDIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi IBRAHIM (JAKUB) AVDIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 17. aprila 2019. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 19. aprila 2019. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen sa okretaljke Gornji Velešići u 13 45 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Sadika, sin Suvad, kćerka Suvada, snaha Alma, unučad Alem, Edin, Alema i Elma, zetovi Samir i Haris, praunučad Danali, Dino i Amar, brat Safet i snaha Ramiza, bratične Enisa, Sena i Behija, bratići Edin, Enver i Rifet, sestrići Halil, Mušan i Alija, te porodice Avdić, Klačar, Mehanović, Kustura, Džanko, Biber, Karišik, Zulčić, Piplaš, Hrustemović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GORNJI VELEŠIĆI br. 191.

IBRAHIM (HASAN) FOČO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi IBRAHIM (HASAN) FOČO preselio na Ahiret u utorak, 16. aprila 2019. godine, u 60. godini života. Dženaza će se klanjati u petak, 19. aprila 2019. godine poslije džuma namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 15 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Esma, sin Rijad, brat Erduan, bratična Melika, bratić Namik, prijatelji Sead-Ata, Husref i Nihad, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI TRG SOLIDARNOSTI br. 21/XI (Alipašino polje, A faza).

OSMAN (HAKIJA) BAJRAMOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi OSMAN (HAKIJA) BAJRAMOVIĆ preselio na Ahiret u subotu, 13. aprila 2019. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 17. aprila 2019. godine u 17 00 sati na mezarju GORNJI KOTORAC. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Medina, unuke Dalila i Lejla, praunuke Ajla i Amalija, snaha Sanela, unuka Azra i unuk Edin, porodica Bajramović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U DŽAMIJI GORNJI KOTORAC.

JASMINKA (Ibrahim) KADRIBEGOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga JASMINKA (Ibrahim) KADRIBEGOVIĆ preselila na Ahiret u utorak, 16. aprila 2019. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 18. aprila 2019. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : sestra Maida, zet Muhamed, sestrična Amela i zet Alen, sestrina unučad Ajla, Emina, Ena i Adi, njena kraljica Ajla Osmani, porodice Hasanbegović, Karić, Zvizdić, Čosić, Slatina, Popovac, Karasoftić, Durgut i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U MEKTEBU BEGOVE DŽAMIJE. KUĆA ŽALOSTI: ul. ZAGREBAČKA br. 39.

MAKSUMA (SEJID) SPREČO
Sa tugom i bolom obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MAKSUMA (SEJID) SPREČO preselila na Ahiret u subotu, 13. aprila 2019. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 18. aprila 2019. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N E P O R O D I C E : Sprečo, Bešić, Mulabdić, Deljkić, Vranac, Džidić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI ISTIKLAL, Otoka.

  strana 1 od 11  [slijedeca]
 Print This Page