Print This Page 
HUSO-Molje (HUSO) KULDIJA
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HUSO-Molje (HUSO) KULDIJA preselio na Ahiret u petak, 24. oktobra 2014. godine, u 53. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Ismeta, sin Semir, brat Sado, sestra Džemka, snaha Amira, bratići Kenan, Nermin i Faruk, sestrične Sanela i Anela sa porodicama, punica Alija, šura Ismet sa suprugom Asimom i djecom Amina i Velid, svastika Fatima i badžo Nijaz, te porodice Kuldija, Komarica, Salihović, Zahiragić, Bukva, Pehilj, Rokša, Okerić, Đipa, Šurković, Škoro, Musić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALIJE NAMETKA br. 37.

nema slike
DARIS (ALDIN) PITA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DARIS (ALDIN) PITA preselio na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 2. mjesecu života. Dženaza će se klanjati u subotu, 25. oktobra 2014. godine poslije ikindije namaza u haremu džamije Faletići, a ukop će se obaviti u 16 00 sati na Starom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : otac Aldin, majka Minela, sestra Merjem, pranana Zarfa, dedo Ismet, nane Behija i Mirsada, daidža Mirza, tetka Aldina, te porodice Pita, Pecikoza, Imamović, Bulbul, Majstorić, Adilović, Ražanica, Svraka, Mirvić, Huseinović, Cviko, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. BARUTHANA br. 51.

FATIMA AVDIĆ, rođ. HERCEGLIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATIMA AVDIĆ, rođ. HERCEGLIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 75. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Esko i Safet, kćerke Razija, Azra i Amra, snahe Haša i Zumra, zetovi Meho, Eso i Sejo, unučad Beno, Edin, Eldin, Ado, Edis, Irma, Alen, Denis, Aldin, Maida, Amina i Dejla, praunučad Hamza, Berna, Mina, Enamia, Adin, Maid i Emin, snahe Subha i Safija, bratići i bratične, sestrići i sestrične, jetrve Fikreta i Ismeta sa porodicama, te porodice Avdić, Herceglić, Ušanović, Zubčević, Čamo, Gogić, Kahriman, Mujezinović, Abdić, Hožbo, Košuta, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI IVE ANDRIĆA br. 2/III

AZIJADA DURAKOVIĆ, rođ. KARKELJA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga AZIJADA DURAKOVIĆ, rođ. KARKELJA preselila na Ahiret u petak, 24. oktobra 2014. godine, u 43. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Džemila, kćerka Arijana, unuke Lamija i Nađa, suprug Ekrem-Šargo Šarančić, zet Mustafa, sestra Dina, nana Emina, sestrična Dalila, zetovi Suad i Almin, daidža Džafer sa porodicom, daidžinica Nusreta sa porodicom, tetke Hurija, Muškija, Hatuna, Ramiza, Plema, Zejna i Mejra sa porodicama, svekrva Hajrija, prija Zejna, daidžične, tetići i tetične sa porodicama, te porodice Duraković, Karkelja, Vrabac, Žunić, Šarančić, Kovač, Panjeta, Muharemović, Ligata, Lešo, Pačariz, Špago, Korman, Poričanin, Hodžić, Demirović, Vajzović, Nišić, Landžo, Voloder, Mahović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BISTRIK br. 49.

NADŽIJA (Ragib) FAZLIĆ, rođ. MUJKIĆ
Sa dubokim bolom i tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NADŽIJA (Ragib) FAZLIĆ, rođ. MUJKIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Edina, zet Eldin, braća Edhem, Šaćir, Avdo i Sejo, sestre Šaćira i Suada, zet Mustafa, snahe Fatima, Mirsada, Safija, Latifa i Sena, bratići i bratične, sestrići i sestrične, prijatelji Sabahudin i Hajra te porodice Fazlić, Mujkić, Babajić, Mujagić, Šabić, Čolpa, Kaniža, Krupić, Bezdrob, Simić, Ajanović, Bašagić, Karačić, Mujezinović, Bahtanović, Muhić, Krivošić, Kvoco, Mehmedović, Traljo, Kabiljagić, Hojić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BOSANSKA br. 11/VI

VAHIDA-Dida KRKA
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga VAHIDA-Dida KRKA preselila na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 27. oktobra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sestre Samija, Nermina i Jasmina, sestrične i sestrić, zetovi Faruk i Kasim, prijateljice Samka i Snježa te porodice Krka, Arifhodžić, Tatar, Čaršimamović, Pašalić, Radojević, Puljić, Čengić, Krilić, Nišić, Mutevelić, Redžić, Bajraktarević, Uštović, Zildžo, Abdulović i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U ĆURČIĆA DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. KEĆINA br. 42/I

ALMASA DEMIROVIĆ, rođ. BURIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ALMASA DEMIROVIĆ, rođ. BURIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 13 00 sati na mezarju KOŠUTICA-Sokolac. Prijevoz obezbijeđen ispred džamije u Donjem Moštru 9 30 sati sa zaustavljanjem ispred Vijećnice u 10 30 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Fazila, Kadira, Nezira i Sajma, zetovi Fehim, Mujo, Asim i Sulejman, unučad Fikret, Alma, Amir, Amra, Muamer, Azra, Mirela, Maida, Damir i Almedin, zetovi Salko, Adis i Samin, snahe Saljifa i Emina, praunučad Eldena, Ema, Eden, Selma, Leila i Nermin, sestre Fatima i Halima, snaha Safeta, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Demirović, Burić, Saračević, Zagorica, Halilbašić, Delić, Ćosić, Gaši, Kalić, Delihasanović, Kavazović i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. HAMZE ĆELENKE br. 46-Sarajevo.

VAHIDA (Salko) RIKALO, rođ. DŽANO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga VAHIDA (Salko) RIKALO, rođ. DŽANO preselila na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 24. oktobra 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Elvira, sestra Zahida, braća Džemo i Munib, zet Jasmin, unučad Alma, Almir, Azra, Samra, Benjamin, Adela i Edmin, praunučad Emina, Hamza, Selma, Elmin i Elmedina, sestrići i sestrične, bratići i bratične, dajdžići i dajdžične, amidžići i amidžične, porodice Džano, Rikalo, Sofradžija, Šljivar, Alihodžić, Rahman, Vejo, Fejzić, Bajraktarević, Džemidžić, Kovač, Muhić, Turulja, Delić, Konjo, Smajlović, Gurda, Voljevica, Bičo, Sobo te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI NOVOPAZARSKA br. 74.

SULEJMAN (SALKO) DEUMIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SULEJMAN (SALKO) DEUMIĆ preselio na Ahiret u utorak, 21. oktobra 2014. godine, u 72. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Skenderija 64 sa polaskom u 13 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Samira, Edina, Amela i Sabina, zet Dženan, unuci Haris, Aldin, Almin, Darmin, Anes i Emrah, braća i sestre sa porodicama, te porodice Deumić, Zukanović, Ismailović, Hadžić, Husić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI FALETIĆI. KUĆA ŽALOSTI: ul. SKENDERIJA br. 64.

RASIM (RAGIB) NUMANOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi RASIM (RAGIB) NUMANOVIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 22. oktobra 2014. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 24. oktobra 2014. godine u 14 30 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : sestra hadži Senija, braća Mustafa i Asim, snahe Marija i Emina, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Numanović, Lukovac, Lulo, Omeragić, Kalajdžić, Skaka, Gačo, Poturović, Isanović, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U BAKISJKOJ DŽAMIJI.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page