Print This Page 
ENISA (Muharem) HUSIĆ, rođ. LATIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga majka, nana i pranana ENISA (Muharem) HUSIĆ, rođ. LATIĆ preselila na Ahiret u utorak, 03. marta 2015. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 05. marta 2015. godine u 15 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Fikret sa porodicom, sin Meho sa porodicom, kći Begajeta sa porodicom, kći Jasmina sa porodicom, te porodice Husić, Latić, Imamović, Tanović, Borančić, Gafić, Zubčević, Parla, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. AKIFA ŠEREMETA br. 54.

MUHAREM-Paja (HUSO) PAŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUHAREM-Paja (HUSO) PAŠIĆ preselio na Ahiret u utorak, 03. marta 2015. godine, u 71. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 05. marta 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Nada, kćerke Đenana i Đenita, unuka Narda, zet Amir, braća Avdija, Bešo i Sead, snahe Mirsada i Sehinka, bratići i bratične sa porodicama, šura Janko sa porodicom, svastika Savka sa porodicom, porodice Pašić, Hardaga, Habota, Sarić, Jašarević, Babović, Tanović, Grebović, Mešalić, Avdić, Novaković, Savić, Ahatović, Zulić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI TRG NEZAVISNOSTI br. 3/I-Alipašino polje, C faza.

HASIBA BAJRIĆ, rođ. BEŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga majka HASIBA BAJRIĆ, rođ. BEŠIĆ preselila na Ahiret u utorak, 03. marta 2015. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 04. marta 2015. godine u 13 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sestra Muhiba, njeni Braco, Jasna, Melisa i Robert, Mirela, Hana, Meliha i Menjo, Edo, Ina i Nea, zaova Hasija, jetrve Minka i Zumra, sestrić Mesud, sestrične Mersa, Meliha i Muhiba, rođaci Huso, Džana, Sabina i Nerka, rođaci iz Kozarca Asim, Mujaga i Tima, prijateljica Dila, te porodice Bešić, Bajrić, Kulašić, Dujso, Ibrahimkadić, Hasanagić, Huseinagić, Brkić, Hadžihrustić, Miler, Brković, Tučić, Jahić, Brčaninović, Jamaković, Karagić, Habibović, Hadžiomerović, Suljanović, Korman, Lazović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MEHMEDA ŠAKIRA KURTČEHAJIĆA br. 1.

MUNIB (MUJO) ALJUKIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUNIB (MUJO) ALJUKIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 01. marta 2015. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 04. marta 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Almasa, sinovi Naksis, Mensur i Mirza, snahe Đeraldina, Sabina i Dženita, unučad Ajla, Anela, Lejla, Daris i Amar, sestre hadži Mina, hadži Rahima i hadži Rifa, zetovi hadži Rasim i hadži Enver, snaha Zirka, bratić Hilmo i bratična Ferida sa porodicama, sestrići hadži hafiz Emir, Hazir, Amir i Jasmin sa porodicama, sestrične hadži hafiza Azra, Safija, Sabina, Sehka, Lela i Zijada sa porodicama, amidžići hadži Aljo i hadži Bego sa porodicama, amidžična Zahida sa porodicom, tetići i tetične sa porodicama, šure Ismet i Nusret sa porodicama, svastike Fazila i Adila sa porodicama, badžo Salko, rođaci Himzo, Velija, Ibro, Emir, Avdo, Mirsad, Munever, Sadat, Amir i Enver sa porodicama, rodice Amira, Fatima i Zakira, te porodice Aljukić, Rizo, Krajčin, Serdarević, Mahmutović, Baručija, Hadžić, Subašić, Čiča, Vuk, Ribić, Numić, Džaferović, Pamuk, Hrustemović, Karačić, Zagić, Suljević, Čolak, Čomor, Mahir, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. MIŠEVIĆI br. 138.

MEVLA (Vehbija) ČELIK, rođ.KADIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MEVLA (Vehbija) ČELIK, rođ.KADIĆ preselila na Ahiret u utorak, 03. marta 2015. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 05. marta 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Omer i Emir, snaha Nermina, unuk Ismar, brat Esed sa porodicom, zaova Mina sa porodicom, te porodice Čelik, Kadić, Katana, Kovač, Delić, Tatović, Šahinović, Kurtović, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI NA DOBRINJI 3. KUĆA ŽALOSTI: ul. KUNOVSKA br. 4/prizemlje.

FERID (MEHMED) SALIHOVIĆ
Sa neizmjernom boli i tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi suprug, otac i djed FERID (MEHMED) SALIHOVIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 02. marta 2015. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 05. marta 2015. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Habiba, kćerka Alma, zet Damir Kečo i unuka Naida, sin Almir, snaha Aida i unuke Lana i Nora, brat Refik sa porodicom, brat Haladin sa porodicom, sestre Ajša i Refija sa porodicama, šurjaci Mirsad i Senad sa porodicama, svastika Mirsada sa djecom, prijatelji Hazim i Sevda sa porodicom, te porodice Salihović, Ibrahimpašić, Kečo, Saračević, Serdarević, Nuhanović, Tutnjević, Buljina te ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U DŽAMIJI FERHADIJA. KUĆI ŽALOSTI: ul. TEŠANJSKA br. 1/V

AHMED (SADIK) HODŽIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi AHMED (SADIK) HODŽIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 01. marta 2015. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 03. marta 2015. godine u 14 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Badema, sin Samir, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. HATMA-DOVA ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 12 20 SATI U BEGOVOJ DŽAMIJI.

ADIL (AVDULAH) GRBO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ADIL (AVDULAH) GRBO preselio na Ahiret u ponedjeljak, 02. marta 2015. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 03. marta 2015. godine u 15 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Avdulah i Edhem, snaha Fatima, unučad Aida, Adi i Adisa, zet Amer, praunuka Nađa, sestra Advija, sestrične Mima i Vasvija sa porodicama, sestrići Ibro, Adil, Avdulah, Bilal i Ferhat sa porodicama, šura Nurko sa porodicom, te porodice Grbo, Kukić, Hasanović, Kaim, Trako, Puriš, Muhić, Džindo, Selimović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U DŽAMIJI ISTIKLAL, Otoka. KUĆA ŽALOSTI: ul. SEMIRA FRAŠTE br. 15/VIII

hadži SABAHETA ALIĆ, rođ. TRLE
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži SABAHETA ALIĆ, rođ. TRLE preselila na Ahiret u subotu, 28. februara 2015. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 03. marta 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug hadži Emin, braća Behudin i Hajrudin sa porodicama, sestra Masa sa porodicom, jetrva Zema sa porodicom, te porodice Alić, Trle, Čizmić, Duraković, Kriještorac, Behrić, Hadžić, Hamzić, Bašić, Husović, Borišić, Konaković, Žiško, Manko, Sijarić, Pašić, Đuzel, Hasanović, Kadić, Krasnić, Voloder, Borozan, Pita, Džinić, Čolak, Sefer, Vukas, Moćević i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI U VRBOVSKOJ, Aneks. KUĆA ŽALOSTI: ul. MUFTIJE DŽABIĆA br. 31-Aneks.

ALIJA (OSMAN) IMAMOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ALIJA (OSMAN) IMAMOVIĆ preselio na Ahiret u petak, 27. februara 2015. godine, u 85. godini života. Dženaza će se klanjati u ponedjeljak, 02. marta 2015. godine poslije podne namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 13 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 13 00 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Amira, kćerka Amina, zet Emir Rustempašić, unučad Mihra i Ahmed, rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U BAKAREVIĆA DŽAMIJI, Bistrik. KUĆI ŽALOSTI: ul. BAKAREVIĆA br. 14.

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page