Print This Page 
HIBA REDŽOVIĆ, rođ. HADŽOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HIBA REDŽOVIĆ, rođ. HADŽOVIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 31. jula 2014. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 02. augusta 2014. godine u 14 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Avdo, brat Hamed, sestra Hajrija, pastorka Fatima, bratići, bratične, sestrići, sestrična, djeverići i djeverične, te porodice Redžović, Hadžović, Aganović, Peštek, Hafizović, Konjičanin, Bićo, Efendić, Kanlić, Bašić, Durović, Tanjo, Hrdželaš, Đozo, Duraković, Pezo, Džananović, Hodžić, Krušćica, Skamo, Zaimović, Šehović, Kadrić, Poričanin, Suljević, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI SEDRENIK. KUĆA ŽALOSTI: ul. KRIVA br. 1 a.

Jasminka (Šaćir) Omerhodžić, rođ. Kavazović
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Jasminka (Šaćir) Omerhodžić, rođ. Kavazović preselila na Ahiret u srijedu, 30. jula 2014. godine, u 62. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 01. augusta 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Mirsad, kćerke Alma i Nadira, zaova Mubera, djeverovi Salkan, Hasan i Nedžad sa porodicama, jetrve Edita i Slavica, te porodice Omerhodžić, Kavazović, Gurda, Kepeš, Saračević, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. OLIMPIJSKA br. 12/I

hadži MUJO (EJUB) USTAMUJIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži MUJO (EJUB) USTAMUJIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 30. jula 2014. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 01. augusta 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju OBAD. O Ž A L O Š Ć E N I: kćerka Nerma, snahe Senija, Hidajeta i Višnja, zet Narcis, unučad Admir, Damir, Alma, Enisa, Sandro i Sabina, snahe i zetovi, praunučad, svastika Samka, prijatelj Nedžad, te porodice Ustamujić, Solak, Šehović, Hamšić, Gazibara, Mlinarević, Purivatra, Rašitović, Kubat, Bešo, Milić, Viteškić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U STANU RAHMETLIJE U ULICI PRIJEPOLJČEVA br. 24/I

SENADA DELIĆ, rođ. HALILOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga SENADA DELIĆ, rođ. HALILOVIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 30. jula 2014. godine, u 44. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 01. augusta 2014. godine u 15 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. Prijevoz obezbijeđen ispred ŠKOLE u Boljakovom Potoku u 14 30 sati sa zaustavljanjem na autobuskom stajalištu u Pofalićima (Elektrotehniška škola), do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Mujazin, sinovi Kenan i Arman, kćerka Hanna, unuka Dalal, snaha Samra, sestre Fikreta, Elmedina, Nermina, Sanela i Amela, brat Sead, zetovi Mirsad, Mensur-Bada, Mensud i Jasminko, sestrići Damir, Alan, Enver i Adnan, sestrične Lejla, Alma i Samra, bratići Muamer, Sandro, Arman i Rijad, zet Alen, Abud i Elvir, snehe Mersiha, Ilhana, Belma i Jasna, svekrva Tima, djever Nijaz sa porodicom, zaove Hidajeta i Džana sa porodicama, tetka Ismija i tetak Nazif sa porodicom, tetići i tetične, daidžići i daidžične, te porodice Delić, Halilović, Silajdžić, Karić, Krušić, Žujo, Stambolić, Avdović, Džonlić, Dupovac, Meco, Gušić, Bukalo, Sarić, Trgo, Brbović, Kerla, Jakupović, Jusupović, Abidović, Sejfić, Zimić, Brajan, Džidžibegović, Gaković, Vranj, Hukić, Durić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI VITKOVAC br. 116.

ZEJNIL (SALIH) RAMIĆ Ekshumacija
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ZEJNIL (SALIH) RAMIĆ Ekshumacija preselio na Ahiret kao šehid 22. septembra 1992. godine, u 37. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 31. jula 2014. godine u 14 00 sati na šehidskom mezarju KOVAČI-Sarajevo. O Ž A L O Š Ć E N A P O R O D I C A. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U ISTIKLAL DŽAMIJI NA OTOCI.

FATIMA SADOVIĆ, rođ. SNAŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATIMA SADOVIĆ, rođ. SNAŠIĆ preselila na Ahiret u utorak, 29. jula 2014. godine, u 88. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 01. augusta 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju LAV. O Ž A L O Š Ć E N I : unučad Dijana, Goran, Berina i Hana, snahe Bisera, Alma i Amra, te ostala rodbina, prijatelji i komšije.

DŽEMAL (Muhamed) HAJRULAHOVIĆ
Obavještavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi DŽEMAL (Muhamed) HAJRULAHOVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 29. jula 2014. godine, u 88. godini života. Dženaza će se obaviti u ćetvrtak, 31. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: sin Mirsad, snaha Emina, unuka Vildana, braća Fadil, Nerudin i Nedžad, te porodice Hajrulahović, Pašanović, Aljević i ostala rodbina i prijatelji. UMJESTO TEVHIDA PO ŽELJI UMRLOG PRILOŽIČEMO U DOBROTVORNE SVRHE.

MUHAMED (JUSO) KADRIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUHAMED (JUSO) KADRIĆ preselio na Ahiret u utorak, 29. jula 2014. godine, u 45. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 31. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: majka Behija, supruga Elvira, sin Juso, kćerke Aldina i Larisa, braća Husein i Senad, sestre Mina, Sevda, Kada i Mevla, snahe i zetovi, bratići i bratične, sestrići i sestrične, tetka Hatidža, šure i svastike sa porodicama, te porodice Kadrić, Ferhatović, Blagojević, Kolić, Fehratović, Schulc, Džaferović, Lisica, Pljevljak, Đipa, Halilović, Softić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KOVAČEVAC br. 102.

ISMET (MUJO) DUGALIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ISMET (MUJO) DUGALIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 28. jula 2014. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 31. jula 2014. godine u 14 00 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Elvir, kćerke Hiba i Ganiba, snaha Silvana, zet Hasan, unučad Mahira, Rešad, Muamera i Larisa, braća Fadil i Ifet, snahe Hasnija, Rabija i Zlatija, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Dugalić, Durmo, Jahić, Pindžo, Vasilj, Fazlibašić, Zagrljača, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U BOSANSKOJ DŽAMIJI, C faza-Alipašino polje. KUĆA ŽALOSTI: ul. TRG BARCELONE br. 5/VIII-Mojmilo.

RAŠID (HAMED) BAJRIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi RAŠID (HAMED) BAJRIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 28. jula 2014. godine, u 67. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 30. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Munira, sinovi Elmir i Admir, snahe Jasna, Nejra i Lejla, unučad Alena, Hamza, Armela i Tarik, praunuka Ena, sestra Rabija sa porodicom, braća Esad, Redžo, Sulejman, Muhamed i Eniz sa porodicama, punica Šeća, šura Enes sa porodicom, svastika Medina sa porodicom, te porodice Bajrić, Murtović, Kurtalić, Agić, Vatreš, Brajlović, Kujović, Tabanović, Hajrić, Bosno i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI BUĆA POTOK.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page