Print This Page 
BEHRIJA HODŽIĆ, rođ. ŽUNIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BEHRIJA HODŽIĆ, rođ. ŽUNIĆ preselila na Ahiret u utorak, 17. januara 2017. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 19. januara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred OŠ ''Umihana Čuvidina'' u Boljakovom potoku sa polaskom u 12 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Suada i Mirsada, unučad Melisa, Kenan i Alma, praunuka Hana, zetovi Halil i Mirza, brat Huso, sestre Behara i hadži Razija, snahe Aiša, Ramiza i Ćamila, zaove Zahida i Devlija, jetrva Zibija, bratići, sestrići, sestrične, zaovići i zaovične, te porodice Hodžić, Žunić, Gagula, Kazić, Smajić, Salihagić, Planja, Alajbegović, Pezo, Isaković, Fejzić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI VITKOVAC.

JUSO (ARIF) TEROVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi JUSO (ARIF) TEROVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 17. januara 2017. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 20 januara 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen sa kombi stajališta ispred džamije Bulbulistan u Briješću u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Ešref, Hakija i Ramiz, kćerka Behija, snahe Mirsada, Sunbula, Rusmira, Hadija i Fata, zetovi Hamed i Aziz, unučad i praunučad, bratići i bratična, sestrići i sestrične, šurići i šurične, svastići i svastične, te porodice Terović, Prgoš, Kulelija, Gazibara, Begović, Cocalić, Fukelj, Tahirović, Bećirević, Mešević, Hurić, Klačar, Mašić, Alihodžić, Kepeš, Gadžo, Selimović, Begović, Beganović, Kostić, Hanjalić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI BULBULISTAN u BRIJEŠĆU. KUĆA ŽALOSTI: ul. MEHMEDA ARAPČIĆA br. 62.

Munira (Mehmed) Hadžihasanović, rođ. Kazić
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Munira (Mehmed) Hadžihasanović, rođ. Kazić preselila na Ahiret u ponedjeljak, 16. januara 2017. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 18. januara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : braća Midhat i Enver, sestre Hikmeta i Šahsena, sestrići i sestrične sa porodicama, bratići i bratične sa porodicama, snahe Emira, Devla, Meliha, Nezira i Sabina sa porodicama, djever Mustafa sa porodicom, zaove Rapka, Safeta i Sabaheta sa porodicama, te porodice Hadžihasanović, Kazić, Lagumdžija, Hodžić, Lihić, Ajanović, Pirić, Velić, Ćatić, Salan, Čano, Ramić, Žiga, Varešanović, Zimić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI U NOVOPAZARSKOJ ULICI. KUĆA ŽALOSTI: ul. NOVOPAZARSKA br. 74 i.

IBRO (EMIN) MUSIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi IBRO (EMIN) MUSIĆ preselio na Ahiret u utorak, 17. januara 2017. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 19. januara 2017. godine u 13 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Nurudin, Mevludin i Almedin, snahe Samira i Vahida, unučad Almina, Almin, Amar i Abdulah, braća Sulejman i Mujo, sestre Hanka, Šemsa, Fehma i Zahida-Vahida, snahe Selima, Fatima i Dijana, zet Adem, bratići i bratične, sestrići i sestrične, amidžići i amidžične, daidžići i daidžične, tetići i tetične, svastike Nura i Vasva sa porodicama, te porodice Musić, Ćerimagić, Mizdrak, Kaljanac, Halilović, Kokić, Pervan, Kulovac, Durak, Mostić, Jež, Grbo, Pamuk, Čengić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, priajtelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI PANJINA KULA. KUĆA ŽALOSTI: ul. GRDONJ br. 69.

FEHIM (DERVIŠ) BAČVIĆ
... za ovaj trenutak – pripremite se – (hadis) Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi FEHIM (DERVIŠ) BAČVIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 16. januara 2017. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 19. januara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Ćamka, kćerka Sabina, brat Safet sa porodicom, zet Nihad, snaha Amina, unuci Mirza, Emir i Benjamin, bratične Jasna i Lela sa porodicama i Elma, bratić Edin sa porodicom, šura Muharem sa porodicom, svastika Fatma sa porodicom, Muhiba sa porodicom, Hamida sa porodicom, rodice Izeta i Fija sa porodicama, prijatelji Edhem i Satka, te porodice Bačvić, Kočić, Zečević, Džinalija, Gogalija, Užičanin, Hatibović, Rašidagić, Džonko, Pašić, Hadžić, Softić, Bektaš, Honić i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI TOME MEĐE br. 16/III, Pejton-Ilidža.

OMER (SULJO) TUTUNDŽIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi OMER (SULJO) TUTUNDŽIĆ preselio na Ahiret u subotu, 14. januara 2017. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 18. januara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Fatima, sin Muamer, kćerka Razija, snaha Armina, unučad Sandin-Lav, Sani i Dani, braća Rasim i Kasim sa porodicama, sestre Rasema i Enisa sa porodicama, šure Ibro, Kasim, Avdo i Husein sa porodicama, svastika Fata sa porodicom, badžo Meho sa porodicom, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Tutundžić, Pirić, Ramović, Suljkić, Fejzić, Imamović, Zukančić, Isić, Jusić, Jažić, Selamović, Salić, Šehić, Jašarević i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI HAMDIJE POZDERCA br. 37.

nema slike
NEFAIL (RAMO) IBIŠEVIĆ Ekshumacija
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi NEFAIL (RAMO) IBIŠEVIĆ ekshumacija tragično preselio na Ahiret od zločinačke četničke ruke 1993. godine, u 28. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 18. januara 2017. godine u 13 00 sati na porodičnom mezarju DOBRAK-Srebrenica. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Ifeta, braća Nesib, Besim i Nedžad sa porodicama, sestre Rahima i Senada sa porodicama, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U PORODIČNOJ KUĆI ŽALOSTI U SELU DOBRAK.

RAZIJA (Osman) HODŽIĆ, rođ. ŽOLJIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RAZIJA (Osman) HODŽIĆ, rođ. ŽOLJIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 15. januara 2017. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 17. januara 2017. godine u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Emina, Enisa i Mahira, brat Mustafa, zetovi Senad, Namik i Džemo, snaha Munevera Žoljić, unučad Adnan, Samra, Tarik, Amina, Asim i Amra, zetovi Jasmin i Dino, snahe Emina i Samra, praunučad Nađa, Hanan, Asja, Nihad, Faris i Nadir, rodice Majda i Jasminka, te porodice Hodžić, Žoljić, Terzić, Jalovičić, Halilbašić, Avdić, Huseinbegović, Višnjić, Seferović, Nišić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI PEHLIVANUŠA br. 64.

RABIJA (Salih) RAMIĆ, rođ. KARIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RABIJA (Salih) RAMIĆ, rođ. KARIĆ preselila na Ahiret u petak, 13. januara 2017. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 17. januara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred džamije Bojnik sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Abid, sinovi Memsud i Ćamil, snahe Mersida i Samija, unučad Erma, Belma, Emina i Belmin, zet Muris, praunuk Rijad, sestre Fatima i Hafiza, zet Mujo, snahe Hasnija, Šeća i Muška, sestrići Zijad i Nijaz, sestrične Behka, Muniba, Senka i Nermana, bratići Rifet, Ibro, Sabit, Adem, Hamza, Salih, Emsud i Šemso, bratične Fatima i Mina, amidžići i amidžične, daidžići i daidžične, tetići i tetične, djever Mujo sa porodicom, te porodice Ramić, Karić, Osmanbegović, Kunić, Vatreš, Rešidović, Salkunić, Salić, Otajagić, Kulovac, Tabaković, Cocalić, Podžić, Hodžić, Dudević, Špiodić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI BOJNIK. KUĆA ŽALOSTI: ul. DOBROŠEVIČKA br. 44.

HATIDŽA-Bisera (SAFET) AGIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HATIDŽA-Bisera (SAFET) AGIĆ preselila na Ahiret poslije kraće bolesti u nedjelju, 15. januara 2017. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 17. januara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : brat Halid, sestra Šuhreta, bratične Dijana, Adela i Nives, bratić Džemal, sestrić Adi, sestrična Alma, snahe Munevera, Fatima i Dženita, porodice Agić, Gvozden, Dizdar, Tabić, Pašagić, Hasanović, Haznadarević, Morina, Hadžimušović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALEJA LIPA br. 51/XI

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page