Print This Page 
HASIB (SALKO) RAMOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HASIB (SALKO) RAMOVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 28. jula 2015. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 30. jula 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: sestre Hamida i Hanifa sa porodicama, te porodice Ramović, Pašić, Mešić, Šetić, Limper, Suljević, Zahiragić, Demirović, Muminović, Kudo, Suljagić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GRBAVIČKA br. 82/VPR.

SADETA KULENOVIĆ, rođ. VREBAC
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga SADETA KULENOVIĆ, rođ. VREBAC preselila na Ahiret u utorak, 28. jula 2015. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 31. jula 2015. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Senad-Žućo, snaha Vesna, unuke Ada i Ema, snaha Ajša Kulenović sa familijom, familije Đulbić, Bošnjak, Pašalić, Lutvica, Halilović, Kamber, Sedić, Hadžisulejmanović, Emina-Šada Litrić, familije Krajišnik, Softić, Danović, Fazlagić, Mašić i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

Prim. Dr. Ešref (Muhamed) Karaiković
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu i prijatelje da je naš dragi Prim. Dr. Ešref (Muhamed) Karaiković preselio na Ahiret u srijedu, 29. jula 2015. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 30. jula 2015. godine u 17 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Ševala, sinovi Eldin i Adnan, snaha Samia, sestrična Azijada Lončarević-Šuljak sa suprugom Hilmijom, sestrići Nedim i Muhamed Lončarević sa porodicama, njegove Kadra i Snježana, te porodice Lončarević, Šuljak, Raja, Smajiš, Lipa, Smailbegović, Begović, Šarić, Bičakčić i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID će se proučiti istog dana u 17 30 SATI u DŽAMIJI FERHADIJA. KUĆA ŽALOSTI: ul. KRALJA TVRTKA br. 16/I

RIJAD (NEDŽIB) MANDŽO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi RIJAD (NEDŽIB) MANDŽO preselio na Ahiret u utorak, 28. jula 2015. godine, u 48. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 29. jula 2015. godine u 17 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Mirsada, supruga Dijana, sin Dino, kćerka Ajla, brat Hasan, sestra Rijada, polubrat Muhidin, snaha Amra, daidža Nusret sa porodicom, tetke Nusreta, Maksuma, Suada i Asima sa porodicama, strina Hanka sa djecom, punac Adem-Braco, punica Begajeta, svastika Arijana sa porodicom, te porodice Mandžo, Harčinović, Smajlović, Muharemović, Fazlić, Mulahasanović, Džinić, Galijašević, Mujić, Čankušić, kao i osatala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MIHRIVODE br. 16 a.

TAIB (HAŠIR) KEBIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi TAIB (HAŠIR) KEBIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 27. jula 2015. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 29. jula 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Benzinske pumpe Gazprom u Briješću sa polaskom u 13 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: kćerke Jasmina, Emina i Maida, brat Mustafa-Omer, sestra Taiba, zet Samid, unučad Amir, Faris, Enisa, Vildana i Meliha, zetovi Jasmin, Vedad i Denis, praunučad, snaha Hazba, bratići i bratične, sestrići i sestrične, šura Mustafa Klanco sa porodicom, svastika Zehra sa porodicom, te porodice Kebić, Klanco, Kahriman, Šahbegović, Vilić, Bajrić, Grebić, Pandžić, Čolić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BREZANSKA do br. 39.

Mejrema (Vejsil) Zijadić, rođ. Botulja
Sa dubokim bolom i velikom tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i poznanike da je naša draga Mejrema (Vejsil) Zijadić, rođ. Botulja preselila na Ahiret u utorak, 28. jula 2015. godine, u 75. godini života. Dženaza će se klanjati u srijedu, 29. jula 2015. godine poslije ikindije namaza u 17 30 sati na mezarju KOVAČI-HRASNICA. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Mustafa, sin Suad, kćerka Suada, zet Rusmir, snaha Nermina, unučad Armin, Sumeja, Amar, Adnan i Lejla, snaha Nerma, praunuk Imran, braća Safet i Fadil sa porodicama, sestre Aiša i Derviša sa porodicama, te porodice Zijadić, Botulja, Banjac, Sejdić, Husejnović, Merdžanović, Memić, Halvadžija, Moro, Muminović, Čović, Mlinarević, Velagić, Jusić, Čenanović, Mehmedika, Nogo, Hodžić, Viteškić, Mujan, Neradin, Dervišević, Hotić, Hadžimulić, Muzur, Gaši, Karić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i poznanici. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 30 SATI U MESDŽIDU GLAVOGODINA, Kovači. KUĆA ŽALOSTI: ul. JASIKE br. 35, Kovači-Hrasnica.

nema slike
VASVIJA TURBO, rođ. KARIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga VASVIJA TURBO, rođ. KARIĆ preselila na Ahiret u utorak, 28. jula 2015. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 29. jula 2015. godine u 17 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : brat Rašid, snaha Hasnija, bratić Kemal i bratična Vahida sa porodicama, rodice Fadila i Nihada sa porodicom, te porodice Karić, Bjelkić, Čomor, Zeba, Tiro i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 30 SATI U DŽAMIJI SEDRENIK. KUĆA ŽALOSTI: ul. PANJINA KULA br. 31.

MEHMED (HALIL) GEŽO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MEHMED (HALIL) GEŽO preselio na Ahiret u nedjelju, 26. jula 2015. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 28. jula 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Remzija, sin Edin, snaha Fatima, unuk Afan, njegova Velida, bratići Halil i Enver, bratična Jasmina Konaković, te porodice Gežo, Zumber, Konaković, Voloder, Mahović, Murguz, Gazdić, Klarić, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUVAJTSKOJ DŽAMIJI, Čengić Vila. KUĆA ŽALOSTI: ul. DŽEMALA BIJEDIĆA br. 19/prizemlje.

RASEMA KURTOVIĆ, rođ. ĐUDERIJA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RASEMA KURTOVIĆ, rođ. ĐUDERIJA preselila na Ahiret u nedjelju, 26. jula 2015. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 29. jula 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Bedro Kurtagić, kćerke Majdina, Majda i Sanela, brat Muhamed, sestra Fatima, snaha Nefa, unučad Dženan, Mustafa, Emir, Mirza, Emin i Teo, djever Ismet Kurtagić i jetrva Mevlida sa djecom, Fahrudin Kurtagić sa porodicom, Elvir Kurtagić sa porodicom, Sanela Kurtagić, te porodice Kurtović, Kurtagić, Đuderija, Međedović, Asani, Rizvan, Lončarević, Vatreš, Nogo, Pekić, Jamak, Čelik, Huseinović, Morić, Nalović, Redžepagić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ENVERA ŠEHOVIĆA br. 18/I

HAJRUDIN (EMIN) ILJAZOVIĆ
Sa dubokim bolom i velikom tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAJRUDIN (EMIN) ILJAZOVIĆ preselio na Ahiret u subotu, 25. jula 2015. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 28. jula 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred džamije Donji Velešići sa polaskom u 13 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Hasiba, kćerke Hilduza, Amira i Rusmira, zetovi Sado, Nedim i Fahrudin, unučad Vedad, Veldin, Nađa, Zana, Selma, Alma i Bakir, šura Bego, bratići i bratične, sestrići i sestrične sa porodicama, te porodice Iljazović, Begić, Abaspahić, Zubčević, Slomić, Šebo, Kobilić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI DONJI VELEŠIĆI.

  strana 1 od 2  [slijedeca]
 Print This Page