Print This Page 
BAHRIJA AVDIBEGOVIĆ, rođ. BALIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BAHRIJA AVDIBEGOVIĆ, rođ. BALIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 20. augusta 2017. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 22. augusta 2017. godine u 17 30 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Edin, kćerka Deniza, snaha Lejla, zet Nedim Đipa, unučad Dino, Nidal i Nadin, sestre Šefika, Mirsada i Suada, brat Šefik, zetovi Uzeir i Izudin, snaha Hanifa, sestrići i sestrična, bratići, te porodice Avdibegović, Balić, Đipa, Hasanagić, Mušić, Golo, Pašić, Zorabdić, Čelibić, Selimović, Zavlan, Podrug, Gušo, Delić, Ćorhodžić, Hasanbašić, Borić, Sofradžija, Sarač, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI STOLAČKA br. 18.

MUSLIJA (ŠAHIN) HALIPI
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUSLIJA (ŠAHIN) HALIPI preselio na Ahiret u nedjelju, 20. augusta 2017. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 23. augusta 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. O Ž A L O Š Ć E N I : braća i sestre sa porodicama, te porodice Halipi, Gajetani, Karkelja, Tabaković, Džanković, Pobrić, Mujezinović, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.

EMSIJA-Ema (SALIH)TABAKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga EMSIJA-Ema (SALIH)TABAKOVIĆ preselila na Ahiret u subotu, 19. augusta 2017. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 22. augusta 2017. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : zet Dževad Šuvalija sa suprugom Aidom, komšinica Marija sa suprugom, prijateljice Ferisa i Seka sa porodicama, te porodice Arnautović, Zubčević, Pozderac, Torić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI PROVARE, Višnjik.

HAMDIJA (VAHID) KALIMAN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAMDIJA (VAHID) KALIMAN preselio na Ahiret u subotu, 19. augusta 2017. godine, u 53. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 22. augusta 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. Prijevoz obezbijeđen sa okretaljke na Jezeru u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Fatima, supruga Zumra, sin Senad, kćerka Aldiana sa suprugom Amarom, braća Ahmed i Haris, snahe Sanela i Sandra sa djecom i unučadima, punac Edhem, šura Mesud sa suprugom Melihom, svastike Zemka i Amela, badže Kemo i Asim sa djecom, te porodice Kaliman, Sirbubalo, Cerić, Pojskić, Zeljković, Durić, Jasika, Karović, Dervišević, Peljto, Lušija, Muratović, Šogolj, Hasković, Alibašić, Ramičević, Patković, Ljubovčić, Imamović, Džonlić, Pandžić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ASAFA SERDAREVIĆA br. 18.

ZAIM (SULEJMAN) PAČARIZ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ZAIM (SULEJMAN) PAČARIZ preselio na Ahiret u nedjelju, 20. augusta 2017. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 22. augusta 2017. godine u 15 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Lila, kćerke Inda i Belma, unučad Eldar i Amra, sestre Nafa i Minka, sestrići Sutko, Amer, Elvir i Jasko, sestrične Dina i Jasna, te porodice Pačariz, Softić, Malagić, Mrzić, Sinanović, Hajrić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MIŠČINA br. 37.

ATIFA HADŽIĆ, rođ. TAHMIŠČIJA
... za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ATIFA HADŽIĆ, rođ. TAHMIŠČIJA preselila na Ahiret u nedjelju, 20. augusta 2017. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 22. augusta 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Edib, snaha Edina, unuci Emir i Nermin, prija Hafiza, bratić Sead, bratične Samra, Aida, Indira i Dinka, rodica Šida s porodicom, rođaci Irfan, Nermina, Rejhana, Enes i Dženan Jamaković, te porodice Hadžić, Tahmiščija, Jamaković, Popara, Mostarac, Ahatović, Baručija, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI MERHUME U ULICI PRIJPOLJČEVA br. 2a. RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH

ŠEFIKA KAPO, rođ. JAŠAREVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ŠEFIKA KAPO, rođ. JAŠAREVIĆ preselila na Ahiret u subotu, 19. augusta 2017. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 22. augusta 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Kemo, kćerke Faketa i Amira, snaha Berina, zetovi Zdenko i Muharem, unuke Aldijana, Dajana i Aida, praunučad Kerim, Omar, Hena i Una, sestrić Dejan sa porodicom, te porodice Kapo, Jašarević, Stanić, Monteno, Kavalec, Šućurović, Kurudžija, Sejdić, Uzunović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALIBEGA FIRDUSA br. 29/III

AHMO (SINAN) SINANOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi AHMO (SINAN) SINANOVIĆ preselio na Ahiret u subotu, 19. augusta 2017. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 21. augusta 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : Supruga Šemsa, kćerka Jasminka, unuke Tanja i Vanja, zet Slobodan, te porodice Sinanović, Dogandžić, Veispahić, Terović, Stojanović, Fikais, Jašarević, Beranek i ostala rodbina, prijatelji i komšije. HATMA DOVA ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI ŠEHITLUCI- HRASNICA.

SEJDA SULJAGIĆ, rođ. KARIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga SEJDA SULJAGIĆ, rođ. KARIĆ preselila na Ahiret u subotu, 19. augusta 2017. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 21. augusta 2017. godine u 17 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : Sin Edin, kćerke Mirsada i Nermina, snahe Džeila i Alminka, zetovi Munir Hrbat, Elmin Šljivar i Vedran Grgić, unučad Sanela, Anida, Damir, Kenan, Riad i Alen, praunučad Belma, Enis, Denis, Dženan, Armin i Ajana, djeverovi Vehbija i Ismet sa porodicama, bratić i bratične sa porodicama, te porodice Suljagić, Hrbat, Šljivar, Kulenović, Grgić, Karić, Kulić, Kantar, Nišić, Parla. Goro, Đono, Kapić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI NUSRETA FAZLIBEGOVIĆA br. 58.

IBRIŠA (MEHO) ŠAĆIRI, rođ. SEJFIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga IBRIŠA (MEHO) ŠAĆIRI, rođ. SEJFIĆ preselila na Ahiret u subotu, 19. augusta 2017. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 21. augusta 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 13 00 SATI SA OKRETALJKE BUČA POTOK (KOD GRADSKE DEPONIJE) O Ž A L O Š Ć E N I : Sin Zajko, kćerke Mihrija, Vezira, Šaćira i Nura, brat Zajko, snahe Bija i Đemila, zetovi Mirsad, Mehmed, Vedmir- Aba i Esad, unučad Amel, Elvir, Benjamin, Vildan, Edin i Belmin, unuke Ajla, Nejra, Elma, Belma i Ilma praunučad Dalija, Merjem i Rejjan, bratična Zaida sa porodicom, amidžići i amidžične, tetići i tetične, dajdžići i dajdžične, te porodice Šaćiri, Sejfić, Dizdarević, Klico, Briga, Babić, Šahović, Ahmespahić, Ramić, Kulovac, Česko, Gušo, Pleh i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI POTUR ŠAHIDINA br. 2.

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page