Print This Page 
ISMET (ALIJA) NIŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ISMET (ALIJA) NIŠIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 08. februara 2016. godine, u 65. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 09. februara 2016. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Merima, sinovi Vedran i Elvir, unuk Mak, sestra Minka, snaha Ilda, zet Zlatko, sestrična Dajana i sestrić Damir, te porodice Nišić, Pečenković, Huđek, Šetkić, Nanić, Zildžić, Džidić, Butmir, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U DŽAMIJI FERHADIJA. KUĆE ŽALOSTI: ul. JEZERO br. 5/XI i ul. BRANISLAVA NUŠIĆA br. 170.

FATA (Avdulah) JAHIĆ, rođ. GOLIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATA (Avdulah) JAHIĆ, rođ. GOLIĆ iz Bratunca preselila na Ahiret u ponedjeljak, 08. februara 2016. godine, u 67. godini života. Dženaza će se klanjati u utorak, 09. februara 2016. godine poslije podne namaza u haremu džamije u Svrakama, a ukop će se obaviti u 13 00 sati na mezarju BOROVI-SVRAKE. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Fikret i Abdulah, snahe Nermina, Sabina i Adisa, unuke Mirha, Lejla i Adela, brat Nedžad sa porodicom, sestra Kadira sa porodicom, zaove Fata i Behija sa porodicama, jetrva Hasija sa djecom, te porodice Jahić, Golić, Smajlović, Repuh, Muratović, Tahto te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI IZETA KARŠIĆA br. 4, Briješće, Novi Grad.

HASNA (Nezir) HELAĆ, rođ. KLAČAR
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HASNA (Nezir) HELAĆ, rođ. KLAČAR preselila na Ahiret u nedjelju, 07. februara 2016. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 09. februara 2016. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Zekira, sin Asim, sestre Hedija i Advija, unučad Enis, Edisa i Emina, praunučad Timur, Nudžejma i Ismail, zet Midhat, snaha Munira, bratići, bratične, sestrići i sestrične, te porodice Klačar, Helać, Fazlić, Ajanović, Ražanica, Husomanović, Čengić, Hodžić, Priganica, Avdić, Gološ, Hajdarević, Ramić, Bukvić, Zavlan, Peco, Kantarija, Begić, Muhović, Žigić, Kemura, ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U DŽAMIJI JEDILERI, (7 Braće). KUĆA ŽALOSTI: ul. SAFVET BEGA BAŠAGIĆA br. 23.

FEVZIJA HADŽIHAMZIĆ, rođ. SIRČO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FEVZIJA HADŽIHAMZIĆ, rođ. SIRČO preselila na Ahiret u nedjelju, 07. februara 2016. godine, u 90. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 12. februara 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Nedim, snaha Amra, unuka Sarah, sestrična Edina sa porodicom, sestrić Tarik sa porodicom, porodice Hadžihamzić (Hamzić), Sirčo, Špilja, Hanjalić, Alihodžić, Bilić, Delić, Sokolović, Rustemagić, Ališah, Muminović, Bulgurdžić, Softić, i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U MEKTEBU BEGOVE DŽAMIJE. KUĆA ŽALOSTI: ul. MARKA MARULIĆA br. 21, stan 6.

MELIHA (ISMET) HAZNADAREVIĆ
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je naša draga MELIHA (ISMET) HAZNADAREVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 08. februara 2016. godine, u 57. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 09. februara 2016. godine u 15 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : braća Haris i Nijaz sa porodicama, bratići, sestrići, te porodice Haznadarević, Basara, Sarajlić, Jahić, Mehić, Taljanović, Behmen, Hubanić, Kadić, Košrebić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U DŽAMIJI LUČEVICA. KUĆA ŽALOSTI: ul. OČAKTANUM br. 55.

ZIJADA (HUSEIN) BASARIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ZIJADA (HUSEIN) BASARIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 08. februara 2016. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 09. februara 2016. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : brat Zijah, sestre Suada i Mirsada, zet Šekib, snaha Fatima, bratić Ibrahim sa porodicom, sestrići Kerim, Vedad i Senad sa porodicama, sestrična Nadina sa porodicom, Ifeta Hakimović sa porodicom, te porodice Basarić, Škapur, Kruškić, Begić, Hadžiosmanović, Tahirović, Jusufović, Njemčević, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U DŽAMIJI VRBANJUŠA. KUĆA ŽALOSTI: ul. SAGRDŽIJE ČIKMA br. 4.

BAJRO (ADEM) ŽUGA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi BAJRO (ADEM) ŽUGA preselio na Ahiret u subotu, 06. februara 2016. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 09. februara 2016. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Vijećnice u 12 00 sati sa zaustavljanjima na stalištima Katedrala, Otoka, RTV Dom i Stup, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Uzejfa, kćerke Suada i Fadila, zetovi Halid i Mirza, unučad Ajla, Aida, Berina i Ermin, praunuk Muhamed, braća Salem i Omer sa porodicama, bratići i bratične sa porodicama, sestrići i sestrične sa porodicama, svastika Hadžera sa porodicom, te porodice Žuga, Briga, Sadiković, Čaluk, Peštek, Redžović, Ombaša, te mnogobrojni prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GORNJI KARTAL br. 1.

GALIBA ZUKO, rođ. RAONIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga GALIBA ZUKO, rođ. RAONIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 07. februara 2016. godine, u 59. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 09. februara 2016. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Porodice Šečić br. 2 u 12 00 sati sa zaustavljanjima na autobuskim stajalištima Otoka i Stup, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Džemal, sin Jasmin, snaha Lejla, unuk Hamza, brat Memsud, sestra Sakiba, snaha Šefika, bratična Arnela i bratić Alen, sestrić Samir, amidže i strine sa porodicama, tetke i tetci sa porodicama, daidža i daidžinica sa porodicom, djeverovi i zaova sa porodicama, prije i prijatelj, te porodice Zuko, Raonić, Cero, Ahmetspahić, Sadiković, Ademi, Hrvat, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI PORODICE ŠEČIĆ br. 2.

IFETA (BEĆIR) MEHMEDBAŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša mila IFETA (BEĆIR) MEHMEDBAŠIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 07. februara 2016. godine. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 08. februara 2016. godine u 13 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. Pamtimo je po dobroti i ljubavi za sve. S tugom, O Ž A L O Š Ć E N E P O R O D I C E : Mehmedbašić, Mešić, Hafizović, Šćeta, Drahotuski, Hasanbegović, Midžić, Busovača, Sirbubalo, Sulejmani, Mašnić, Begtašević, Javorić, Dizdarević kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U DŽAMIJI VRBANJUŠA.

FADILA VOLODER, rođ. VRAŽALICA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FADILA VOLODER, rođ. VRAŽALICA preselila na Ahiret u subotu, 06. februara 2016. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 08. februara 2016. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : sestra Nafa, snaha Jasminka, sestrići i sestrične, porodice Voloder, Vražalica, Hadžalić, Hadžiomerović, Buljubašić, Čengić, Kadrić, Ajanović, Sadžak, Lizdek, Džindo, Mašović, Topalhodžić, Kazić, Poturković i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U KUVAJTSKOJ DŽAMIJI, Čengić Vila.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page