Print This Page 
MUSTAFA (AZIZ) RAŠIDKADIĆ
U dubokoj boli javljamo tužnu vijest da je naš dragi i neizmjerno voljen MUSTAFA (AZIZ) RAŠIDKADIĆ preselio na Ahiret u subotu, 28. maja 2016. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 31. maja 2016. godine u 15 30 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 14 45 SATI ISPRED CAREVE DŽAMIJE, DO MEZARJA I NAZAD. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Aziz i Dinan, sestra Mediha sa porodicom, te porodice Rašidkadić, Hubanić, Tukar, Čavdar, Ališah, Isanović, Džonlagić, Hadžimešić, Hadžiahmetović, Trhulj, Sirbubalo, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U MEKTEBU BEGOVE DŽAMIJE. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI KALMIJA BARUHA br. 8./ vpr.

PLEMA (IDRIZ) DŽABIJA, rođ. KARIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga PLEMA (IDRIZ) DŽABIJA, rođ. KARIĆ preselila na Ahiret u subotu, 28. maja 2016. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 31. maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Sabahudin, kćerka Safida, snaha Amra, unučad Timur i Minela, zet Yasin, praunuće Ilijas, te porodice Džabija, Karić, Sarajlić, Alagić, Krnjić, Hatić, Bučan, Bajrović, Atalay i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI SOUKBUNAR.

HAJRIJA (ŠUĆRO) KURTOVIĆ, rođ. HASANBEGOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HAJRIJA (ŠUĆRO) KURTOVIĆ, rođ. HASANBEGOVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 30. maja 2016. godine, u 65. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 31. maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Dževad- Raka, sin Nedžad, kćerka Amela, unuka Naida i zet Smail Mujagić, braća Safet i Hajrudin, sestra Zumra Rašeta, bratići i bratične, sestrić, amidžići, te porodice Kurtović, Hasanbegović, Rašeta, Mujagić, Kučanin, Ferhatović i ostala rodbina i prijatelji.

RAHKO- RAHMAN (IBRAHIM) SULJIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi RAHKO- RAHMAN (IBRAHIM) SULJIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 29. maja 2016. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 31. maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 12 30 SATI SA AUTOBUSKE OKRETALJKE U VELEŠIĆIMA, SA ZAUSTAVLJANJEM U NEDŽARIĆIMA. O Ž A L O Š Ć E N I: kćerka Sabaheta, sinovi Meho, Bajazit, Ćamil i Zijad, sestre Amira i Selima, zet Mirsad, snaha Rabija, unučad Mirela, Almir, Amela, Amar, Emir, Emina i Armin, praunučad Amina, Džejla, Nejla, Emina, Omar i Alina, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Suljić, Ibrović, Džindo, Sadiković, Bukalo, Šahović, Zornić, Šabanović, Vejsilović, Šaljić, Tarić, Dacić, Rožajac, Kurtović, Kolašinac, Prašović, Lakota, Bajrović, Idrizović, Kadrić, Baždar, Baltić, Papić, Višnjić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

FADIL (DERVIŠ) MEŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi FADIL (DERVIŠ) MEŠIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 29. maja 2016. godine, u 67. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 31. maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Zehra, kćerka Edyta Grimm sa porodicom, kćerka Zinajda Kuduzović sa porodicom, brat Isak sa porodicom, brat Hazim sa porodicom, sestra Mezita, stric Ale sa porodicom, stričevići, Asmir i Amra Šabanović, te porodice Mešić, Polovina, Grimm, Kuduzović, Mulahalilović, Midžan, Oraščanin, Čirkić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U JORDANSKOJ DŽAMIJI- GRBAVICA I

HAJRUDIN (IBRO) MUJIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAJRUDIN (IBRO) MUJIĆ preselio na Ahiret u subotu, 28. maja 2016. godine, u 54. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 31. maja 2016. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Šemsa, kćerka Minea, sin Amar brat Nusret, sestra Merima, zetovi Samir i Denis, bratići Adis i Almir, sestrić Admir, sestrična Inesa, snaha Sadeta, te porodice Korjenić, Mujić, Šero, Hasanagić, Kajtaz, Švrakić, Pobrić, Zahirović i ostala rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI PRIJEKA ČESMA br. 29.

ŠEFĆETA (ADEM) ĆULAHDŽIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ŠEFĆETA (ADEM) ĆULAHDŽIĆ preselila na Ahiret u subotu, 28. maja 2016. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 31. maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Zdenko, snaha Medina, unuci Damir i Erol, bratić Bećir sa porodicom, bratična Šemsida sa porodicom, Almir sa porodicom, Albina sa porodicom, te porodice Ćulahdžić, Bičakčić, Mekić, Decovski, Pršeš, Ljuca, Muftarević i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI NOVOJ DŽAMIJI- DOBRINJA II

OMERAGIĆ (MEHO) RAGIB
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi OMERAGIĆ (MEHO) RAGIB preselio na Ahiret u nedjelju, 29. maja 2016. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 30. maja 2016. godine u 15 00 sati na mezarju ORAHOVO- ROGATICA. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 12 30 SATI ISPRED KUĆE ŽALOSTI U ULICI SOKOLOVIČKOG BATALJONA br. 4. I SA DEPONIJE, SA STAJANJEM NA AUTOBUSKIM STAJALIŠTIMA: STUP, BUĆA POTOK, VIJEČNICA, DO MEZARJA I NAZAD. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Fadil, Semir i Nihad, kćerke Rabija i Esma, snahe Zijada, Besima i Ferida, unučadi, sestre Zehra iDevla, zet Suvad, sestrići i sestrične, svastići, bađo Mustafa, tetići i tetične, te porodice Omeragić, Peljto, Šabanović, Zukić, Čutahija, Kadrić, Ćatić, Mehić, Sporišević, Bogunić, Mašić, Ćato, Hurko, Halilović, Đananović, Mušanović, Spahić, Čehić, Oglečevac, Greljo, Ovčina, Čomor, Čaušević i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

HAJRA ČELIK, rođ. HADŽIAHMETOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HAJRA ČELIK, rođ. HADŽIAHMETOVIĆ preselila na Ahiret u subotu, 28. maja 2016. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 30. maja 2016. godine u 15 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Kerim i Faruk, snahe Jasmina i Sunita, unučad Adna, Kenan, Nurko i Zana, sestra Ševala, te porodice Čelik, Hadžiahmetović, Fazlić, Pašović, Drljević, Pita, Šahinović, Kolobara, Bačvić, Kulosman, Mangafić, Aličić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U DŽAMIJI KOŠEVSKO BRDO.

MEDINA (SALIH) VELIĆ, rođ. KULOGLIJA
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MEDINA (SALIH) VELIĆ, rođ. KULOGLIJA preselila na Ahiret u nedjelju, 29. maja 2016. godine, u 44. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 30. maja 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 13 00 SATI IZ „UMAX- PUMPA“ VOGOŠĆA, SA ZAUSTAVLJANJEM NA ALIPAŠINOM POLJU, STUPU I ILIDŽI, DO MEZARJA I NAZAD. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Ifeta, suprug Omer, sinovi Haris i Jasmin, kćerka Nasiba, pastorak Bahrudin, brat Vahid, snaha Medina, sestre Ziza i Faja, bratične Lamija i Ema, sestrići Amir, Elsan, Riri, Salko, unučad Jusuf i Esma, te porodice Velić, Kuloglija, Bečković, Bešlija, Valjevac, Gušo, Omeragić, Humić, Čanić, Bičić, Kalač, Dežolak, Hodžić, Hadžić, NuhanovićKaltak, Čovrk, Sačić, Dedović i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI AHMEDA RIZVE br. 16. – VOGOŠĆA.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page