Print This Page 
Mujesira Mulaganović, rođ. Mujagić
...za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Mujesira Mulaganović, rođ. Mujagić preselila na Ahiret u četvrtak, 26. novembra 2015. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 28. novembra 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Edin, kćerka Emina, snaha Zenaida, unučad Semir i Selma, sestre Indira i Zahida, sestrići Talat, Salih, Mirsad i Amir sa porodicama, sestrične Meliha, Mirsada i Amira sa porodicama, zaove Sabaheta i Sabiha, djever Izudin, jetrva Barka, te porodice Mulaganović, Mujagić, Jahić, Bajrović, Omeragić, Hajdarević, Fidahić, Selmanagić, Šehić, Brbović, Nurkić, Čehović, Brkić, Malagić, Đolović, Begović, Ibrović, Salihbegović, Magodić, Bajrić, Colleti, Iglica, Čičić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI OLIMPIJSKA br. 15/II

PLEMA DELALIĆ, rođ. TURKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga PLEMA DELALIĆ, rođ. TURKOVIĆ preselila na Ahiret u petak, 27. novembra 2015. godine, u 90. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 28. novembra 2015. godine u 13 00 sati na mezarju ORLIĆ-KOBILJA GLAVA. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Nedžib, kćerke Šemsa-Senka i Bisera-Gara, snaha Maida, zetovi Sulejman i Mušan, unučad Senad, Nedžad, Samir, Elvira, Sead, Nihad, Dino, Sanela, Arnela, Alen, Aida i Aldina, snaha Selma, praunučad, brat Šaćir, sestre Naza, Ćamila i Šemsa, snaha Enisa, zet Junuz, bratići i bratične, sestrići i sestrične, zaova Vezirka, jetrve Halima i Amila sa porodicama, te porodice Delalić, Turković, Imamović, Balović, Kardović, Grebović, Talović, Krvavac, Idriz, Burina, Zaklan, Pirija, Dervišević, Hanjalić, Kovač, Pašić, Džebo, Čengić, Salčin, Voloder, Bojčić, Kukan, Logo, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI EMILA ZOLE br. 2/VI

HABIBA (MUNIB) ČEHAJIĆ, rođ. GRCIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HABIBA (MUNIB) ČEHAJIĆ, rođ. GRCIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 26. novembra 2015. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 28. novembra 2015. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sestra Tidža, sestrić Amel, sestrične Enida, Aida i Selma, bratične Dženana i Belma, zet Safet, snahe Farida i Amra, te porodice Grcić, Berhamović, Čusto, Gozo, Dardagan, Dizdarević, kao i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI FERHADIJA.

Šerifa (Avdo) Šatrović, rođ. Uzunović
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Šerifa (Avdo) Šatrović, rođ. Uzunović preselila na Ahiret u utorak, 24. novembra 2015. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 27. novembra 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Lutvo, kćerke Emina i Sabina, unučad Admir, Anesa, Nejla i Nirman, praunuka Nadža, zetovi Denis i Nermin, snaha Aida, bratići i bratične, sestrići i sestrične, djeverovi Ibrahim i Hasan sa porodicama, te porodice Šatrović, Uzunović, Užičanin, Kadić, Mirojević, Hadžić, Mrnjavac, Ugljanin, Kosovac, Hota, Skenderović, Palo, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ADEMA BUČE br. 31.

ĆAMIL (NUSRET) KAZIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ĆAMIL (NUSRET) KAZIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 25. novembra 2015. godine, u 66. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 27. novembra 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Ljiljana, braća Nedžad, Ibrahim i Sead sa porodicama, sestra Ruvejda sa porodicom, komšije i prijatelji.

MEHO (RAMO) AJANOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MEHO (RAMO) AJANOVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 24. novembra 2015. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 27. novembra 2015. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Bahrija. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI HRASNO.

ČIRKINAGIĆ (ORHAN) NIHAD
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi suprug, otac, punac, svekar, dedo i tetak ČIRKINAGIĆ (ORHAN) NIHAD preselio na Ahiret u utorak, 24. novembra 2015. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 26. novembra 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Hatidža- Tidža, sinovi Miralem i Alen, kćerka Ines, unučad Anel, Sara i Eman, snaha Belma, zet Erduvan, prije Aza i Džehva, svastika Nađa, bađo Muhamed, te porodice Čirkinagić, Mrehić, Čavalić, Sulejmanović, Olovčić, Mulahasanović, Maguda, Rustempašić, Salihbegović, Šahinpašić, Tanić i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI SEMIRA FRAŠTE br. 14./ XVII

FATA VARKA, rođ. MAČKOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATA VARKA, rođ. MAČKOVIĆ preselila na Ahiret u utorak, 24. novembra 2015. godine, u 85. godini života. Dženaza će se klanjati u četvrtak, 26. novembra 2015. godine, iza podne namaza u haremu džamije Ugorsko, a ukop će se obaviti na mezarju UGORSKO- VOGOŠĆA. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Jasmina, unuk Adnan Muftić, sestra Hava i zet Sabit, braća Safet, Sulejmen i Ibro sa porodicama, te porodice Varka, Mačković, Mahmić, Arap, Bajrović, Šertović, Kerše, Kadrić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI IGMANSKA br. 50./ IV- VOGOŠĆA.

BAJROVIĆ (ŠEFIK) OSMAN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi BAJROVIĆ (ŠEFIK) OSMAN preselio na Ahiret u utorak, 24. novembra 2015. godine, u 91. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 26. novembra 2015. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO U SARAJEVU. O Ž A L O Š Ć E N I: sinovi Šefik i Admir, snaha Namira, unuci Dženan, Kenan i Asmir, unuka Samra, praunuci Arman i Emin, snahe Emina i Tamira, zetovi Sadik i Muamer, snahe Aiša i Fatima, bratične Elvedina- Dina, Belma, Elma, Selma i Alma, sestrićne Fatima, Enida, Vildana, Dženana i Mirsada, sestrići Enver i Avdo, te porodice Bajrović, Mašala, Hodžić, Šišić, Beganović, Nuhodžić, Begić, Hadžiomerović, Hadžimehanović, Hečimović, Arnautalić, Škaljić, Salihović, Vezić, Hatibović, Balić, Hrvić, Jusufović, Selimović, Novo, Ljubović, Ismailović, Kulenović, Dedić, Sulejmanagić, Zlatar, Mušović, Terzić, Latal, Adanalić, Spahić, Beširović, Ceribašić, Vajzović, Fatić, Pološka, Ibrahimović, Eleksić, Handžar, Trako, Džonlagić, Oručević, Kučuk, Oloman, Alimanović, Eminović, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 12 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI ZAIMA ŠARCA br. 46. RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH

Prim. dr hadži Azra (Derviš) Šabanović-Mušanović
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga i plemenita majka, sestra, nana i tetka Prim. dr hadži Azra (Derviš) Šabanović-Mušanović iz Čajniča preselila na Ahiret u ponedjeljak, 23. novembra 2015. godine. Dženaza će se klanjati u srijedu, 25. novembra 2015. godine poslije podne namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 13 15 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 12 45 sati, do mezarja i nazad. INNA LILLAHI VE INNA ILEJHI RADŽI'UN! O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Elma, sestre hadži Enisa i hadži Maksuma, unuka Esma, bratići, sestrići, sestrične, amidžične, amidžići, snaha, mnogobrojna rodbina i prijatelji, te porodice Šabanović, Mušanović, Hojkurić, Bičo, Čardaklija, Kustura, Selimbegović, Dizdarević, Garib, Tanković, Biser, Pašić, Pita, Pitić, Zorlak, Velić, Bašić, Hodović, Čeljo, Hubanić, Tero, Čanić, Ribić, Avdić, Neradin, Spahić, Aljukić, Sejkanović, Herak, Musabašić, Hadžović. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA POSLIJE PODNE NAMAZA U DŽAMIJI HRASNO.

  strana 1 od 2  [slijedeca]
 Print This Page