Print This Page 
AZRA ČIZMIĆ, rođ. ZUKIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga AZRA ČIZMIĆ, rođ. ZUKIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 24. augusta 2016.u godine, u 58. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 27. augusta 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Adel, snaha Nataša, unuka Adijata, sestra Memnuna, sestrić Elvin sa porodicom, te porodice Čizmić, Zukić, Zuko, Druškić, Ćatić, Hasanović, Lalović, Ušanović, Bravo, Zagorica, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI PRVOMAJSKA br. 29/I

REMZA UZUNOVIĆ, rođ. CICO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga REMZA UZUNOVIĆ, rođ. CICO preselila na Ahiret u srijedu, 24. augusta 2016. godine, u 91. godini života. Dženaza će se klanjati u petak, 26. augusta 2016. godine poslije ikindije namaza u haremu džamije Faletići, a ukop će se obaviti u 17 00 sati na Starom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Sanida, zet Salih, unuke Nerma i Amra, zetovi Mensud i Džemal, praunučad Tarik i Mia, sestra Sabrija sa porodicom, zaova Ferida, porodice Uzunović, Cico, Saradžić, Bračković, Borčak, Gekić, Bešlagić, Čabaravdić, te ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. DAJANLI IBRAHIMBEGA br. 2.

MUHAREM (Muharem) JAMAKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUHAREM (Muharem) JAMAKOVIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 24. augusta 2016. godine, u 60. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 26. augusta 2016. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. O Ž A L O Š Ć E N I: sin Dario, kćerka Sanela, zet Almir, unuci Armin i Daris, te porodice Jamaković, Hamamdžić, Bajrović, Zeljko, Šabaredžović, Vuković, Suljić, Moljević, Alić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U BOSANSKOJ DŽAMIJI, Alipašino polje-C faza.

hadži SALKO (IBRO) LEMEZAN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži SALKO (IBRO) LEMEZAN preselio na Ahiret u srijedu, 24. augusta 2016. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 26. augusta 2016. godine u 16 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH O Ž A L O Š Ć E N I : sin Hamdo sa majkom Zilkom i unuka Imelda te porodice Lemezan, Šetkić, Kurtić, Muharemović, Ratković, Džanko, Kahriman, Delić, Mutapčić, Saljević, Džubur, Drljević, Kulo, Mandra, Bulbul, Osmanović, Veža, Ivanković te mnogobrojni prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA POSLIJE IKINDIJE NAMAZA U DŽAMIJI NA DOBRINJI III KUĆI ŽALOSTI: ul. OMLADINSKIH RADNIH BRIGADA br. 14/VI-Dobrinja II

AVDO (RAŠID) HUBIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi AVDO (RAŠID) HUBIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 24. augusta 2016. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 29. augusta 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Subhija, kćerke Suda i Džana, sin Sakib, brat Edhem, snaha Hasena, bratić Edin, te porodice Beganović, Muharemović, Švrakić, Džino, Efendić, Ustamujić, Bajraktarević, Porobić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI HRASNO.

MUHAREM-Mušan (HALIL) ŽILIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUHAREM-Mušan (HALIL) ŽILIĆ preselio na Ahiret u utorak, 23. augusta 2016. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 26. augusta 2016. godine u 17 00 sati na mjesnom mezarju OZIMINE selo TUŠILA. Prijevoz iz Sarajeva obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 14 30 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Šaha, djeca Indira i Nihad, snaha Safija, unučad Nedim, Haris, Nađa, Sara i Emir, zet Edib, sestre Zila, Diška i Raha, snaha Mejra, sestrići i sestrične, bratići i bratične, šura, zet i svastika sa porodicama, te porodice Žilić, Pintol, Sarajlić, Gadžo, Perla, Holjan, Lučkin, Krajina, Arapović, Mašnić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. GORNJA BREKA br. 70.

MAGBULA HODŽIĆ, rođ. KAPETANOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MAGBULA HODŽIĆ, rođ. KAPETANOVIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 24. augusta 2016. godine, u 66. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 25. augusta 2016. godine u 17 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Amina i Alma, zetovi Denis Smajlović i Senad Popara, unučad Rijad, Medina, Nadin i Emina, sestra Hedija, brat Mevludin, zetovi Amir Poljčić i Bećir Kurbegović, snahe, sestrići i sestrične, bratići i bratične, djeverovi i zaove sa porodicama, prijateljice Jelena Mikulić, Sejda Ratković i Aida Hanić, te porodice Hodžić, Kapetanović, Smajlović, Popara, Poljčić, Kurbegović, Bogilović, Ligata, Sejmenović, Strujić, Babić, Adrović, Spahić, Mrkonja, Mišić, Hadžić, Miraščija, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BULEVAR MEŠE SELIMOVIĆA br. 33/XI

Džema (Zehbo) Poturković, rođ. Duraković
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga supruga, majka, nana, svekrva, punica, amidžinca i daidžinica Džema (Zehbo) Poturković, rođ. Duraković preselila na Ahiret u srijedu, 24. augusta 2016. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 25. augusta 2016. godine u 17 00 sati na Gradskom groblju BARE. Prijevoz obezbijeđen ispred Apoteke Sedrenik sa polaskom u 16 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Alija, sinovi Enes-Halid i Enver, kćerka Alma, zet Edin, snahe Elmedina-Dina i Amra, unuci Haris, Benjamin, Hamza i Irfan, unuke Ilma, Nejla i Hana, brat Adem, sestre Hasiba i Džehva, daidža Hajdo, snaha Fatima, zetovi Rašid i Ćazim, djever Ferid sa porodicom, zaove Sija i Zumra sa porodicaa, prijatelj Suljo, prije Suada i Zinka, jetrve Derviša i Almasa sa porodicama, bratić i bratična, sestrići i sestrične, amidžići i amidžične, daidžići i daidžične, te porodice Poturković, Duraković, Šehović, Šarak, Pašić, Tutić, Plavuškić, Bakija, Dedić, Islamagić, Merdović, Vladović, Hajdarević, Mujanović, Ljutika, Bulbul, Omerhodžić, Imamović, Hamzić, Karić, Šabanović, Prolaz, Smolo, Mazlumović, Dizdarević, Blankenship, Ćelahmetović, Ćano, Đulović, Korjenić, Šahović, Salihović, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI RAMIĆA BANJA br. 32.

Prof. dr MESUD (hadži Edhem) BARUČIJA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi Prof. dr MESUD (hadži Edhem) BARUČIJA preselio na Ahiret u ponedjeljak, 22. augusta 2016. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. augusta 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: sin Haris, kćerka Sanja, unučad Mirza, Emina, Dino i Timur, brat Hasan sa porodicom, sestre Tahira, Mirsada i Hajrija sa porodicama, te porodice Baručija, Harbaš, Mujkić, Dobardžić, Halkić, Trokić, Imamović, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. ZMAJA OD BOSNE br. 41/I

FATIMA (Idriz) RAMOVIĆ, rođ. ABDAGIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATIMA (Idriz) RAMOVIĆ, rođ. ABDAGIĆ preselila na Ahiret u utorak, 23. augusta 2016. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. augusta 2016. godine u 15 30 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Indina, sin Haris, unučad Džana, Rijad i Uma, zet Nijaz, snaha Arjana, sestra Nura sa porodicom, braća Selver, Enes, Zikrija i Semin sa porodicama, te porodice Abdagić, Ramović, Kapetanović, Lukovac, Šetić, Salihagić, Petrović, Berberović, Kuršumlija, Začinović, Ćurt, Kazić, Abdić, Karadža, Šehović, Vanjo, Stani, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U KUVAJTSKOJ DŽAMIJI, Čengić Vila.

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page