Print This Page 
MEHO (ALIJA) BIŠČEVIĆ
S dubokim bolom i tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš voljeni MEHO (ALIJA) BIŠČEVIĆ preselio na Ahiret u utorak, 26. augusta 2014. godine, u 71. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 28. augusta 2014. godine u 17 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Jasmina, sinovi Ferid-Armin, Bulend i Mirza, braća Ejub i Muhamed, snahe Alisa, Inga i Edina, unučad Faris, Širin, Sara, Nejra, Afan i Kan, šure Nedim, Nedžad i Samir sa porodicama, porodice Biščević, Burazerović, Šehović, Dizdarević, Tukulj, Hadžialić, Manko, Zlatar, Mulabegović, Mušić, Ibralić, Baković, Hamzić, Bijedić, Korkman, Jukić, Pašić, Duganhodžić, Banović, Oprašić, Cerić, te mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ANTE FIJAMENGA br. 14. RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

ŠEMSUDIN (IZET-beg) SALIHBEGOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ŠEMSUDIN (IZET-beg) SALIHBEGOVIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 25. augusta 2014. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. septembra 2014. godine u 14 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Aida, sin Izet, sestra Zlata, te porodice Salihbegović, Hadžinurbegović, Hadžibajrić, Nuhbegović, Kadić, Gradaščević, Firdus, Begović, Begović dr Lejla i Begler, Raimović, Jorgić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI ULICI DESPIĆA br. 1/IV

ZEJNEPA (Hivzo) BEŠIĆ, rođ. PRAŠOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ZEJNEPA (Hivzo) BEŠIĆ, rođ. PRAŠOVIĆ preselila na Ahiret u utorak, 26. augusta 2014. godine, u 64. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 28. augusta 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Sajida, suprug Kemal, brat Hajrudin, sestre Munevera i Zumreta, snaha Hermina, zet Nedžad i njihova djeca sa porodicama, te porodice Prašović, Bešić, Arnautlija, Hodžić, Džihić, Ugarković, Jusufbegović, Muratović, Hasanbegović, Ćućević, Mahmutović, Prašević, Đulić, Eljšani, Zorlak, Burović, Šaljić, Zekić, Rožajac, Višnjić, Muratspahić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI SKOPLJANSKA br. 12.

JUSUF (NEZIR) GRABOVICA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi JUSUF (NEZIR) GRABOVICA preselio na Ahiret u utorak, 26. augusta 2014. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 27. augusta 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Hida, kćerke Behija i Emina, brat Mustafa sa porodicom, zetovi Nedžad i Sanko unučad Haris, Emin, Mirza, Naida, Imran i Tarik, bratići i bratične, porodice Grabovica, Kramo, Kustura, Dukić, Pandur, Demirović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ŠEKEROVA br. 21.

DŽEMILA KUBUR, rođ. MENZILOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DŽEMILA KUBUR, rođ. MENZILOVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 25. augusta 2014. godine, u 91. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 27. augusta 2014. godine u 15 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Dženana, zet Fahrudin, unuka Ajda sa suprugom Jusom, unuk Almir sa suprugom Armelom, praunuke Enida i Laila, jetrva Dragica sa porodicom, te porodice Kubur, Menzilović, Hamidović, Mešević, Demšulo, Kurtalić, Jahić, Hadžić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI VOGOŠĆANSKIH ODREDA br. 44 D, stan B-14.

SULEJMAN (MUHAMED) EFOVIĆ
...za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SULEJMAN (MUHAMED) EFOVIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 25. augusta 2014. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 27. augusta 2014. godine u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 13 45 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Fatmira, sin Edin, unuk Emir, snaha Denisa, brat Džavid, snaha Hasija, amidžić Enver sa suprugom Hasibom i djecom, tetična Drita, šure Džihad, Kemal, Hasko i Šerif sa porodicama, te porodice Efović, Osmanagić, Marić, Jevrić, Hadžiahmetović, Jahić, Arfadžan, Đurđević, Strinić, Mandić, Ljumanović, Taljanović, Jonuz, Frljučkić, Bašović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KARPUZOVA br. 25/II RAHMETULLAHI ALEJHI RAHMETEN VASIAH

MEHMEDALIJA (Osman) HUJDUROVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MEHMEDALIJA (Osman) HUJDUROVIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 25. augusta 2014. godine, u 72. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 26. augusta 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Nizama, djeca Amela i Selma, zetovi Nijaz i Edin, unučad Ernadina i Berin, te porodice Hujdurović, Hamzić, Šehović, Bićo, Kuhinja, Pašalić, Hamidović, Durmić i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MEHE POROBIĆA br. 56-Ilidža.

KASIM (SMAJO) BOSNIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi KASIM (SMAJO) BOSNIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 24. augusta 2014. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 27. augusta 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Emina, sin Nedim, kćerka Astrid, unuka Lana, sestra Muruveta, svastike Mubera i Delveta sa porodicama, te porodice Bosnić, Bajraktarević, Hadžiosmanović, Ganibegović, Turkušić, Dervišević, Ajanović, Dželepčić, Tupara, Mahmutčehajić, Ždrnja, Durić i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.

KANIJA ČANKUŠIĆ, rođ. ĆEBO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga KANIJA ČANKUŠIĆ, rođ. ĆEBO preselila na Ahiret u nedjelju, 25. augusta 2014. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 26. augusta 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sestra Begija, snaha Halima, jetrva Abida, bratići i bratične, sestrići i sestrične, daidžić i daidžične, te porodice Čankušić, Ćebo, Kolenda, Mehmedspahić, Ahmetović, Sulejmanović, Skorupan, Trnka, Šarić, Hankić, Hatunić, Taranin, Komar, Sefer, Brković, Hodžić, Dedović, Nukica, Moco, Hrustan, Ahmić, Mujić, Šukalo, Muratović, Ćelo, Varajić, Ćorić, Klapuh, Muharem, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji, komšije i poznanici.

Mina (Smail) Mejdanija, rođ. Ahmedbegović
... za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Mina (Smail) Mejdanija, rođ. Ahmedbegović nakon duge i teške bolesti preselila na Ahiret u nedjelju, 24. augusta 2014. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 25. augusta 2014. godine u 17 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Mustafa, kćerke Alma i Aida, zetovi Avdo i Amer, unuke Asja, Selma, Nejra i Emina, brat Nusret, sestre Vahida i Fikreta sa porodicama, jetrva Aziza te porodice Mejdanija, Ahmedbegović, Brdarić, Jerlagić, Selimbegović, Bijedić, Maslić, Kožo, Fazlić, Belkić, Jusufbegović, Tanović, Smailbegović, Ratković, Klovo, Lagumdžija, Muzaferija, Omanović, Buhić, Vražo, prijateljice Rabija, Vesna i Fata te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MIŠĆINA br. 8.

  strana 1 od 2  [slijedeca]
 Print This Page