Print This Page 
FATA GUTA, rođ. ČUSTO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATA GUTA, rođ. ČUSTO preselila na Ahiret u nedjelju, 21. septembra 2014. godine, u 77. godini života. Dženaza će se klanjati u utorak, 23. septembra 2014. godine poslije ikindije namaza u haremu džamije Faletići, a ukop će se obaviti u 16 30 sati na Starom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Abid, kćerke Šemsa i Jasmina, unučad Adi, Fahrudin, Adis, Amar, Emir, Aida i Naida, praunučad Adin i Lamija, zetovi Muhamed i Rasim, snahe Nermina i Adela, sestra hadži Ziba sa porodicom, bratić Safet sa porodicom, sestrične Esma i Rasema sa porodicama, sestrić Muhamed sa porodicom, amidžić Zijad sa porodicom, djever Hamid sa porodicom, zaove Šemsa i Hankija sa porodicama, jetrva Bisera sa porodicom, njeni Ilijas Jusić, Mustafa Jašarević i Seid Jažić sa porodicama, te porodice Guta, Čusto, Divović, Korač, Škamo, Karić, Prazina, Fejzić, Dedić, Velić, Halilagić, Klino, Aljukić, Ćutuk, Suljović, kao i ostala mnogobrojna prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI ŠKALJIN SOKAK br. 177.

FATIMA CACAN, rođ. DRAGOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATIMA CACAN, rođ. DRAGOVIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 21. septembra 2014. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 23. septembra 2014. godine u 14 30 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Remzija i Jasmina, sin Farid, zetovi Atif i Hajro, snaha Amela, unučad Admir, Edin, Adnan i Nina, praunučad Adela, Alen, Selma i Ahmed, snahe Advija, Mahira i Merjem, brat Ferid, sestra Naza, zet Derviš, snaha Razija, bratići i bratične, sestrične, zaove Izeta i Ismeta sa porodicama, prija Hajra sa porodicom, te porodice Cacan, Dragović, Jašarević, Ćosović, Pekić, Osmanagić, Bulatović, Krtica, Hasanović, Kurtović, Bašić, Redžepagić, Smajić, Rovčanin, Džaferagić, Jusko i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KURTIN SOKAK br. 23.

VILDANA (Muhamed) MUHAMEDAGIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga VILDANA (Muhamed) MUHAMEDAGIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 21. septembra 2014. godine, u 52. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 23. septembra 2014. godine u 14 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Edin i Emir, sestre Fadila, Sabina i Indira sa porodicama, brat Mirsad sa porodicom, snaha Arnela, unuk Omar, te porodice Muhamedagić, Kabahija, Mahmutović, Kubat, Hrapović, Babić, Topić, Ćorović, Selimović, Ilić, Kahrović, Forto, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ČADORDŽINA br. 45 a.

HARIS (HIKMET) KURTO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HARIS (HIKMET) KURTO preselio na Ahiret u ponedjeljak, 22. septembra 2014. godine, u 52. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 23. septembra 2014. godine u 15 00 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Zehra, otac Hikmet, kćerka Edina, sestra Nevzeta-Neta, zet Ahmet, sestrić Edin, tetke Zahida, Zlata, Raska i Simka sa porodicama, amidžići Mirso, Izet, Senko, Faruk, Suad i Fuad, Sabina Batista sa porodicom, prijatelj Jakup, te porodice Kurto, Latifić, Mehmedagić, Pejdah, Sabljica, Muratović, Mandić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U DŽAMIJI GORICA. KUĆA ŽALOSTI: ul. ODOBAŠINA br. 24/VPR.

EDIN (RUŽDIJA) TROKOVIĆ
Sa dubolim bolom obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi EDIN (RUŽDIJA) TROKOVIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 22. septembra 2014. godine, u 45. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 23. septembra 2014. godine u 14 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Sadika, sestra Elma, kćerka Naida, supruga Jasmina, tetka Zahida, te porodice Troković, Palić, Alijagić, Bećirević, Seferović, Arslanović, Pašić, Miodragović, Hodžić, Zimić, teta Dina i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI ISTIKLAL NA OTOCI. KUĆA ŽALOSTI: ul. GRADAČAČKA br. 84/VPR.

KARAHUSIĆ (ŠERIF) HATIDŽA
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga KARAHUSIĆ (ŠERIF) HATIDŽA preselila na Ahiret u subotu, 20. septembra 2014. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. septembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Alma, zet Fikret, unuka Senada i zet Kenan, praunuk Dženan, sestrić Hajrudin, sestrična Ramiza, te porodice Karahusić, Kunić, Hadžić, Islamović, Karalija, Babić, Toroman, Čengić, Šišić i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U BOSANSKOJ DŽAMIJI „C- FAZA“- ALIPAŠINO POLJE.

SEJDA ĆATIĆ, rođ. PRUTINA
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga SEJDA ĆATIĆ, rođ. PRUTINA preselila na Ahiret u nedjelju, 21. septembra 2014. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. septembra 2014. godine u 15 00 sati na Gradskom groblju OBAD. O Ž A L O Š Ć E N I : snaha Azra, unuci Enis i Kenan, te porodice Ćatić, Prutina, Alić, Hećo, Lipjankić, Delimustafić, Pašić, Šehović, Hrbat, Selimović, Zeković, Fukelj, Grabovica, Puškić, Ahmetović, Žolja, Žunić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U DŽAMIJI MAHALA- DOBRINJA.

ASIM (MEHO) JASIKA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ASIM (MEHO) JASIKA preselio na Ahiret u subotu, 20. septembra 2014. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. septembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: kćerka Jasna, zet Dževad, unuk Sanjin, unuka Lejla, brat Edhem, sestra Dika, te porodice Jasika, Lihovac, Turajlić, Dupovac, Karić, Preljević, Delić, Balta, Tufo i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI CICIN HAN br. 84.

BEHIJA AVDIĆ, rođ. BULBUL
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BEHIJA AVDIĆ, rođ. BULBUL preselila na Ahiret u četvrtak, 18. septembra 2014. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. septembra 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : djeca Dževad, Enisa i Alma, zet Mugdim, unučad Sanela, Aldijana, Mehmed, Arnela, Rasim, Arnesa i Arijana, praunučad, sestrične i sestrić, bratične, amidžična, jetrve sa porodicama, porodice Avdić, Bulbul, Omeragić, Jabučar, Klain, Filipi, Jašarević, Pipić, Runda, Nuspahić, Herić i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ŽRTAVA FAŠIZMA br. 11/IV

DŽAMBASOVIĆ (RAŠID) ZIJAD
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DŽAMBASOVIĆ (RAŠID) ZIJAD preselio na Ahiret u petak, 19. septembra 2014. godine, u 65. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. septembra 2014. godine u 17 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Fehma, sin Amil, kćerka Sabrina, snaha Sanita, zet Esad, unučad Haris, Hana, Kenan, Faris i Rijad, brat Fuad, snaha Nevzeta, sestre Suada, Mirsada i Amina sa porodicama, bratić, bratične, sestrići i sestrične, tetke Džemila i Samija sa porodicama, tetići i tetične, amidžići i amidžična, te porodice Džambasović, Tucaković, Pašić, Dervišević, Bajić, Torlak, Manso, Gazija, Selmanović, Salihović, Šakrak, Ćutahija, Mirvić, Kulić, Dedajić, Hozić, Mulahasanović, Malkoč, Hodžić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI PRIJEDORSKA br. 10/ II.- ANEKS.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page