Print This Page 
MUNIB (ZEJNIL) ŽUNIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUNIB (ZEJNIL) ŽUNIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 30. oktobra 2014. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 01. novembra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred džamije u Boljakovom potoku u 12 00 sati sa zaustavljanjem ispred mezarja u Boljakovom potoku, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: sin Suvad, kćerka Suvada, brat Idriz, sestre Belkisa i Mafa, unučad Memnun, Mujo, Almedin, Mevlida, Almedina i Ajla, praunučad Eldar, Benjamin i Edna, bratić Ramiz, bratične Azra, Alma i Amra, snaha Aiša, svastika Džehva, zetovi Esed, Samir i Adnan, snahe Zineta, Zinka i Arnela, te porodice Žunić, Čutura, Pršeš, Adžamija, Kadrić, Musić, Pekmez, Alihodžić, Kanlić, Hodžić, Zoronjić, Mašić, Delendžić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI U BOLJAKOVOM POTOKU. KUĆA ŽALOSTI: ul. RAGIBA DŽINDE br. 55.

OMER (SULJO) BEGANOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi OMER (SULJO) BEGANOVIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 29. oktobra 2014. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 01. novembra 2014. godine u 14 30 sati na mezarju BISTRIČKI PUT-RAKOVICA. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Ive Andrića 2 sa polaskom u 13 30 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Gara, sinovi Fikret, Suljo, Sehad, Šemsudin i Mensud, kćerka Senada, zet Senad, snahe Mirsada, Munevera i Aleksandra, unuci Sanjin, Emir, Dino i Damir, unuke Emina, Aida, Mirela, Jasmina i Ema, snahe Dževada i Sonja, zet Enver, praunuci Aldin i Amar, brat Sulejman, sestre Ajka i Zulejha, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Beganović, Rošić, Ćatić, Lemeš, Imamović, Durmo, Šević, Pašić, Sinanović, Čović, Mujović, Latić, Pitić, Redžepagić, Nešković, Zornić, Badžura, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI IVE ANDRIĆA br. 2/IX-Sarajevo.

HUSO (ZAJKO) HRENOVICA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HUSO (ZAJKO) HRENOVICA preselio na Ahiret u nedjelju, 19. oktobra 2014. godine u Švedskoj, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 01. novembra 2014. godine u 15 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Šaćira sa kćerkama i unukom, sestre Ševala i Nusreta sa porodicama, familije Hrenovica, Safeta Arnautović, Zinete i Hamida Zeković, Franje Lužara, Jusufa i Nedima Sijerčić, Džemala i Almine Rešo, Nihada i Selime Kazaferović, Mirojević Amire, te porodice Hasanagić, Šalaka, Džonko, te bliži prijatelji Fahra Aliefendić, Hajra Sejfija, Miroslav Petrović, Asim Šljivić, rodbina u Istanbulu, kao i ostali bliski i dragi. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. BAJRAMA ZENUNIJA br. 1/IV-(Alipašino polje).

ASIMA ĐUDERIJA, rođ. HARBA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ASIMA ĐUDERIJA, rođ. HARBA preselila na Ahiret u srijedu, 29. oktobra 2014. godine, u 90. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 31. oktobra 2014. godine u 13 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Smail, Ramiz i Nedžib, kćerka Ismeta, snahe Dina, Adila i Samira, zet Salko, unučad Mirsad, Alma, Aida, Maida, Mujo, Amina, Eldin i Edisa, snahe Jasna i Hatidža, zetovi Dževad I., Dževad M. i Samir, praunučad Ajla, Edina, Ammar, Asja, Rijalda, Ajla i Emir, snaha Bejda, bratići i bratične, djever Šaćir sa porodicom, zaove Asima, Fata i Sajma sa porodicama, te porodice Đuderija, Harba, Balović, Smajić, Šalaka, Šabović, Imamović, Mizdrak, Memić, Čavčić, Pijadžer, Hodžić, Hadžić, Mandžo, Ibrahimpašić, Kavazović, Goro, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI SEMIRA FRAŠTE br. 11/VII

ILIJAZ (ŠERIF) RIBIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ILIJAZ (ŠERIF) RIBIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 29. oktobra 2014. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 31. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Gradačačka 37 sa polaskom u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Razija, sin Nermin, kćerke Nermana i Nedžada, pastorci Sulejman i Mevlida sa porodicama, snaha Azemina, zetovi Mumin i Vahdet, unučad i praunučad, sestre Hedija i Sadeta sa porodicama, porodice Ribić, Keljalić, Zejnilagić, Arslanagić, Mehić, Zjajo, Karić, Keč, Pokrklić i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI JEZERO kod JAJCA.

ASIM (MUSTAFA) IMAMOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ASIM (MUSTAFA) IMAMOVIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 30. oktobra 2014. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 01. novembra 2014. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Enisa, sinovi Enes i Šemsudin, brat Ibrahim, sestre Džulija, Šemsa i Nura sa porodicama, unučad Edin, Admir, Aldijana, Dina i Elma, zet Kemal, snahe Sanida, Sanela, Begza i Raza, šura Rašid sa porodicom, te porodice Imamović, Tukić, Durić, Patković, Pandžić, Durmo, Kršo, Hodžić, Duraković, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALEKSANDRA PUŠKINA br. 25.

ZINETA VATRIĆ, rođ. ŠEHOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ZINETA VATRIĆ, rođ. ŠEHOVIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 30. oktobra 2014. godine, u 88. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 31. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Hamdija i Mirsad, snahe Aida i Amira, brat Nusret, sestra Behija, unuke Irma, Ena, Rina i Nađa, praunučad Mia i Haris, te porodice Vatrić, Šehović, Bilalović, Hadžimahović, Turanović, Ćerimagić, Konjičanin, Kravić, Čolak, Milišić, Pamuk, Bubica, Škrbić, Čajić, Šabanić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI LUŽANI NA ILIDŽI.

hadži Suada-hanuma Misa, rođ. Ablaković
Sa velikim bolom i tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži Suada-hanuma Misa, rođ. Ablaković preselila na Ahiret u četvrtak, 30. oktobra 2014. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 31. oktobra 2014. godine u 15 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Nihada, zet Dževad, unuci Mirza i Emir, snaha Sanela, praunuk Amar, te porodice Misa, Ablaković, Serdarević, Mešanović, Šamić, Čimpo, Pleho, Tiro, Nikšić, Mulaosmanović, Zečić, Krdžalić, Čaluk, Džaferović, Bulbul, Nalo, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI DEREBENT br. 52.

ENVER (ZEJNIL) HAVERIĆ prof. dr. sci. u penziji
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ENVER (ZEJNIL) HAVERIĆ prof. dr. sci. u penziji preselio na Ahiret u srijedu, 29. oktobra 2014. godine, u 91. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 01. novembra 2014. godine u 13 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Zlatko, kćerka Amra, snaha Inga, zet Aid, unučad Senka, Selma, Faruk, Arman i Dina, sestra Hava, bratična, sestrići i sestrične, porodice Haverić, Drače, Hadžić, Paćuka, Valjevac, Karabeg, te ostala brojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI SKENDERIJA br. 22/III

MUSTAFA (MUJO) MEMIŠEVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi MUSTAFA (MUJO) MEMIŠEVIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 29. oktobra 2014. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 31. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Fikret, kćerka Zehra, snahe Sena i Raza, unučad Adnan, Maida, Azra, Adisa i Anida, zetovi Irnes i Fahrudin, praunučad Ensar, Adaleta i Hana, sestrići Mehmed i Salih sa porodicama, sestrične Fadila i Behara sa porodicama, šure Medo sa porodicom, svastika Behka sa porodicom, te porodice Memišević, Tabaković, Murtić, Karišik, Voloder, Kurtić, Dervišević, Alispahić, Gušo, Čomaga, Mutapčić, Međuseljac, Ahmetagić, Terzo, Avdibegović, Čavkušić, Poljo, Nuhanović, Sučeska, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ADEMA BUČE br. 184.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page