Print This Page 
FAZLIJA (ADEM) ŠABANOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi FAZLIJA (ADEM) ŠABANOVIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 21. maja 2017. godine, u 65. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. maja 2017. godine u 17 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sestra Almedina, brat Fadil, tetka Fatima, sestrične Lejla i Džejla, bratična Hana, rodice Zara i Sabina, snaha Dijana, zet Haris, porodice Šabanović, Zlotrg, Halilović, Kobić, Rustempašić, Ajeti, Hadžiselimović, Alajbegović i ostala rodbina i priajtelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KOLODVORSKA br. 13/X

BEHIJA SUĆESKA, rođ. ŠEHOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BEHIJA SUĆESKA, rođ. ŠEHOVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 22. maja 2017. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. maja 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen sa okretaljke u Boljakovom potoku kod Žutog granapa sa polaskom u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Salim, Samir i Teufik, snahe Nermina, Azrina i Sabina, unuci Dženan, Alija i Haris, unuke Dženana, Merima, Larisa i Jasmina, zet Nedžad, praunuk Vedad, bratići i bratične, sestrići i sestrične, djeverovi Alija i Ismet, zaove Subhija, Ifeta i Behija sa porodicama, jetrve Razija i Raza, te porodice Sućeska, Šehović, Hot, Berkovac, Alispahić, Dumanjić, Bujak, Dedajić, Džindo, Zrno, Birdžo, Ganija, Selimbegović, Arnautović, Otajagić, Jahić te komšije i mnogobrojni prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI RAGIBA DŽINDE br. 103.

SUVAD (JUSUF) KLINO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SUVAD (JUSUF) KLINO preselio na Ahiret u ponedjeljak, 22. maja 2017. godine, u 54. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. maja 2017. godine u 15 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 14 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Đulsa, sin Denis, brat Senad, sestra Suvada, amidžići Halil, Mehemed i Arif, amidžična Hasna, daidžinica Dika, daidžići Izet i Ifet, daidžična Izeta, tetka Sevda, tetići Fadil i Muhamed, tetična Zlatka, šure Mirsad i Asim sa porodicama, šurjakinja Zubejda sa djecom, te porodice Klino, Klepo, Mekić, Leventa, Guta, Kljuno, Hatić, Osmanković, Šahović, Tabak, Aganović, Demir, Podgorica, Šemić, Šljivo, Vrana, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI HAMBINA CARINA br. 40.

REŠAD (MEHMEDALIJA) BEGIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi REŠAD (MEHMEDALIJA) BEGIĆ preselio na Ahiret u subotu, 20. maja 2017. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. maja 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Adisa, sin Adnan, zet Fehim, unuci Ajdin i Edin, porodice Begić, Halilović, Salihović, Sinanović i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U ULICI TRG SOLIDARNOSTI br. 11/VII-stan Bećirović.

BEJTO (JAKUB) MOĆEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi BEJTO (JAKUB) MOĆEVIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 21. maja 2017. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 23. maja 2017. godine u 15 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred Plavog granapa u Pofalićima sa polaskom u 14 00 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Safeta, sinovi Sibel i Alis, snahe Elvira i Anela, unučad Iman, Alem, Anur i Adian, sestra Bahrija, zet Aziz, sestrići Arel, Ezedin, Amar i Zlatan sa porodicama, sestrične Dina i Emza sa porodicama, punac Ruždija, punica Nafija, šura Safet sa porodicom, daidžići i tetići sa porodicama, njegov Muzafer Kurspahić, te porodice Moćević, Ibragić, Vrpčić, Vražalica, Tucak, Češljar, Džaferagić, Kulovac, Fazlić, Bučan, Alić, Sadagić, Bakija, Muhović, Brekalović, Hodžić, Rašidović, Čizmić, Komarica, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI HUMSKA br. 410.

HUSO (SALIH) ĆEMO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HUSO (SALIH) ĆEMO preselio na Ahiret u ponedjeljak, 22. maja 2017. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. maja 2017. godine u 15 00 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Šemsa-Beba, unuka Edna, praunuka Tajra, zet Damir, sestra Tifa s porodicom, snaha Emina s porodicom, bratići i bratične s porodicama, sestrići i sestrične s porodicama, svastika Ajkuna, prijatelji Ćirić Midhat i Fatima, Avdić Mugdim, Arijana i Ismet, Isaković Mehmed, Hajrudin i Nusret s porodicama, Ahmethodžić Fahrudin, Mejra i Raza s porodicama, te porodice Ćemo, Ahmethodžić, Avdić, Nezirević, Jašarević, Musić, Krilo, Serdarević, Mahmutović, Budnjo, Ćirić, Spahić, Jež, Garib, Zahirović, Dudo, Krilašević, Kečo, Isaković, Šehović, Bašalija, Osmanković, Karačić, Lekić, Katana, Đozo, Čoko, Čomor, Šabanić, Bostandžija, Pazalja, Krupalija, Hadžović, Pašić, Demšulov, Bezdrob, Baručija, Smajić, Hodo, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U BOSANSKOJ DŽAMIJI, Alipašino polje C faza. KUĆA ŽALOSTI: ul. BOSANSKA br. 4/VII

MAKBULA SALČIN, rođ. DURAKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MAKBULA SALČIN, rođ. DURAKOVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 22. maja 2017. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 24. maja 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Elvarisum, snaha Bejda, unuka Dženeta, sestre Mebrura, Maksuma, Mensura i Munevera sa porodicama, djever i zaove sa porodicama, te porodice Salčin, Duraković, Tokić, Đulić, Gurda, Tutun, Hasanbašić, Hećo, Hrustemović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GRADAČAČKA br. 42/VI

ZIBA (Meho) ĆUREVAC, rođ. MUŠOVIĆ
Sa žalošću javljamo rodbini, prijateljima, komšijama i poznanicima da je naša draga ZIBA (Meho) ĆUREVAC, rođ. MUŠOVIĆ preselila na Ahiret u subotu, 20. maja 2017. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. maja 2017. godine u 17 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Jusuf, sin Husein, kćerka Munevera-Bera, sestra Hajra, snaha Sabina, unučad Arijana, Amila i Faruk, praunučad Filis, Dalija, Ensar i Dina, zaove Zejfa i Muniba sa porodicama, snahe Fatima i Fisa sa porodicama, sestrići, bratić i bratične, djeverići i djeverične sa porodicama, te porodice Ćurevac, Mušović, Pašić, Pezo, Užičanin, Džananović, Zahiragić, Čatić, Hećo, Pinjo, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U DŽAMIJI SEDRENIK. KUĆA ŽALOSTI: ul. SEDRENIK br. 154.

MUSTAFA (ZAJIM) AHMETHODŽIĆ
Tužnog srca javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je naš dragi MUSTAFA (ZAJIM) AHMETHODŽIĆ preselio na Ahiret u subotu, 20. maja 2017. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. maja 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Gatačka 72 sa polaskom u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Atija, sin Almir, kćerka Arijana, snaha Zehra, zet Haris, unučad Edis, Sarah i Zahi, sestre Hankija i Suvada, snaha Fatima, zet Zaim, bratići Adnan i Alen sa porodicama, sestrići Sanjin, Eldin i Benjamin sa porodicama, bratična Sonita sa porodicom, sestrična Mirela sa porodicom, te porodice Ahmethodžić, Muzaferija, Mutilović, Ridžal, Pašović, Šehović, Smailović, Eljšan, Panjeta, Karačić, Hromo, Krilašević, Gerin, Trnka i ostala rodbina i mnogobrojni prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GATAČKA br. 72.

hadži ŠUHRETA HAĐAJ, rođ. FAZLIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži ŠUHRETA HAĐAJ, rođ. FAZLIĆ preselila na Ahiret u petak, 19. maja 2017. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 22. maja 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Emina i zet Edhem Brutus sa porodicom, sin Kemal i snaha Raza Mehić sa porodicom, brat Mustafa Fazlić sa porodicom, sestre Fatima, Šerifa i Munira, zetovi Salih i Derviš te Suvada i Najla Hrustan, porodice Brutus, Mehić, Fazlić, Delić i Talić. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ROMANA PETROVIĆA br. 4.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page