Print This Page 
EDHEM (EDHEM) REŠIDOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi EDHEM (EDHEM) REŠIDOVIĆ preselio na Ahiret u petak, 24. oktobra 2014. godine, u 62. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 27. oktobra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred restorana Eki u Buća Potoku sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Ramiza, kćerka Nermina, sinovi Armin i Amel, braća Mehmed i Mustafa, sestre Raza i Rabija, zet Edin, snaha Maida, bratići i bratične, sestrići i sestrične, amidžići i amidžične, daidžići i daidžične, tetići i tetične, šure Salko, Sabit, Ramiz, Rasim i Zaim sa porodicama, svastika Najla i badžo Ahmed sa porodicom, te porodice Rešidović, Pače, Lagarija, Kasapović, Muslić, Huseljić, Kurtović, Bukva, Gradišić, Šatrović, Brajlović, Kovač, Mujezinović, Ćosić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI NASIFA HADŽOVIĆA br. 39/I

MUBERA SARIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MUBERA SARIĆ preselila na Ahiret u petak, 24. oktobra 2014. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 27. oktobra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : braća Emir, Mujo, Amir i Šefik, sestre Emira-Mima i Meliha, njeni Amar i Alena te ostali bratići, bratične, sestrić i sestrične, tetka Ćamila-Beba, dajdžinica Mediha, zetovi Zaim Kurspahić i Salko Divović, snahe Hasiba-Biba, Fadila-Beba i Samija, dajdžići i dajdžične, tetići i tetična, djeverovi i zaove, prijateljica Minka Čampara, te porodice Sarić, Hasanbegović, Pašić, Kurspahić, Hidović, Lekić, Škaljić, Divović, Karamehmedović, Radović, Pačo, Kekić, Čeljo, Katović, Šahbegović, Alajbegović, Hadžibajrić, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U ULICI DŽEMALA BIJEDIĆA br. 62/IV, kod sestre Emire.

ASIM (MURAT) KRNIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ASIM (MURAT) KRNIĆ preselio na Ahiret u subotu, 25. oktobra 2014. godine, u 72. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 27. oktobra 2014. godine u 13 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Zenifa, kćerke Azemina, Sabina, Edina i Orimita, zetovi Damir, Eldin, Jasmin i Benjamin, unučad Melisa, Tarik, Arman, Ajlin, Emina i Dalija, braća Enver i Kemal, sestra Munira, te porodice Krnić, Strinić, Pašović, Alivodić, Methadžović, Lačević, Isaković, Hondo, Ramović, Džaković, Muhamedović, Redžepagić, Taljanović, Gljiva, Hadžihasanović, Čekić, Glogović, te mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MUHAMEDA HADŽIJAHIĆA br. 12/II-Koševsko brdo.

Razija (Ibro) Arapović, rođ. Džaferović
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Razija (Ibro) Arapović, rođ. Džaferović preselila na Ahiret u petak, 24. oktobra 2014. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 27. oktobra 2014. godine u 13 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Adem-Adeša, sinovi Ademir i Faris, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

HALIMA POPARA, rođ. SPAHIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HALIMA POPARA, rođ. SPAHIĆ preselila na Ahiret u petak, 24. oktobra 2014. godine, u 69. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 27. oktobra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Gradske Deponije u Buća Potoku sa polaskom u 12 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Senija, Senada i Saida, zetovi Osman Čoko i Remzo Oruč, unuk Adnan, unuke Selma, Mirela, Adela, Dalila i Melisa, brat Osman, sestra Selima, bratići i bratične, sestrići i sestrične, zaova Rifa Velić sa porodicom, djever Juso sa porodicom, djeverići i djeverične, zaović i zaovična, te porodice Popara, Spahić, Čoko, Oruč, Divović, Šehović, Velić, Nezirević, Kavazić, Krilo, Jež, Aljukić, Andelija, Kurtović, Pamuk, Kudo, Kalaba, Ibrović, Bakaran, Kečo, Popović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. VITKOVAC br. 184.

HUSO-Molje (HUSO) KULDIJA
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HUSO-Molje (HUSO) KULDIJA preselio na Ahiret u petak, 24. oktobra 2014. godine, u 53. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Ismeta, sin Semir, brat Sado, sestra Džemka, snaha Amira, bratići Kenan, Nermin i Faruk, sestrične Sanela i Anela sa porodicama, punica Alija, šura Ismet sa suprugom Asimom i djecom Amina i Velid, svastika Fatima i badžo Nijaz, te porodice Kuldija, Komarica, Salihović, Zahiragić, Bukva, Pehilj, Rokša, Okerić, Đipa, Šurković, Škoro, Musić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALIJE NAMETKA br. 37.

nema slike
DARIS (ALDIN) PITA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DARIS (ALDIN) PITA preselio na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 2. mjesecu života. Dženaza će se klanjati u subotu, 25. oktobra 2014. godine poslije ikindije namaza u haremu džamije Faletići, a ukop će se obaviti u 16 00 sati na Starom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : otac Aldin, majka Minela, sestra Merjem, pranana Zarfa, dedo Ismet, nane Behija i Mirsada, daidža Mirza, tetka Aldina, te porodice Pita, Pecikoza, Imamović, Bulbul, Majstorić, Adilović, Ražanica, Svraka, Mirvić, Huseinović, Cviko, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. BARUTHANA br. 51.

FATIMA AVDIĆ, rođ. HERCEGLIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATIMA AVDIĆ, rođ. HERCEGLIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 75. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Esko i Safet, kćerke Razija, Azra i Amra, snahe Haša i Zumra, zetovi Meho, Eso i Sejo, unučad Beno, Edin, Eldin, Ado, Edis, Irma, Alen, Denis, Aldin, Maida, Amina i Dejla, praunučad Hamza, Berna, Mina, Enamia, Adin, Maid i Emin, snahe Subha i Safija, bratići i bratične, sestrići i sestrične, jetrve Fikreta i Ismeta sa porodicama, te porodice Avdić, Herceglić, Ušanović, Zubčević, Čamo, Gogić, Kahriman, Mujezinović, Abdić, Hožbo, Košuta, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI IVE ANDRIĆA br. 2/III

AZIJADA DURAKOVIĆ, rođ. KARKELJA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga AZIJADA DURAKOVIĆ, rođ. KARKELJA preselila na Ahiret u petak, 24. oktobra 2014. godine, u 43. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Džemila, kćerka Arijana, unuke Lamija i Nađa, suprug Ekrem-Šargo Šarančić, zet Mustafa, sestra Dina, nana Emina, sestrična Dalila, zetovi Suad i Almin, daidža Džafer sa porodicom, daidžinica Nusreta sa porodicom, tetke Hurija, Muškija, Hatuna, Ramiza, Plema, Zejna i Mejra sa porodicama, svekrva Hajrija, prija Zejna, daidžične, tetići i tetične sa porodicama, te porodice Duraković, Karkelja, Vrabac, Žunić, Šarančić, Kovač, Panjeta, Muharemović, Ligata, Lešo, Pačariz, Špago, Korman, Poričanin, Hodžić, Demirović, Vajzović, Nišić, Landžo, Voloder, Mahović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BISTRIK br. 49.

NADŽIJA (Ragib) FAZLIĆ, rođ. MUJKIĆ
Sa dubokim bolom i tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NADŽIJA (Ragib) FAZLIĆ, rođ. MUJKIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 23. oktobra 2014. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. oktobra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Edina, zet Eldin, braća Edhem, Šaćir, Avdo i Sejo, sestre Šaćira i Suada, zet Mustafa, snahe Fatima, Mirsada, Safija, Latifa i Sena, bratići i bratične, sestrići i sestrične, prijatelji Sabahudin i Hajra te porodice Fazlić, Mujkić, Babajić, Mujagić, Šabić, Čolpa, Kaniža, Krupić, Bezdrob, Simić, Ajanović, Bašagić, Karačić, Mujezinović, Bahtanović, Muhić, Krivošić, Kvoco, Mehmedović, Traljo, Kabiljagić, Hojić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BOSANSKA br. 11/VI

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page