Print This Page 
MAIDA (ZILBER) EMINOVIĆ
... za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MAIDA (ZILBER) EMINOVIĆ preselila na Ahiret u utorak, 28. marta 2017. godine, u 65. godini života. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Emir, sestre Sabina, Amira i Nađa, snaha Sanela, unuka Hana, sestrići Alen i Rašid, sestrična Edina, njeni Midhat, Amir, Ajana, Minja i Maida, zetovi Nedžib i Mirza, te porodice Eminović, Krajina, Abaz, Talić, Karović, Šehović, Stanić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. BULEVAR MEŠE SELIMOVIĆA br. 51/I-Čengić Vila RAHMETULLAHI ALEJHA RAHMETEN VASIAH

DŽEHVA (Meho) PRLJAČA, rođ. HRENOVICA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DŽEHVA (Meho) PRLJAČA, rođ. HRENOVICA nakon kratke bolesti preselila na Ahiret u ponedjeljak, 27. marta 2017. godine, u 79 godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 29. marta 2017. godine u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 13 45 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Jasminka i Nermina, brat Muhamed Hrenovica, unučad Amina, Emir, Muhamed i Amra, praunučad Ibrahim, Lejla i Harun, zetovi Ahmed Halilović, Edib Bukvić, Ahmed Razić i Edin Karabeg, snahe Mirsada, Alma i Jadranka, bratična Edisa, jetrva Fadila, te porodice Prljača, Hrenovica, Halilović, Bukvić i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

LEMANA KAPO, rođ. ZULFIKARPAŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga LEMANA KAPO, rođ. ZULFIKARPAŠIĆ preselila na Ahiret u utorak, 28. marta 2017. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 29. marta 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Adel-Ado, kći Almedina-Alma, zet Akif, snaha Belma, unuke Danira i Nejla, unuk Kerim, zet Dijamel, praunučad Mak i Lana, snaha Behija Zulfikarpašić, porodice Zulfikarpašić, Kapo, Bulbul, Hurem, Mehanić, Berberović, Begeta, Čengić, Sirbubalo, Bukvica, Đonlagić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ČEKALUŠA ČIKMA br. 1.

ALMASA LAZOVIĆ, rođ. ŽELJO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ALMASA LAZOVIĆ, rođ. ŽELJO preselila na Ahiret u ponedjeljak, 27. marta 2017. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 29. marta 2017. godine u 15 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Mufid, kćerka Meliha, zet Ismet, snaha Jasmina-Minka, unuci Tarik i Nedim Tvrtković sa porodicama, Irfan i Faruk Lazović sa porodicama, snaha Bahrija Željo, bratić Mirza Željo sa porodicom, porodice Lazović, Željo, Tvrtković, Karalić, Smajiš, Spaho, Džemidžić, Ćeremida, Šahinagić, Burazerović, Potogija, Šehović, Hajdarević, Ligata, Varatanović i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI OČAKTANUM br. 31.

SEAD (MURAT) SEFO
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SEAD (MURAT) SEFO preselio na Ahiret u ponedjeljak, 27. marta 2017. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 30. marta 2017. godine u 15 30 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Bulka, sinovi Edin i Nermin, snahe Nedžla i Nasiha, unučad Ali, Amani i Omar, brat Enver sa porodicom, sestre Amira i Sadeta sa porodicama, šure Hajrudin, Kemal, Fuad i Sead sa porodicama, svastika Violeta sa porodicom, te porodice Sefo, Goković, Kemura, Polimac, Jakupović, Hodžić, Haćimić, Mekić, Džemidžić, Hadžiahmetović, Hrasnica, Borovina, Kurspahić, Vandić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. TEŠANJSKA br. 8.

NELA (Husein) KVOCO, rođ. DIZDAREVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NELA (Husein) KVOCO, rođ. DIZDAREVIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 26. marta 2017. godine, u 55. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 28. marta 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 13 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Samir, kćerka Samira, sin Nedim, otac Husein, majka Hatidža, brat Nihad, snaha Mirjana, bratična Mia, svekrva hadži Munira, te porodice Kvoco, Dizdarević, Švrakić, Čorajević, Šagolj, Arslanagić, Čaušević, Haseta, Blažević, Muratović, Olovčić, Korajlić, Sarajlić, Mustafić, Macanović, Mravović, Beha, Mehanović, Bajraktarević, Čukle, Dulaš, Pirkić, Nuhić, Bektić, Bajgora, Karadža, Durić, Abdagić, Hadžimahović, Morić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI BUDAKOVIĆI.

PAŠIĆ (ARIF) ADEM
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi PAŠIĆ (ARIF) ADEM preselio na Ahiret u nedjelju, 26. marta 2017. godine, u 67. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 28. marta 2017. godine u 14 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : Kćerka Timka, brat Ibrahim, unuke Sara i Nadija, zet Sanjin, snaha Fahira, bratić Edin, bratična Mirzana Pašić- Kodrić, tetić Ramiz Džanko, dajdžići, te porodice Pašić, Alagić, Selmanović, Džanko, Hećo, Kodrić, Delalić i ostala mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U MESDŽIDU U HEĆA MAHALI. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI SAFETA ZAJKE 12.

JASMINKA KATICA, rođ. AHMETOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga JASMINKA KATICA, rođ. AHMETOVIĆ preselila na Ahiret u subotu, 25. marta 2017. godine, u 69. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 28. marta 2017. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Damir, kćerka Sabrina, brat Sabahudin, snahe Samija i Galiba, unučad Alden, Aida, Hana, Lejla, Faris i Nuh, zaova Samija, jetrva Safija, bratične Enita, Dženita i Melisa, bratići Sabko i Edo, te porodice Katica, Grabus, Ahmetović, Alagić, Bahto, Zulić, Mrkaljević, Nezirovac, Pašagić, Redžepagić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI JEZERO, Koševo. KUĆA ŽALOSTI: ul. NUSRETA FAZLIBEGOVIĆA br. 38.

ŠEĆO (ZAIM) KARIŠIK
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ŠEĆO (ZAIM) KARIŠIK preselio na Ahiret u nedjelju, 26. marta 2017. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 28. marta 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Mirsad i Rešad, kćerka Senada, snaha Dženana, unuk Amer, braća Ramiz i Omer sa porodicama, šure Fadil i Adil sa porodicama, svastika Meka sa porodicom, te porodice Karišik, Kapetanović, Softić, Gazić, Hajdaragić, Hajdarpašić, Šipkar, Pućurica, Raščić, Derdemez, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI NA OTESU. KUĆA ŽALOSTI: ul. TRG OTEŠKOG BATALJONA br. 48/II, Ilidža.

AZRA (NURKO) KUKIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga AZRA (NURKO) KUKIĆ preselila na Ahiret u nedjelju, 26. marta 2017. godine, u 56. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 29. marta 2017. godine u 15 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : otac Nurko, majka Razija, kćerka Berina Parla, brat Edin, snaha Bisera, bratična Zerina, bratić Ernad, Kenan Parla sa porodicom, Haris i Amina Hadrović, zaova Ziba sa porodicom te porodice Kukić, Džindo, Parla, Šipkar, Duraković, Šehović, Kerla, Hoši, Hadrović, Karić, Adilović, Džaferagić, Korman, Spahić, Kulović, Grbo, Mujan, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U DŽAMIJI JEZERO, Koševo. KUĆA ŽALOSTI: ul. HAMIDA BEŠIREVIĆA br. 132.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page