Print This Page 
HAMIDA KORDIĆ, rođ. MANDAL
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HAMIDA KORDIĆ, rođ. MANDAL preselila na Ahiret u petak, 21. oktobra 2016. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 22. oktobra 2016. godine u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen ispred marketa PIK 5 Podhrastovi sa polaskom u 13 45 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Husein, kćerke Zineta i Zarka, sin Nedžad, zet Muhamed, snaha Denisa, unučad Vernesa, Enis i Faris, snaha Amina, zet Denis, praunučad Hana i Harun, sestrične i sestrići, bratična i bratići, te porodice Kordić, Mandal, Hanić, Delić, Eminović, Hakalović, Resić, Čehović, Karović, Džebo, Demirović, Muhović, Bašić, Ćuturović, Islamagić, Tahirbegović, Stroil, Tahirović, Alajbegović, Gec, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI PANJINA KULA br. 60.

DENIJAD (IBRAHIM) TAHMIŠČIJA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DENIJAD (IBRAHIM) TAHMIŠČIJA preselio na Ahiret u četvrtak, 20. oktobra 2016. godine, u 60. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 22. oktobra 2016. godine u 16 00 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Jasmina, sin Edmir i Admir, kćerka Lejla, snahe Amanda i Selma, unučad Medina i Elvin, sestra Denijada, zet Samir, sestrići Haris i Mirza, prijatelj Nehir Serdarević sa porodicom, te porodice Tahmiščija, Londrc, Hadžimuhović, Osmančević, Šaranović, Imamović, Sarajlić, Čedić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 00 SATI U DŽAMIJI KOMATIN.

EMINA SELMANOVIĆ, rođ. SALČIN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga EMINA SELMANOVIĆ, rođ. SALČIN preselila na Ahiret u ponedjeljak, 17. oktobra 2016. godine, u 69. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 24. oktobra 2016. godine u 16 00 sati na mezarju NIŠAN-JARČEDOLI. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Ahmed, kćerke Elma i Alica sa porodicama, sestra Esma, te porodice Selmanović, Salčin, Neretlić, Ahmedbegović, Avdić, Monokrousos, Delalić i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI TRNOVSKA br. 5.

Mensura Fetahović, rođ. Bajramspahić
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Mensura Fetahović, rođ. Bajramspahić preselila na Ahiret u petak, 21. oktobra 2016. godine, u 72. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 22. oktobra 2016. godine u 16 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Smajo, sinovi Abdulah i Ahmed, snahe Anisa i Elvira, unučad Nafija, Raisa, Ajša, Ibrahim, Vasvija Nur, Hava i Muhamed, braća Jusuf i Šečo sa porodicama, sestre Rukija i Timka sa porodicama, prijateljice Nerkesa i Nada, te porodice Fetahović, Bajramspahić, Bučan, Zorlak, Dacić, Kadić, Nurković, Tekač, Hadžajlić, Zeba, Idrizović, Čikić, Muftić, Kurtagić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

NEDŽAD (hadži RAŠID) RUHOTINA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi NEDŽAD (hadži RAŠID) RUHOTINA preselio na Ahiret u srijedu, 19. oktobra 2016. godine, u 47. godini života. Dženaza će se klanjati u petak, 21. oktobra 2016. godine poslije džume namaza (14 00 sati) u haremu Adil-begove džamije na Kobiljoj Glavi, a ukop će se obaviti na mezarju ORLIĆ-KOBILJA GLAVA. O Ž A L O Š Ć E N I : otac hadži Rašid, supruga Alma, kćerka Berina, sin Armin, sestre Mirsada i Suvada, unuk Dani, zetovi Mihret, Mirsad, Damir, Asim i Fahrudin, sestrići Admir i Adnan, sestrične Emira i Emina, snahe Dada i Dženana, amidže Suljo i Mustafa, strine Zahida i Zahida, punac Adil, punica Dika, tetka Fadila, amidžić i amidžične, daidžići i daidžične, tetići i tetične, te porodice Ruhotina, Živojević, Čeljo, Adilović, Sprećo, Kapo, Hasanović, Sarajlić, Tiro, Frašto, Gljiva, Bektić, Dervović, Crvenjak, Beganović, Hodžić, Škulj, Kurić, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI DEJZINA BIKIĆA br. 28 (Jabuka).

SELIM (BEGO) ĐUDERIJA Ekshumacija
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SELIM (BEGO) ĐUDERIJA Ekshumacija tragično preselio na Ahiret od zločinačke četničke ruke juna 1992. godine, u 39. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 22. oktobra 2016. godine u 14 00 sati na šehidskom mezarju KOVAČI. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Magbula, sinovi Elvir i Emir, kćerka Halima, unučad Sanel, Sajra, Sarah i Daris, sestre Ramiza i Ema, sestrići i sestrična sa porodicama, snaha Nedžiba sa porodicom, šure i svastika sa porodicama, te porodice Đuderija, Beširević, Jahić, Šabeta, Čimpo, Baručija, Cerić, Škulj, Muslim, Ćorović, Radeljaš, Beganović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GRBAVIČKA br. 42/IX

SULEJMANA FEJZIĆ, rođ. SUBAŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga SULEJMANA FEJZIĆ, rođ. SUBAŠIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 19. oktobra 2016. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 22. oktobra 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz ovezbijeđen ispred pekare ''AS'' u Hrasnom sa polaskom u 13 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Fehim, sin Almir, kćerka Amira, snaha Senada, unučad Nadža, Amar i Sarah, te porodice Fejzić, Subašić, Dragolj, Kurtić, Čovrk, Merdan, Haskić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI OLOVSKA br. 254.

SMAJO (MUJO) JAHIĆ Ekshumacija
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SMAJO (MUJO) JAHIĆ Ekshumacija tragično preselio na Ahiret od zločinačke četničke ruke juna 1992. godine, u 34. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 22. oktobra 2016. godine u 16 00 sati na mezarju VARDIŠTE-RESNIK, Hadžići. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Đemila, supruga Remzija, sin Kemal, kćerka Merisa, snaha Šejla, braća Džemil, Salko i Izet, sestre Asima, Zahida i Fata, snahe i zetovi, bratići i bratične, sestrići i sestrične, tetke i daidže sa porodicama, punica Ismeta, šure i svastike sa porodicama, te porodice Jahić, Tufo, Muhović, Nizić, Šarić, Ljuca, Jelešković, Đuderija, Jusufović, Boračić, Bužo, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 00 SATI U DŽAMIJI RESNIK. KUĆA ŽALOSTI: ul. BJELAŠNIČKA br. 113, Pazarić.

Ramiza (Selim) Kanijer, rođ. Buljubašić
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Ramiza (Selim) Kanijer, rođ. Buljubašić preselila na Ahiret u petak, 14. oktobra 2016. godine, u 56. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 21. oktobra 2016. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Ajša i Maida, te porodice Kanijer, Buljubašić, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI BUDAKOVIĆI. KUĆA ŽALOSTI: ul. VRBANJUŠA br. 99.

EJUB (EDHEM) SULJEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi EJUB (EDHEM) SULJEVIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 19. oktobra 2016. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 20. oktobra 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : RODBINA, PRIJATELJI I DŽEMATLIJE IZ TEKIJE. HATMA-DOVA I TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA POSLIJE JACIJE NAMAZA U NAKŠIBENDIJSKO-HALIDIJSKOJ TEKIJI U KASINDOLSKOJ ULICI.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page