Print This Page 
HADŽIRA (JUSO) ALAJBEGOVIĆ
Sa tugom obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HADŽIRA (JUSO) ALAJBEGOVIĆ preselila na Ahiret u subotu, 21. oktobra 2017. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 23. oktobra 2017. godine u 16 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sestra Hatidža, zetovi Hasib i Ešref, sestrići i sestrične sa porodicama, bratići i bratične sa porodicama te porodice Alajbegović, Subašić, Hodžić, Kukavica, Fejzić, Kurtić, Vatreš, Muharemović, Kahriman, Šatrović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 00 SATI U PORODIČNOJ KUĆI U ULICI ROGINA br. 91.

ŠAHMAN (MEMIŠ) ŠPIJODIĆ
... za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ŠAHMAN (MEMIŠ) ŠPIJODIĆ preselio na Ahiret u petak, 20. oktobra 2017. godine, u 67. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 23. oktobra 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Centralne džamije na Ilidži sa polaskom u 13 20 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Rahima, kćerka Revda, zet Nermin, unuke Lamija i Amina, braća Fadil i Rifet, sestre Fadila, Merkija i Mušija, snahe Rasemina, Rifa i Esma, bratići i bratične sa porodicama, sestrići i sestrične sa porodicama, šure Mehmed, Šefik, Šukrija i Bahro sa porodicama, svastike Rasema, Sajma, Azema i Šefika sa porodicama, te porodice Špijodić, Ćosović, Čavčić, Omerović, Mulaosmanović, Avdić, Sulejmanović, Mašić, Vrabac, Zajko, Herić, Geljić, Gaši, Kešo, Begić, Cocalić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. 12. MART br. 10/III, Ilidža.

Mulija (Muharem) Andelija, rođ. Rašidović
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Mulija (Muharem) Andelija, rođ. Rašidović preselila na Ahiret u srijedu, 11. oktobra 2017. godine, u 86. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 23. oktobra 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Esad, Rašid, Ferid, Miralem i Salem, kćerka Raza, braća Halim i Ramo sa porodicama, sestre Adila i Murtija sa porodicama, zetovi Ismet i Admir, snahe Alija, Safija, Sabina, Nermina, Admira, Amra, Dika, Paša, Rasema i Ramiza, unuci Memsad, Irfan, Izudin, Adnan, Almir i Ajdin, unuke Memsada i Amila, praunuci Faris, Harun i Elmin, djever Ibro sa porodicom, jetrva Subha, te porodice Andelija, Rašidović, Halilović, Marevac, Kundo, Ombaša, Muslić, Lojo, Bešlija, Pašić, Pljakić, Sofradžija, Džebo, Sakalaš, Karović, Sokolić, Muhović, Nurković, Ibrahimpašić, Islamagić i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI BOLJAKOV POTOK, ul. Smaje Šikala.

FATA (AVDIJA) JARAC, rođ. DELIBAŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FATA (AVDIJA) JARAC, rođ. DELIBAŠIĆ preselila na Ahiret u petak, 20. oktobra 2017. godine, u 85. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 23. oktobra 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Emina, Fatima i Zuhra, pastorak Safet sa porodicom, pastorke Safija i Muša sa porodicama, bratići Safet, Husein, Hasan, Muzafer, Avdija i Hamdija sa porodicama, bratične Džemila, Fazila, Safeta, Sanela i Mevla sa porodicama, snahe Hatidža, Ramiza, Zlata i Nura sa porodicama, zetovi Asim, Hajrudin, Sadik i Esad, unuci Almir, Haris, Ismir, Armin, Semir i Nihad, unuke Amela, Sanela, Hadisa i Amila, praunuci i praunuke, porodice Jarac, Delibašić, Dolovčić, Ramić, Lisica, Džananović, Zajko, Ramović, Hodžić, Omeragić, Kustura te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MIHALJEVSKA br. 15.

MULA (Fehim) SPAHIĆ, rođ. BOROVINA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MULA (Fehim) SPAHIĆ, rođ. BOROVINA preselila na Ahiret u petak, 20. oktobra 2017. godine, u 65. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 23. oktobra 2017. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. Prijevoz obezbijeđen sa OKRETALJKE Gornji Velešići u 13 20 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Salko, kćerke Tifa, Azra i Almira, zetovi Fikret i Sifet, unuke Amina, Melika i Amila, brat Ferid sa porodicom, sestre Ćamila, Nesiba, Šuhra i Ferida, svakovi Šućro, Kasim i Zijad sa porodicama, djeverovi Hamed, Ramiz i Kasim, zaove Tifa i Fehima, jetrve Tima, Ifa i Hedija sa porodicama, amidžići i amidžične, tetići i tetične te porodice Spahić, Borovina, Džabija, Sefer, Krajčin, Čoko, Čalija, Krilo, Nezirević, Ćemo, Lukač, Šehović, Ligata, Mujezin, Osmanović, Terahija, Mujagić, Oglečevac, Čaušević, Arslan, Bošković, Čengić, Dudo, Velić, Bibić, Pamuk, Alić, Koso i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI GORNJI VELEŠIĆI.

MUŠKIJA SMAILHODŽIĆ, rođ. ĐIPA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MUŠKIJA SMAILHODŽIĆ, rođ. ĐIPA preselila na Ahiret u četvrtak, 19. oktobra 2017. godine, u 91. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 21. oktobra 2017. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Mirsad i Nedžad, kćerke Mirsada i Dženana, sestra Melća, snahe Ajša i Samira, zetovi Safet Ćelomerović i Suad Hadžiabdić, unučad Dženita, Bajna, Kenan, Senad, Ajla, Anesa, Emil, Adna i Nejla, praunučad, bratići i bratične, sestrići i sestrične te porodice Smailhodžić, Đipa, Ćelomerović, Hadžiabdić, Popovac, Ezić, Imširpašić, Bozalija, Bašalić, Ligata, Jasika, Vegara, Šljivo, Panjeta, Nuhanović, Kreho, Vuk, Lončarić, Šabanović, Bobić te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI GARAPLINA br. 24.

OSMAN (ADEM) KUSTURA
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima i komšijama da je naš dragi OSMAN (ADEM) KUSTURA preselio na Ahiret poslije duge i teške bolesti u četvrtak, 19. oktobra 2017. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 23. oktobra 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : Porodice: Kustura, Spahi, Hadžišehović, Učanbarlić, Čelović, Pilav, Šepo, Muhić te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI HRASNO. KUĆA ŽALOSTI: ul. ALEJA LIPA br. 63.

SULEJMAN (ALIJA) SAKOTA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SULEJMAN (ALIJA) SAKOTA preselio na Ahiret u četvrtak, 19. oktobra 2017. godine, u 61. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 21. oktobra 2017. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O N I K O J I S U I Z G U B I L I D O S T A: supruga Memnuna, sinovi Senad sa djevojkom Mirelom i Faris, brat Sadik, amidža Velija sa sinovima, punica Mubera, svastika Sanida i badžo Hasan sa kćerkama Nizamom i Naidom, te porodice Sakota, Žoljić, Nalo, Bisić, Bakal, Kramo, Selimović, Kalajdžisalihović, Đulbegović, Ganija, Turković, Karamović, Delalić kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U LUBINOJ DŽAMIJI, Vratnik. KUĆA ŽALOSTI: ul. GRBAVIČKA br. 40 C/II

DIKA DŽAMBEGOVIĆ, rođ. VELIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DIKA DŽAMBEGOVIĆ, rođ. VELIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 18. oktobra 2017. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 20. oktobra 2017. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Mirza i Kenan, snahe Samira i Azra, unučad Mediha, Ajla i Tarik, sestra Filduza, brat Mustafa, snahe Ismira i Vera, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Džambegović, Velić, Cuplov, Islamagić, Šibić, Đulančić, Hurić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUVAJTSKOJ DŽAMIJI, Čengić Vila. KUĆA ŽALOSTI: ul. ALEJA LIPA br. 50/VIII

hadži Ismeta-Nađa Bajraktarević, rođ. Berbić
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži Ismeta-Nađa Bajraktarević, rođ. Berbić preselila na Ahiret u četvrtak, 19. oktobra 2017. godine, u 92. godini života. Dženaza će se klanjati u subotu, 21. oktobra 2017. godine poslije podne namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Muhamed-Hamo, kćerka Majda, zet Šahman-Didi, unuci Alvin, Edin i Adnan, snahe Mirela i Elvira, praunučad Larisa, Hamza, Harun, Esma i Meris, sestrići i sestrične sa porodicama, njena Aida, te porodice Bajraktarević, Berbić, Zejnilhodžić, Saračević, Hajrudinović, Gušalović, Pipić, Ćenanović, Hadžalić, Kadrić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI NUSRETA ŠIŠIĆA DEDE br. 9/I

  strana 1 od 2  [slijedeca]
 Print This Page