Print This Page 
HAŠIM (ATIF) DELIMUSTAFIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAŠIM (ATIF) DELIMUSTAFIĆ preselio na Ahiret u utorak, 22. jula 2014. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 25. jula 2014. godine u 15 00 sati na Starom mezarju FALETIĆI. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti, ul. Trg Solidanosti 31 sa polaskom u 14 15 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Selveta, kćerke Aida, Ferida i Melisa, zet Amir, svastika Nevzeta, šura Šefik sa porodicom, bratići i bratične, te porodice Delimustafić, Kadić, Dževlan, Bećirović, Hasanović, Hećo, Dedić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI TRG SOLIDARNOSTI br. 31/VIII

AVDO (HANEFIJA) PIRIĆ
...Svi smo mi Allahovi i Njemu se vračamo...(Kur'an) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi i nikad prežaljeni suprug, babo, svekar i dedo AVDO (HANEFIJA) PIRIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 23. jula 2014. godine, u 70. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 25. jula 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Careve džamije sa polaskom u 13 45 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Rabija, kćerka Amina, sinovi Anvar i Admir, snahe Jasmina i Mersida, unučad Sarah, Din, Omar i Sanjin, tetke Sadika i Zuhra, rođak Murat, šura h. Nasir, svastika Hatidža, prijatelj Hazbija, prije Saliha i Hava, te porodice Pirić, Jabučar, Šahbaz, Avdić, Olovčić, Čengić, Tole, Kadić, Zečirević, Kačapor, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MUSTAFE LATIFIĆA br. 2.

RAMO (HAMDIJA) BIHORAC
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi RAMO (HAMDIJA) BIHORAC preselio na Ahiret u srijedu, 23. jula 2014. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 26. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Munira, kćerka Fatima, sin Fahrudin, brat Kemal, unučad Amela, Almir, Nadir, Alma i Azra, praunuci Edin, Ermin i Haris, snahe Zvjezdana, Meliha i Kimeta, zet Engin, bratići Ismet i Edin, sestrična Indira, porodice Bihorac, Martinović, Mekić, Jašarević, Valjevčić, Smajić, Jalčin, Šišić, Gluščić, Beha, Arnautović, Selimović, Kapur, Mrdić, Omerović, Trnka, Agić, Hadžiahmetović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI NA DOBRINJI 3. KUĆA ŽALOSTI: ul. EMILA ZOLE br. 1/II

ĐULA JAHIĆ, rođ. PEHLA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga ĐULA JAHIĆ, rođ. PEHLA preselila na Ahiret u utorak, 22. jula 2014. godine, u 87. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 24. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Husnija, sinovi Fahrudin, Husein i Nedžad, zet Fadil, snahe Nadžmija, Nermina i Emina, unuci Mirza, Muamer, Samir i Asmir, unuka Amela, snahe Elma, Belma, Manela i Safira, praunučad, sestrić Asim, sestrična Alamasa, zaova Hajrija, te porodice Jahić, Pehla, Salihagić. Mulaimović, Cerić, Muhić, Fazlić, Sporišević, Provalić, Trljak, Šaćirević, Hodo, Kečo, Sivro, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ADEMA BUČE br. 185.

EMINA HRASNICA-RAMIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga EMINA HRASNICA-RAMIĆ preselila na Ahiret u utorak, 22. jula 2014. godine, u 93. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 24. jula 2014. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : rodica Meliha Resulbegović, sestrić Halid Fadilpašić, bratične Nazifa Hrasnica i Minka Kapetanović, te porodice Hrasnica, Fadilpašić, Ridžanović, Mutevelić, Šahinagić, Osmanagić, Hasandedić, Kadić, Dizdarević, Kapetanović, Fočo, Halimić, Sikirić, te prijateljice dr Vesna Rezaković i Azra Kurtović, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI ČOBANIJA.

EHLIMANA ISLAMOVIĆ, rođ. MUMINOVIĆ
Tužnim srcem javljamo rodbini, prijateljima, komšijama i poznanicima da je naša draga EHLIMANA ISLAMOVIĆ, rođ. MUMINOVIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 23. jula 2014. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 25. jula 2014. godine u 15 30 sati na mezarju BUDAKOVIĆI. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerke Zinaida i Jasmina, unučad Mak, Aida, Arman, Maša, Asja i Matin, zetovi Šefkija i Amil, sestra Džulzara, te porodice Islamović, Muminović, Kamenica, Derviškadić, Radenica, Omerović, Čajlaković, Korajkić, Karasuljić, Ahmetović, Hajdarbegović, Dizdarević, Duraković, Turkušić, Strik, Šupić, Alajbegović, Varan i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji, komšije i poznanici. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALEJA LIPA br. 31/II

DŽEHVA ROBOVIĆ, rođ. GRČO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DŽEHVA ROBOVIĆ, rođ. GRČO preselila na Ahiret u ponedjeljak, 21. jula 2014. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 23. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Halil, kćerke Senija, Zarfa, Zehra, Devlisa i Šemsa, snaha Kata, zetovi Mihret, Šemso, Sulejman i Juso, unučad Kenan, Šaban, Arijana, Elvisa, Alen, Lejla, Radmila, Arnel, Amel, Halid, Halil i Armin, praunuk Tarik, bratići, sestrići i sestrične, djever Adem, zaova Hanija, zaovići i zaovične, te porodice Robović, Grčo, Osmanbegović, Kolenda, Tahto, Skrobo, Odobašić, Matić, Čičak, Mustajbašić, Halilović, Glušac, Dervišić, Ždralović, Karadža, Alić, Šubo, Kiselica, Borčak, Fazlić, Delić, Veiz, Čolaković, Hodžić, Musić i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALEKSANDRA PUŠKINA do br. 37.

ALMEDIN (FERID) PORČA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ALMEDIN (FERID) PORČA preselio na Ahiret u nedjelju, 20. jula 2014. godine, u 52. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 23. jula 2014. godine u 16 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : amidža Faik, dajdže Rasim i Hamo, tetke Zinka, Muba i Dika, amidžinca Zulejha, dajdžinica Vernesa, tetak Ibrahim, amidžići i amidžične, dajdžići i dajdžične, tetići i tetične, te porodice Porča, Dedović, Bureković, Bičo, Aganović, Denišlić, Torlak, Japalak, Bektić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI U ULICI SUMBUL ČESMA br. 38.

NAILA (Sulejman) SELMAN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NAILA (Sulejman) SELMAN preselila na Ahiret u ponedjeljak, 21. jula 2014. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 23. jula 2014. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Sanela, unuk Haris, braća Enver, Kemal i Ibrahim, sestra Hajra-Biba, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. KUĆA ŽALOSTI: ul. MUHAMEDA HADŽIJAHIĆA br. 31/I

hadži HALIMA MEMIĆ, rođ. DELIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži HALIMA MEMIĆ, rođ. DELIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 21. jula 2014. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 23. jula 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Ibro, kćerke Dika, Šefika, Bahrija i Ajka, snaha Bida, zetovi Ibrahim, Hakija i Mustafa, unučad Vedad, Seid, Marizela, Minela, Amina, Adis, Aldina, Nermina i Azra, praunučad Benjamin, Ajdin, Sara, Amila i Ilhana, sestre Šehreta i Remzija, zet Hasan, sestrići i sestrične, bratići i bratične, djever Sabit, jetrva Munira, te porodice Memić, Delić, Harbaš, Softić, Šakanović, Poljo, Smajlović, Abdić, Karamujić, Palalić, Tabaković, Hurem, Bajić, Šabanović, Andelić, Kovačević, Orman, Liska, Gec, Sućeska, Avdibegović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI MITRA ŠUĆURA br. 66-DONJI HOTONJ-Vogošća.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page