Print This Page 
HASIB (MUHAREM) KARIĆ
Tužnim srcem javljamo da je naš dragi HASIB (MUHAREM) KARIĆ preselio na Ahiret u petak, 24. februara 2017. godine, u 82. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. februara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Jasna, zet Namko, unuci Šejla i Jasmin sa porodicama, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI: ul. MUFTIJE DŽABIĆA br. 8/II

Bisera (Omer) Zvizdić, rođ. Kapetanović
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Bisera (Omer) Zvizdić, rođ. Kapetanović preselila na Ahiret u četvrtak, 23. februara 2017. godine, u 90. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. februara 2017. godine u 13 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Hasan, kćerka Maida, sestra Sabira, unuci Omer i Aaron, unuke Lejla i Naida, praunuci Faris i Kan, praunuka Selma, zetovi Hamdija i Hasib, sestrići Emir, Zlatko, Erdin, Hamdija i Zlatko, sestrične Jasminka, Azra i Amra, jetrva Edina sa djecom Mustafom i Dalidom, te porodice Zvizdić, Kapetanović, Muftić, Salihović, Hrustanović, Fejzović, Hadžihasanović, Tulić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI HRASNO. KUĆA ŽALOSTI: ul. PAROMLINSKA br. 70/I

Jasmina (hadži Mustafa) Hamamdžić, rođ. Plakalo
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Jasmina (hadži Mustafa) Hamamdžić, rođ. Plakalo preselila na Ahiret u utorak, 21. februara 2017. godine, u 63. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. februara 2017. godine u 12 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Arijana, sin Vedad, sestra Safija, brat Hajdar, unučad Ilma i Imran, sestrična Dijana sa porodicom, sestrić Goran sa porodicom, bratična Tamara, bratići hadži Mirza sa porodicom i Muhamed, snaha hadži Zakira, zetovi Muhamed i Miralem, tetak Izet, tetična Almedina s porodicom, rođaci Midhat, Munevera i Mirsad, zaove Nura i Nezra-Seka, jetrve Sehija i Mirjana, djeverovi Hamo i Omer, zet Halčo, prijateljice Ajša, Sada, Ankica i Sabra, porodice Hamamdžić, Plakalo, Haseta, Borić, Šabović, Brezac, Pinjagić, Buljugić, Bektić, Kosović, Jašarević,Čelik,Nurak, Vražalica, Mehidić, te ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 12 30 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI.

dr.EMIR (DŽAFERBEG) KULENOVIĆ
Tužnim srcem i sa bolom u duši obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi i voljeni otac i muž dr.EMIR (DŽAFERBEG) KULENOVIĆ KAPETAN preselio na Ahiret u srijedu, 22. februara 2017. godine, u 73. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. februara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Suada, kćerke Aida i Alma, zet Mithat, sestrične Fatima-Beba i Selma, sestrići Almir i Emir sa porodicama, bratići Ahmet i Fikret sa porodicama, svastike Emina i Mirsada sa porodicama, šura Mirsad sa porodicom, te porodice Kulenović, Džehverović, Porić, Bečić, Ibrišagić, Spahić, Kos-Trenwith, Lakota, Mehić, Toplić, Maglajlija, Logo, Maglajlić, Filipović, Tetarić, Beglerović, Tahirović, Popović, Ćejvan, Halilović, Nurkić, Bišćević, Sadiković, Poško, Priliplija, Turčinhodžić, Kovačević, Mošinović, Mešić, Dedić, Kadenić, Malić, Haznadar, Šašivarević, Hodžić, Torić, Hajrulahović, Husejnbašić, Prolaz, Čilić, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. INNA LILLAHI VE INNA ILEJHI RADŽI'UN

MUNIRA (Murat) IMŠIROVIĆ, rođ. ĐOZO
... za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga majka, nana i pranana MUNIRA (Murat) IMŠIROVIĆ, rođ. ĐOZO preselila na Ahiret u srijedu, 22. februara 2017. godine, u 91. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 23. februara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred porodične kuće iz ulice Adema Buće 472 sa polaskom u 12 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Ibro i Kasim, kćerke Mejra, Fatima i Fazila, snahe Advija i Sehka, zetovi Hurem i Taib, unučad i praunučad, brat Hasib, te porodice Imširović, Đozo, Ibišević, Škamo, Radovanović, Brdar, Mutapčić, Hodžić, Čelik, Efendić, Čalija, Žigo, Mašić, Sipović, Ligata, Džip, Lučkin, Zeba, Bešlija, Kapo, Deljo, Manjić, Topalović, Husejnović, Redžović, Džomba, Drakovac, Aganović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U PORODIČNOJ KUĆI U ULICI ADEMA BUĆE br. 472.

HANIFA BERBIĆ, rođ. DURIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HANIFA BERBIĆ, rođ. DURIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 22. februara 2017. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 24. februara 2017. godine u 15 00 sati na mezarju NIŠAN-JARČEDOLI. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Abdulah, Mensur i Mirsad, kćerka Alma, zet Ibrahim, snahe Mila, Hajra i Lejla, unučad Sabina, Jasmina, Mubina, Mejrem, Emina i Mirza, praunuka Lana, sestra Fatima sa porodicom, djever Fikret sa porodicom, zaove Razija i Lutvija sa porodicama, te porodice Berbić, Durić, Rahamnović, Omerović, Dugalić, Milenković, Šahmanović, Memić, Vergilas, Mušić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI SULEJMANA ZOLJA br. 64.

SALEM (ASIM) ZUBAN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SALEM (ASIM) ZUBAN preselio na Ahiret u utorak, 21. februara 2017. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 23. februara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Geteova br. 13 sa polaskom u 12 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Edis i Enes, brat Fadil, sestre Saliha, Sajma i Majda, snahe Amina i Emilija, unučad i praunučad, sestrići i sestrične, bratići i bratične, te porodice Zuban, Cerić, Mićanović, Đulić, Ablaković, Burunčević, Karaman, Mujezinović, Mehmedović, Ljubović, Hadžić, Šećerkadić, Šmrković, Hadžimuratović, Alagić, Grabovica, Hadžikarić, Ljevo, Islamović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U BOSANSKOJ DŽAMIJI, Alipašino polje-C faza.

ZULFO (RAMIZ) DURIĆ Ekshumacija
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ZULFO (RAMIZ) DURIĆ Ekshumacija tragično preselio na Ahiret od zločinačke četničke ruke septembra 1992. godine, u 29. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. februara 2017. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Habiba, brat Šućro, sestre Fadila, Tifa, Fatima, Ševala i Dina, snaha Razija, sestrići i sestrične, bratić i bratična, te porodice Durić, Fako, Džanković, Beširević, Čolo, Hadžimešić, Šuman, Heto, Dizdarević, Ćustović, Džinić, Čolaković, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ČITLUČKA br. 35.

RAMIZA (Muharem) FEJZIĆ, rođ. MRAČKIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RAMIZA (Muharem) FEJZIĆ, rođ. MRAČKIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 20. februara 2017. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 22. februara 2017. godine u 14 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Hamdo, kćerke Zehra i Edisa, unučad Indira, Melisa, Rijad u Dino, zetovi Samir i Nedžad, braća Bajro i Zihno, sestra Rabija, jetrva Marija, bratići i bratične, sestrići i sestrične, te porodice Fejzić, Mračkić, Dizdarević, Mušović, Bešić, Jahić, Tašak, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI AŠIKOVAC. KUĆA ŽALOSTI: ul. DONJI KARTAL br. 22.

SEAD (ABID) ZVIZDIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SEAD (ABID) ZVIZDIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 20. februara 2017. godine, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 22. februara 2017. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Sibela, unuk Ali, rodice Suada, Senada, Jasmina i Adaleta, tetići Haris, Omer i Armin, tetične Amra i Aida, te porodice Zvizdić, Begić, Mehmedagić, Šarić, Abadžić, Mačkić, Ibrahimović, Bukvić, te mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U BAKIJSKOJ DŽAMIJI. KUĆA ŽALOSTI: ul. SKENDERA KULENOVIĆA br. 9 (Stari Grad).

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page