Print This Page 
SENAD (IBRAHIM) LOKMIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SENAD (IBRAHIM) LOKMIĆ iznenada preselio na Ahiret u petak, 29. jula 2016. godine, u 44. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. jula 2016. godine u 17 00 sati na mezarju HAMBINA CARINA, Sarajevo. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Alisa Ibraković, brat Samir, te porodice Lokmić, Ibraković, Kavaz, Prasko, Milaković, Salčinović, Hasanbegović, Kadrović, Tekešinović, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji. DOVA ZA UMRLOG ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 17 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI STOLAČKA br. 30, Skenderija.

Hajrija (Jusuf) Kurtović, rođ. Zagorčić
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Hajrija (Jusuf) Kurtović, rođ. Zagorčić preselila na Ahiret u petak, 29. jula 2016. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. augusta 2016. godine u 16 00 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Ismet-Čito, kći Amela, braća Ismet i Nusret, sestra Fatima, zaova Rasema, zet Farid, snaha Halida, unučad Adnan, Nina, Belma, Berina i Anela, praunučad Ahmed i Iman, sestrići i sestrične, bratići i bratične, te porodice Kurtović, Zagorčić, Cacan, Ernesti, Čurt, Bešić, Ramić, Krluč, Dizdarević, Ekmekčić, Varak, Prašović, Pliska, Borčak, Zulčić, Bašić, Cvikić, Mulaosmanović, Mehmedagić, Dokara, Tukić, Smajić, Jolović, Dorić, Podgorica, Ćosović, Jašarević, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BOGUŠEVAC br. 42.

ASIM-HASAN (IDRIZ) KADIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ASIM-HASAN (IDRIZ) KADIĆ preselio na Ahiret u petak, 29. jula 2016. godine, u 90. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. augusta 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred Drvenije u 13 00 sati sa zaustavljanjima na autobuskim stajalištima Marin Dvor, Malta, Otoka i Alipašino polje, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I: Sinovi Amir i Haris, snahe Fahira i Aida, unučad Amra, Vedran i Nađa, praunučad Mak i Asja, bratić Idriz, bratične Munevera i Behija, sestrić Velimir, sestrične Bisa, Verica i Olja, zet Nezir, te porodice Kadić, Korić, Simović, Sabljaković, Lika, Iković, Bašić, Osmanbegović, Ljutović, Hodović, Hošić, Ibrahimović, Durmo, Subašić, Efendić, Gurda, Sivro, Omerbegović, komšije i prijatelji Ganija i Hakija. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U BAKARBABINOJ DŽAMIJI, At Mejdan. KUĆE ŽALOSTI: ul. EDHEMA MULABDIĆA br. 8/IV i MAHMUTOVAC br. 23.

NURA ČUSTO, rođ. MUMINOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NURA ČUSTO, rođ. MUMINOVIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 28. jula 2016. godine, u 92. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. jula 2016. godine u 16 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Muris, kćerka Mubera, zet Ramo, unučad Edin, Emir, Selma, Amra, Lela, Nedim i Enida, snahe i zetovi, praunučad, te porodice Čusto, Muminović, Prutina, Kurić, Bogilović, Zahirović, Džaltur, Čustović, Branković, Mišić, Masleša, Mujezinović, Fočo, Kovač, Sulejmanović, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 16 00 SATI U DŽAMIJI NA PLOČI, Vratnik.

SENAD (KEMAL) ĐUZELOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SENAD (KEMAL) ĐUZELOVIĆ preselio na Ahiret u petak, 29. jula 2016. godine, u 54. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. jula 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO-Aleja veterana. O Ž A L O Š Ć E N I: majka Stana, supruga Nađa, sinovi Edin i Emir, snahe Jasna i Leila, unučad Almer i Lajla, sestra Zlata, braća Zlatko, Zvonko, Danko i Zdravko sa porodicama, sestrići Almir i Elvir sa porodicama, tetka Zahida sa porodicom, šure Abdulah i Ismet sa porodicama, Nesimka sa djecom, te porodice Đuzelović, Redžić, Kukavica, Domanagić, Bajtarević, Fišer, Velić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI DOGLODSKE BARICE br. 15.

EMIRA (Meho) DEDAJIĆ, rođ. HERCEGLIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga EMIRA (Meho) DEDAJIĆ, rođ. HERCEGLIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 28. jula 2016. godine, u 59. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. jula 2016. godine u 15 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Sabahudin i Đanin, snaha Sabina, unuka Nađa, bratići i bratične, snahe Dženita i Azra, djever Sead, amidža Mustafa te porodice Dedajić, Herceglić, Muharemagić, Kršo, Frašto, Dorić, Kajanija, Arnautović, Drugović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 30 SATI U DŽAMIJI SUMBULUŠA. KUĆA ŽALOSTI: ul. SUMBUL ČESMA br. 51.

HAJRUDIN (BAJRO) BEJTOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAJRUDIN (BAJRO) BEJTOVIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 28. jula 2016. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. jula 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: sin Elvir, kćerke Elvisa i Elvira, snaha Nejla, zetovi Almir i Adnan, unuci Arslan, Danis i Mak, unuka Selma, sestre Šekfa, Rasema i Hatema sa porodicama, brat Šefket sa porodicom, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI MAHALA, Nedžarići. KUĆA ŽALOSTI: ul. BRANISLAVA NUŠIĆA br. 53.

nema slike
BESIMA ČANČAR, rođ. DŽANKO Ekshumacija
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BESIMA ČANČAR, rođ. DŽANKO Ekshumacija iz Višegrada tragično preselila na Ahiret od zločinačke četničke ruke 10. juna 1992. godine, u 37. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 01. augusta 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : majka Sejda, sinovi Meho i Salko, kćerka Meliha, snahe Dženana i Zekija, zet Zulkifl, unučad Lejla, Lamija, Ibrahim, Mustafa, Lana, Aldin i Admir, sestre Sada i Azemina, brat Ibrahim, zetovi Ismet i Džemal, snaha Jasmina, sestrići i sestrične, bratić i bratična, te porodice Čančar, Džanko, Džafo, Mehmedspahić, Omeragić, Karšić, Velić, Čeliković, Masleša, Karčić, Tvrtković, Medić, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.

HATIDŽA ŠUNDO, rođ. KARČIĆ Ekshumacija
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HATIDŽA ŠUNDO, rođ. KARČIĆ Ekshumacija 11.03.1928-01.04.1992. nestala 01. aprila 1992. godine. Dženaza će se obaviti u subotu, 30. jula 2016. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Mušan, Bahrudin i Hajrudin, kćerka Fatima, brat Munib, zetovi i snahe, unučad i praunučad, te porodice Šundo, Karčić, Muharemović, Srna, Bašić, Sadiković, Bajrović, Duran, Selak, Džaferović, Halilović, Kosovac, Karišik, Jusufi, Pivić, Omerović, Husić, Alispahić, Žunić i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

Emina (Mehmed) Berberović, rođ. Šarkinović
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga Emina (Mehmed) Berberović, rođ. Šarkinović preselila na Ahiret u ponedjeljak, 25. jula 2016. godine, u 69. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 29. jula 2016. godine u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Namik, kćerka Naida-Dia, zet Merim, unuke Senka i Sara, brat Alija, sestra Naila, snaha Mira, bratići Deniz i Alen, sestrične Sanda i Alisa, Meda i Nina, djever Bakir, Tarik i Amir, te porodice Berberović, Šarkinović, Muslibegović, Nikšić, Terol, Northall, Schnewer, Kamarić, Džino, kao i ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. KUĆA ŽALOSTI: ul. SKENDERIJA br. 26/III

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page