Print This Page 
SADO (ŠAĆIR) HADŽIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SADO (ŠAĆIR) HADŽIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 26. novembra 2014. godine, u 84. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 27. novembra 2014. godine u 14 30 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Ismet, Izet, Mirsad i Muamer, snahe Aida, Amra, Ferzada i Suada, unučad Jasmina, Ajla, Dina, Alma, Harun i Hana, brat Hajrudin, sestra Vezira, snahe Hajra i Emina, bratići i sestrići sa porodicama, svastika Ćamila sa porodicom, svastika Aiša i badžo Hamzo sa porodicom, prijatelji Sulejman i Alija, te porodice Hadžić, Helać, Hodović, Kuduz, Ćurčić, Abaspahić, Bučan, Rašidagić, Dedagić, Nogo, Selimović, Ribić, Hasani, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI HADŽIJAMAKOVA br. 16.

hadži MUNIR (SALKAN) MEŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži MUNIR (SALKAN) MEŠIĆ preselio na Ahiret u srijedu, 26. novembra 2014. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 28. novembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Masija, sin Bekir, snaha Vasvija, unuka Mediha sa suprugom Ahmedom, brat Idriz, snahe Sedika i Mevla, bratići i bratične, sestrići i sestrične, šura Seid sa porodicom, te porodice Mešić, Pašić, Kulić, Bešlić, Čehajić, Mirvić, Hodžić, Vručak, Hasanović, Ivazović, Fazlagić, Šetić, Čehajić, Sitar, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI HAMIDA BEŠIREVIĆA br. 136.

HANKIJA (Bejdo) MEKIĆ, rođ. DRINČIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HANKIJA (Bejdo) MEKIĆ, rođ. DRINČIĆ preselila na Ahiret u utorak, 25. novembra 2014. godine, u 69. godini života. Dženaza će se obaviti u petak,28. novembra 2014. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Rifet, Zulfo i Ifet, snahe Dina i Zijada, brat Hasan sa porodicom, sestre Begija i Rabija sa porodicama, unučad Alisa, Adelina, Ado, Melisa i Kerim, djeverovi Habib i Mehmed sa porodicama, zaove Remza, Selima i Zahida sa porodicama, te porodice Mekić, Drinčić, Muslim, Hukara, Hodžić, Mujezin, Aljukić, Alić, Piljug, Kadić, Kustura, Bačić, Dudo, Mršo, Sokolović, Muhović, Đozo, Kušundžija, Šahović, Mahmutović, Mahović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI KOBILJAK br. 34-Dobroševići.

nema slike
RAZIJA (SULJO) ĆOSIĆ iz Vlasenice
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RAZIJA (SULJO) ĆOSIĆ iz Vlasenice Dženaza će se obaviti u srijedu, 26. novembra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO.

ĆAMIL (ORUČ) DELALIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ĆAMIL (ORUČ) DELALIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine, u 79. godini života. Dženaza će se obaviti u četvrtak, 27. novembra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Amila, sin Elvedin, kćerka Emila, snaha Emira, unuka Ena, sestra Vezirka, sestrići, sestrične, bratići, bratične, šura i svastike sa svojim porodicama, te porodice Delalić, Bašić, Kurtović, Škaljić, Srnja, Šljivo, Nikšić, Hadžić, Grebović, Talović, Imamović, Balović, Čengić, Kovač, Čagalj, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI FERHADIJA. KUĆA ŽALOSTI: ul. KAMENICA br. 10.

NURA OMERAGIĆ, rođ. SPORIŠEVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NURA OMERAGIĆ, rođ. SPORIŠEVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine, u 77. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 28. novembra 2014. godine u 14 00 sati na mezarju u selu DUB-ROGATICA. Prijevoz iz Sarajeva obezbijeđen ispred kuće žalosti Sokolovačkog bataljona br. 4 i ispred džamije Briješće sa polascima u 10 00 sati sa zaustavljanjima na autobuskim stajalištima, Stup, Buća Potok i Vijećnica, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Ragib, sinovi Fadil, Semir i Nihad, kćerke Rabija i Esma, snahe Zijada, Besima i Ferida, unučad, svak Mustafa, sestrične i sestrići, zaove Devla i Zehra, tetići Halil i Suljo, amidžična Hanka, te porodice Omeragić, Sporišević, Kadrić, Oglečevac, Greljo, Peljto, Ćatić, Spahić, Čehić, Zukić, Ćutahija, Čamdžić, Ćato, Mašić, Šabanović, Halilović, Džananović, Mušanović, Ovčina, Šahmanović, Mehić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije.

hadži Refija-hanuma Uštović, rođ. Vreto
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga hadži Refija-hanuma Uštović, rođ. Vreto preselila na Ahiret u nedjelju, 23. novembra 2014. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 26. novembra 2014. godine u 13 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin hadži Omer, kćerke Amra i Amina, brat Sadik, sestre Hasena i Safija, zetovi Fikret i Tarik, snahe Nedžmija-Mija i Mensura-Lula, unučad Adnan, Sabina, Amir, Nihad i Esma, praunučad, bratići i bratična, sestrići i sestrične, zaova Hikmeta, njene Zahida Seferović, Hasna Adilović i Šefika Pirić, te porodice Uštović, Vreto, Gračić, Burdžović, Karić, Kurtović, Hadžiredžepović, Hubijer, Ahatović, Bradarić, Zildžo, Selesković, Hajrić, Hamzagić, Buturović, Kapeatnović, Šabić, Alibabić, Misimović i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U DŽAMIJI ČEKALUŠA. KUĆA ŽALOSTI: ul. PROVARE br. 24.

HAJRUDIN (SALKO) ČENGIĆ
Sa žalošću obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi HAJRUDIN (SALKO) ČENGIĆ preselio na Ahiret u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 26. novembra 2014. godine u 13 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Hajrija, kćerke Meliha i Šejla, zetovi Senad i Ernin, unučad Anesa, Berina i Faris, brat Rešad, sestre Hajrija i Fatima, zetovi Davud, Bećir i Midhat, snaha Alma, sestrična Fifa, sestrići Kemal, Nedžad, Bakir i Emir sa porodicama, svastika Vahida, badžo Sead i snaha Nermana sa porodicama, te porodice Čengić, Palo, Poplata, Smajić, Ališić, Avdagić, Softić, Kurtović, Filipović, Demirović, Repovac, Jašarević, Kobiljak, Berisalić, Smaković, Sulejmanović, Kasumagić, Bisić, Merzić, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 00 SATI U STANU RAHMETLIJE U ULICI GRADA KALGARIJA br. 6/III

FAKO-HARUN (Ćamil) HADŽIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi FAKO-HARUN (Ćamil) HADŽIĆ iznenada preselio na Ahiret u nedjelju, 23. novembra 2014. godine, u Čikagu-Amerika, u 74. godini života. Dženaza će se obaviti ČIKAGU. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Zekija, sin Aldin-Dino, snaha Mirjana-Mira, unučad: Selma, Amar, Abdulah i Jasmina, sestre: Selveta-Seka, Edina-Nina, svastike: Bahrija, Nasiha i Vasvija, njegovi: Džemo, Muamer, Armin, Kerima, Emina, Urfi, Mušeref, Meliha, Mediha, Meral, Momo, Amela, Danijela, Azur, Saša, Samir, prijatelji Matija i Bojan Durić, te porodice: Hadžić, Filan, Imamović, Plosko, Zeković, Serdarecić, Hamzić, Letić, Bišćević, te ostala mnogobrijna rodbina, komšije i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI 26.11.2014. god. U 13 00 SATI U KUĆI RAHMETLIJE U ULICI ZAIMA ŠARCA br. 104.

BEHIJA KREPONIĆ, rođ. MEHAKOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga BEHIJA KREPONIĆ, rođ. MEHAKOVIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 24. novembra 2014. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 26. novembra 2014. godine u 15 00 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Kenan, snaha Elvedina, unuk Ermin, sestra Šefika, te porodice Kreponić, Mehaković, Zlatinović, Biberović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U NOVOJ DŽAMIJI NA DOBRINJI 3. KUĆA ŽALOSTI: ul. GRADA BAKUA br. 1/IV

  strana 1 od 4  [slijedeca]
 Print This Page