Print This Page 
DURANOVIĆ (SEAD) JASMIN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi DURANOVIĆ (SEAD) JASMIN preselio na Ahiret u petak, 24. juna 2017. godine, u 49. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 27. juna 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : Braća Enes, Mustafa i Nezir, sestra Ševala, zet Samir, snaha Marija, sestrići Kenan i Dženan, te porodice Duranović, Mustafić, Sinanović, Kapetanović, Porčić i ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI FERHADIJA. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI KASIMA PROHIĆA br. 5.- pr.

RABIJA SKORUPAN, rođ. TRBONJA
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga RABIJA SKORUPAN, rođ. TRBONJA preselila na Ahiret u srijedu, 21. juna 2017. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 27. juna 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred kuće žalosti iz ulice Cazinska br. 36 sa polaskom u 13 00 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Refik i Enes, snahe Elvira, Enisa i Zinka, unučad Elmedin, Elmedina, Eldin, Nina, Rebeka i Edi, praunuka Farah, sestra Sabira, bratići i bratične, sestrić i sestrična, djever Salko sa porodicom, te porodice Skorupan, Trbonja, Selimović, Mulić, Čekić, Penava, Beganović, Pleho, Gežo, Hebibović, Sitnice, kao i ostala brojna rodbina, prijatelji i komšije.

HAMIDA KULAGLIĆ, udata KARABDIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HAMIDA KULAGLIĆ, udata KARABDIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 22. juna 2017. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u utorak, 27. juna 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : Sinovi Nedim i Nedžad, snahe Amira i Svetlana, unuka Šejla, praunuke Elisa i Lamia, braća Derviš i Šerif sa porodicama, sestra Ferida sa porodicom, te porodice Kulaglić, Karabdić, Nuspahić, Dautbegović, Pešto, Mustafić, Kovačević, Ivković, Sušanj, Tafro i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

ALIJA (MUJO) ARNAUTOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi ALIJA (MUJO) ARNAUTOVIĆ preselio na Ahiret u petak, 23. juna 2017. godine, u 68. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 24. juna 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Muniba, sin Juso, kćerke Rahima i Senija, snaha Mahira, zet Šaban, unuke Emina i Sabina, sestre Muniba i Tima, zetovi Huso i Ismet, snaha Behka, sestrići i sestričn, bartić i bratične, amidžići i amidžične, daidžići i daidžične, tetići i tetične, šura Omer sa porodicom, svastike Senada i Hasna sa porodicama, te porodice Arnautović, Vatrenjak, Melez, Muslijaj, Šut, Sačić, Čustović, Kokić, Kljuno, Aljukić, Mahmutović, Divović, Muslim, Mušanović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI MAGRIBIJA. KUĆA ŽALOSTI: ul. ADEMA BUĆE br. 157.

AHMEDBEGOVIĆ (HASIB) JUSUF
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi AHMEDBEGOVIĆ (HASIB) JUSUF preselio na Ahiret u petak, 23. juna 2017. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 24. juna 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : Supruga Bedrija, kćerke Rusmila i Amela, unučad Renata, Selma, Vanja, Aida, Dijana, Andrej i Mia, zetovi Duško, Zoran, Sead, Alek i Muhidin, snaha Tanja, te porodice Ahmedbegović, Branković, Prljača, Alić, Ponjević, Špirtović, Živković, Škaljić, Halilović, Bakalović, Rašidović, Zulfić, Čengić, Zukić, Kentra, Maglajlija, Brčerević, Huseinbegović, te ostala mnogobrojna rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U CAREVOJ DŽAMIJI.

IBRO (HAMED) KURSPAHIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi IBRO (HAMED) KURSPAHIĆ preselio na Ahiret u četvrtak, 22. juna 2017. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 24. juna 2017. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. Prijevoz obezbijeđen ispred samoposluge Samkopromet na Aneksu u 13 15 sati, do groblja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Jasmin, Sead i Edin, unučad Alen, Alena, Dada, Sanjin i Fatih, snahe Hasena, Samira i Azra, sestre Meva, Mima i Haša, porodice Kurspahić, Džanko, Duraković, Džomba, Hajrić, Bosno, Hodžić, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI NA ANEKSU, ul. Vrbovska.

EMIR (AVDO) DARDAGAN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi EMIR (AVDO) DARDAGAN preselio na Ahiret u srijedu, 21. juna 2017. godine, u 66. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 23. juna 2017. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju BARE. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Velma, supruga Amra, te porodice Dardagan, Smajiš, Gozo, Berhamović, Čusto, Grcić i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

HAMIDA VOLODER, rođ. SALČIN
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HAMIDA VOLODER, rođ. SALČIN preselila na Ahiret u četvrtak, 22. juna 2017. godine, u 78. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 24. juna 2017. godine u 15 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sinovi Elmedin i Bahrudin, kćerke Elmedina i Fatima, brat Sabit, sestra Sala, snahe Bahrija i Nemka, zetovi Ismail, Ibro i Nusret, unučad Enis, Irhad, Sanida, Ilda, Amina, Lejla, Samir, Ajla i Haris, praunučad, snaha Razija, bratići i bratične, sestrići i sestrične, zaova Izeta sa porodicom, jetrve Munira, Mirsada i Fatima sa porodicama, te porodice Voloder, Salčin, Lončarić, Bajrović, Šahović, Spahić, Muslić, Lubić, Turković, Vahida, Kolenda, Skopak, Delalić, Gadžo, Okerić, Šarotić, Velagić, Memić, Kadrić, Lendo, Mahir, Frašto, Kovač, Porča, Pehilj, Logo, Ramić, Memović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI REISA FEHIMA SPAHE br. 28.

IBRICA (IBRAHIM) FAZLIĆ dobitnik Zlatnog Ljiljana
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi IBRICA (IBRAHIM) FAZLIĆ dobitnik Zlatnog Ljiljana preselio na Ahiret u četvrtak, 22. juna 2017. godine, u 76. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 23. juna 2017. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Nedim, sestra Murfeta sa porodicom, te porodice Fazlić, Pajić, Subašić, Lepenica, Dautović, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije.

HATIDŽA (Rizah) LAČEVIĆ, rođ. VODOPIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga HATIDŽA (Rizah) LAČEVIĆ, rođ. VODOPIĆ preselila na Ahiret u srijedu, 21. juna 2017. godine, u 95. godini života. Dženaza će se obaviti u petak, 23. juna 2017. godine u 14 30 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : kćerka Emina, sin Faik, zet Mahir Hadžibegić, snaha Biljana, unuke Amira, Amina i Nina, praunučad Noemi, Dina, Zak i Dino, te ostala rodbina i prijatelji. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 30 SATI U DŽAMIJI FERHADIJA. KUĆA ŽALOSTI: ul. SKENDERIJA br. 34/III

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page