Print This Page 
nema slike
MERJEM (HARIS) KURTIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga MERJEM (HARIS) KURTIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 16. aprila 2015. godine, u 1. mjesecu života. Dženaza će se obaviti u utorak, 21. aprila 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I : otac Haris, majka Azra, brat Rijad, dede Zahid i Hajrudin, nane Nura i Fatima, daidža Azmir sa porodicom, tetke Mediha i Sabina sa porodicom, te porodice Kurtić, Kadrić, Ćesko, Nuhanović, Iseni, Drakovac, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆI ŽALOSTI: ul. PALJEVSKA br. 110.

NAĐIJA VOLODER, rođ. JALOVIČIĆ
U dubokoj žalosti obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga NAĐIJA VOLODER, rođ. JALOVIČIĆ preselila na Ahiret u ponedjeljak, 20. aprila 2015. godine, u 80. godini života. Dženaza će se obaviti u srijedu, 22. aprila 2015. godine u 14 00 sati na mezarju NIŠAN-JARČEDOLI. Prijevoz obezbijeđen ispred džamije u Zabrđu sa polaskom u 13 15 sati, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : suprug Ramiz, kćerka Aida, unuke Lejla i Dalila sa suprugom Amirom, praunuk Arron, praunuka Ema, sestra Sabera sa porodicom, djever Jusuf, porodice Voloder, Jalovičić, Bilalagić, Borovac, Spahić, Karić, Arnautović, Džanković, Kajić, Husika, Zec, Ondobak, Krvavac, Sarač, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI ALIJE IMAMOVIĆA br. 38-Zabrđe.

nema slike
NUSRET (RASIM) KORMAN Ekshumacija
... za ovaj trenutak – pripremajte se – (hadis) Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi NUSRET (RASIM) KORMAN Ekshumacija 1929-1992 tragično preselio na Ahiret 20. oktobra 1992. godine, u 63. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 25. aprila 2015. godine u 13 30 sati na mezarju u selu KUTI-Sokoloac. Prijevoz obezbijeđen ispred džamije u Vogošći u 10 30 sati sa zaustavljanjima na autobuskim stajalištima Kobilja Glava i Vijećnica, do mezarja i nazad. O Ž A L O Š Ć E N I : bratići Ćazim, Hazim, Kemal i Džemal sa porodicama, bratične Namira i Samira sa porodicama, sestrići Izet i Sabahudin sa porodicama, sestrična Sabaheta sa porodicom, te porodice Korman, Vrabac, Mujkić, Bešlić, Mešić, Džindo, Hrustemović, Hodžić, Durgut, Sokolović, Ivazović, Bajrović, Zukanović, Hećo, Teskeredžić, Ferhatbegović, te ostala rodbina, prijatelji i komšije.

hadži HUSREF (Mustafa) FAZLIBEGOVIĆ
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi hadži HUSREF (Mustafa) FAZLIBEGOVIĆ preselio na Ahiret u nedjelju, 19. aprila 2015. godine, u 83. godini života. Dženaza će se klanjati u utorak, 21. aprila 2015. godine poslije podne namaza u haremu Begove džamije, a ukop će se obaviti u 14 15 sati na mezarju GRLIĆA BRDO. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Azijada, sin Edin, snaha Vildana, unuk Haris, brat Jusuf, sestre Mejra i Enisa, snaha Fatima, svastika Mirsada, šure Mustafa i Mirsad sa porodicama, badžo Kenan, bratić Faris sa porodicom, bratična Amra sa porodicom, sestrići Nusret sa porodicom i Sabahudin, sestrična Amina sa porodicom, prijatelj Džihan i prija Zakira, te porodice Fazlibegović, Karabdić, Mutevelić, Bukvić, Bajrić, Bašić, Džananović, Lazović, Salčin, Krajina, Mahmutović, kao i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 13 30 SATI U STANU RAHMETLIJE U ULICI ČOBANIJA br. 5/IV

FIKRETA (ALIJA) KRKBEŠEVIĆ, rođ. ARNAUTOVIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga FIKRETA (ALIJA) KRKBEŠEVIĆ, rođ. ARNAUTOVIĆ preselila na Ahiret u subotu, 18. aprila 2015. godine, u 89. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 20. aprila 2015. godine u 16 00 sati na mezarju HAMBINA CARINA. O Ž A L O Š Ć E N I : djeca Rešad i Lejla, unučad Aida, Edin, Alma i Adnan, nevjesta Aida, sestra Nevzeta, sestrići Menso, Mirza i Senad, sestrična Dika, bratična Jasna, te porodice Krkbešević, Arnautović, Dautbegović, Mušić, Korjenić, Dagoja, Voloder i ostala rodbina, komšije i prijatelji.

KOZIĆ (ISMET) SENAD
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi KOZIĆ (ISMET) SENAD preselio na Ahiret u petak, 17. aprila 2015. godine, u 53. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 20. aprila 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. O Ž A L O Š Ć E N I: supruga Amela, sin Amar, kćerka Anesa, unuk Arman, sestra Sanela, zetovi Haris i Edin, sestrične Tea i Tanita, tetke Selma i Muruveta, rođaci Admir, Jusuf, Sadik i Jasmin sa porodicama, punac Enes, punica Nafija, badžo Adnan, svastika Nermina sa djecom, te porodice Kozić, Šaković, Jažić, Šehović, Voloder, Dervišević, Zinhasović, Račić, Džirlo, te ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije. KUĆA ŽALOSTI JE U ULICI MUHAMEDA E. KADIĆA br. 7.

AVDIJA (HASAN) ŠESTO
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi AVDIJA (HASAN) ŠESTO preselio na Ahiret u petak, 17. aprila 2015. godine, u 62. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 20. aprila 2015. godine u 14 00 sati na Gradskom groblju VLAKOVO. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 13 00 SATI ISPRED ULICE DOLAČKA. O Ž A L O Š Ć E N I: majka Hamida, brat Alija, sestra Hana, bratične Adnela i Amela, sestrić Salih, bratić Tarik, bratična, Emina, sestrične Zahida i Seada, zet Sejo, snahe Raza i Nevzeta, te porodice Šesto, Lončarić, Salčin, Čorbo, Kovač, Mahović, Masleša, Kustura, Murtić, Pandžo, Vuk, Ovčina, Delalić, Gadžo, Okerić, Lukovac, Đipa, Džebo, Omerčević, kao i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U DŽAMIJI HEĆA MAHALA U ULICI SAFETA ZAJKE.

SALIĆ (OSMAN) IBRAHIM
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi SALIĆ (OSMAN) IBRAHIM preselio na Ahiret u subotu, 18. aprila 2015. godine, u 63. godini života. Dženaza će se obaviti u nedjelju, 19. aprila 2015. godine u 15 00 sati na mezarju OKRUGLA- VIŠEGRAD. PREVOZ ĆE BITI OBEZBJEĐEN SA POLASKOM U 11 00 SATI ISPRED STANA U ULICI DOBRINJSKE BOLNICE br. 3. SA STAJANJEM NA VIJEĆNICI. O Ž A L O Š Ć E N I : supruga Zarfa, sin Admir, kćerka Admira, unučad Saira, Mirela, Farah i Adi, snaha Samira i zet Edin, brat Avdija sa porodicom, sestre Biba i Hanka sa porodicama, snaha Hidajeta sa porodicom, amidža Ramo sa porodicom, strina Dudija sa porodicom, šure Mujo i Jusuf sa porodicama, svastike Munira, Muniba i Belkija sa porodicama, te porodice Salić, Pačo, Čano, Šehić, Turjačanin, Halilović, Omerović, Dolovac, Bajraktarević, Pendić, Karaman, Kasapović, Gušo, Fehrić, Čamdžić, Babić, Šabanović, Kadrić, Raonić, Mulalić, Puriš, Ibišević, Hajdarević i ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 15 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U SELU OKRUGLA- VIŠEGRAD.

OSMANOVIĆ (HAŠIM) ALIJA
Obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naš dragi OSMANOVIĆ (HAŠIM) ALIJA preselio na Ahiret u petak, 17. aprila 2015. godine, u 81. godini života. Dženaza će se obaviti u ponedjeljak, 20. aprila 2015. godine u 14 00 sati na mezarju RAVNE BAKIJE. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Muhamed, kćerka Dženana, snaha Jasmina, zetovi Edin i Šaban, unuk Din, unuke Iris i Nadža, praunuka Sarah, braća Hamdo, Hasan i Avdo sa porodicama, sestre Magbula, Kana, Igbala, Ševala i Alija sa porodicama i ostala mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U KUĆI ŽALOSTI U ULICI BUDAKOVIĆI br. 23.

DIKA (DURMO) ŠIŠIĆ
Duboko ožalošćeni obavještavamo rodbinu, prijatelje i komšije da je naša draga DIKA (DURMO) ŠIŠIĆ preselila na Ahiret u četvrtak, 16. aprila 2015. godine, u 83. godini života. Dženaza će se obaviti u subotu, 18. aprila 2015. godine u 14 00 sati na Bakijskom mezarju FALETIĆI 2. O Ž A L O Š Ć E N I : sin Mufid-Zimara, snaha Berajeta, unuk Amar, unuka Amina, sestra Mirsada sa porodicom, sestra Mensura, bratične Safija i Zehra sa porodicom, nevjesta Subha, prija Habiba, porodice Šišić, Gazdić, Stranić, Schöpf, Sakić, Feraget, Aganspahić, komšinica Raza, te ostala rodbina, prijatelji i komšije. TEVHID ĆE SE PROUČITI ISTOG DANA U 14 00 SATI U PORČINOJ DŽAMIJI NA VRATNIKU.

  strana 1 od 3  [slijedeca]
 Print This Page